Ali Şafak Öztürk: "Sosa'nın menajerini kendi palyaçom olarak kulübe alabilirim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ali Şafak Öztürk: "Sosa'nın menajerini kendi palyaçom olarak kulübe alabilirim"


tpBbS04.jpg

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, Jose Sosa'nın menajeri Favio Bilardo hakkında sert açıklamalar yaptı.


Favio Bilardo, İtalyan basınına yaptığı açıklamada Antalyaspor’u küçümsercesine konuşmuş ve “Sosa’nın Antalyaspor’da ne işi var?” şeklinde ifadeler kullanmıştı.

Ali Şafak Öztürk, Sosa’nın daha iyi menajeri hak ettiğini söylerken, “Samuel Eto’o gibi dünya futbolunun en önemli efsanelerinden biri var takımımızda. Dünya futbolu kendi çıkarını futbolcusunun çıkarının önüne koyan profesyonellik yoksunu menajerlerden oldukça çekiyor. Bize hakaret eden o ve bence yılın palyaçosu ödülüne en büyük aday. Sosa daha iyi bir menajer hak ediyor. Sosa’nın menajerini kendi palyaçom olarak kulübe alabilirim” diye konuştu.

Gamaspor
 
Su gerizekali bile bizim Dursun dan iyi bir baskan.

Dursun olsa Eto'o yu hayatta getiremezdi mesela, Menez de aynisi.
 
Ne alakası var köylülük ile burada bir köylü var ise bu da Sosa'nın menajeridir ha bence daha naif kelimelerle daha kötü bir durumda bırakabilirdi akıl yoksunu menajer ama saçma sapan konuşursa bunları duyar elbette. Yok Antalyaspor'dan bir kaç palyaço benimle iletişime geçti ama sirkin sahibi aramadı filan bilmiyorum onların kültüründe bu bir deyim vs değilse çok hadsiz ve yersiz açıklamalar başkanda doğruyu söylemiş parasını verip onu palyaçosu yapabilir gayet.
 
Üst Alt