Ali Sami Yen, 824 Gün Sonra Kapalı Gişe! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ali Sami Yen, 824 Gün Sonra Kapalı Gişe!


1415526563-turktelekomarena.jpg


Galatasaray, 24 Mayıs 2015'te oynanan Beşiktaş derbisinden sonra ilk kez bir maçı kapalı gişe oynayacak.


Galatasaray ligin ilk iki haftasındaki güzel futbolunun karşılığını almaya devam ediyor. 32 bin adet kombine rakamına ulaşarak Süper Lig’de bu sezon en fazla koltuk satan takım olan G.Saray’ın Sivasspor maçı için çıkardığı biletler de tükendi. Maç cuma olmasına rağmen satışa çıkarılan 18 bin bilet hemen bitti. 24 Mayıs 2015’te oynanan Beşiktaş derbisinden sonra ilk kez sarı kırmızılı taraftarlar bu kadar yoğun şekilde maç biletlerine ilgi gösterdi. Böylece G.Saray 824 gün, yani 27 ay sonra ilk kez bir maçı kapalı gişe oynayacak.
YENİ SİSTEMLE DOLU TRİBÜNLER
Biletlerin tükenmesi üzerine Galatasaray, Türkiye’de ilk kez uyguladığı ‘kombine devir sistemi’ni yürürlüğe soktu. Böylece hem Galatasaray tek koltuktan bir kez daha gelir sağladı, hem de tribünlerin boş kalmaması sağlandı. Satışa çıkan 18 bin biletin tükenmesi üzerine kulüp, maça gelemeyen kombine sahiplerinin yerlerini bu maç için devraldı. 1000’i aşkın taraftar bu şekilde yerini devrederken satıştan gelen paranın yüzde 50’si koltuk sahibine kalanı kulübün kasasına girdi. Kampanya bugün de sürecek.

Gamaspor
 
Burası çok güzel,duyarlı olunup dahada sayının artması lazım.
1000’i aşkın taraftar bu şekilde yerini devrederken satıştan gelen paranın yüzde 50’si koltuk sahibine kalanı kulübün kasasına girdi. Kampanya bugün de sürecek.
 
takım görevini yapsın taraftar her zaman daha fazlasını yapmıştır ve yapmaya devam edecektir taraftarın tek istediği biraz özverili futbol.
 
Bu maç öyle ya da böyle bu hafta kesinlikle 40 binin üzerine çıkacaktı. Ama stadın bu hafta tam kapasite oynamasına sebep olan şey Gomis'e yapılan ırkçı saldırı. Bu akşam gövde gösterisi olacak.

Bu hava böyle devam ederse her anadolu kulübüne karşı 40 binin üzerinde oynarız.
 
Kombineler biletler falan 72 milyon liralık bir gelir elde edilmiş simdiye kadar.
Gelen giden arasındaki fark kalmamış oldu, daha bunun locaları var yıllık ortak 20 milyon euro ya yakın gelir de oradan gelir. Ilk ikiye girdigin sürece o yıl zarar yazılmaz.

Şampiyon olan 70 milyondolar alacak paraya bak yav

Hep bunu dedik iyi oyuncular alıp iyi kadro kurdan o seni zaten amorti eder zarara giremezsin. Sistem abi doğru yapılanmayla herşey çorap söküğü gibi gelir
 
bana göre bu başarı değil,aksine üzücü bir durum. Galatasaray gibi bir takımın 2 seneyi aşkın süredir kapalı gişe oynayamaması skandaldır.

İstediğiniz kadar takım kötüydü falan diyin. ManUtd çok mu iyiydi 3 senedir? Adamlar her maç 70.000bin kişiydi. Biz ne yazık ki skora bağımlı bir kültürümüz var.

Maça gitmemek protesto falan değildir. Protesto yapılacaksa stadda yapılmalıdır.
 
SAAARIIII KIRMIIZIII ŞAMPİYOOON CİMBOOOMBOOOM
SARRIIII
KIRMIIZII
ŞAAAMPİYOON
CİMBOMBOOM


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Demek ki neymiş?Taraftarı stada çekmek o kadar zor değilmiş.Geçen 2 sezon böyle bir takım kuramayan Dursun haini fikrimiz değişmedi.Defol :mad:
 
Üst Alt