Ali Turan'dan Eşcinsel İddialarına Yanıt! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ali Turan'dan Eşcinsel İddialarına Yanıt!


01-11-2017
Ali Turan'ın, 2015’te evlendiği eşine, “Kendimi erkek gibi hissetmiyorum” dediği, hakimin, büyük bir aşkla başlayan evliliği bu itiraf nedeniyle bitirdiği iddia edildi. Ancak Süper Lig'de forma giyen deneyimli futbolcu, iddialara sert bir yanıt verdi


Süper Lig’de Atiker Konyaspor forması giyen Ali Turan, ünlü bir şarkıcıyla aşk yaşadıktan sonra R.A ile tanıştı. Yaklaşık 1.5 yıl birlikte olan çift, 2015’te nikah kıydı. Boğaz manzaralı bir otelde evlenen çift, son aylarda tartışmaya başladı.


Takvim’de yer alan iddiaya göre; Ali Turan, eşine “Ben artık kendimi erkek gibi hissetmiyorum” diyerek “Gay” olduğunu ve ayrılmak istediğini anlattı. Bu itiraf üzerine şoke olan genç kadın, hemen dava açtı. Hatta hakimden “Eşim gay olduğunu söyledi. Bu yönde rapor alınsın” diyerek boşanmanın buna göre kararlaştırılmasını talep etti.


Ancak bu isteği, mahkeme tarafından reddedildi. Hakim, ‘şiddetli geçimsizlik’ nedeniyle de evliliği resmen bitirdi. Her gün yeni bir skandalın patlak verdiği renkli dünyada böyle bir nedenle boşanmanın ilk kez yaşandığı iddia edildi. Magazin aleminde herkesin dilinde olan bu boşanmanın ise bir süre önce gerçekleştiği kaydedildi.


Ali Turan’dan açıklama


Konyaspor forması giyen Ali Turan, hakkında çıkan eşcinsel olduğu için eşinden boşandığı iddialarına sert tepki gösterdi.


“Kamuoyunun ve Değerli Basın Mensuplarının dikkatine.
Malumunuz olduğu üzere 2015 yılında sizlerin de huzurunda yapmış olduğum bir evlilik teklifi ile hayatımı Rana Altıntaş ile birleştirmiştim.
Her evlilikte olabileceği gibi bizim evliliğimizde de mahkemece şiddetli geçimsizlik olarak tanımlanan bir takım anlaşmazlıklar meydana geldi ve mahkemece gizlilik kararı verilen bir yargılama neticesinde boşandık.
Aile kurumu, kadın erkek ilişkileri, doğup bilüyüdüğüm coğrafya gereği bağlı olduğumuz değerler silsilesi nedeni ile ne evliliğim hakkında ne ayrılığım hakkında en ufak bir beyanım olmadı.
Ancak bugün Takvim gazetesinin bir eki olan Saklambaç’ta DOĞAN SAVAŞ imzası ile yayınlanan alçak bir saldırının hedefi oldum. Bu saldırıda benim ağzımdan hiç kullanmadığım bir cümle kullanılmış gibi ifade edilmiş. Haber başlığından başlamak üzere tamamı yalan ve çarptırmalarla dolu bir takım ifadeler kullanılmıştır.
Bu Suçu işleyen başta adı geçen muhabir olmak üzere tüm şüpheliler gerekli cezaya çarptırılacaktır. Buna ilişkin başvurularımız derhal bu sabah yapıldı.
Aynca ibreti alem olsun diye, insanların izzeti nefsi ile oynanmasının bu kadar kolay olmadığını göstermek adına bu işin müsebbiplerine tazminat davası da açacağımı sizler aracılığı ile paylaşmak isterim
Kendimi, cinsel tercihimi anlatmaktan ar ederim. Ancak geçmiş yaşantım en büyük delilimdir.
En derin saygı ve hümetlerimle Ali Turan”
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
ali turanın ikili mücadelelerdeki bitakım davranışlarından ve stoper bölgesine geçtikten sonra performansının artmasından şüphelenmiştim

gomise faul yapıp penaltı kazandığımız pozisyonda top yerine gomisin kalçalarına odaklanıp pozisyonda ağır kalması kuşkulanmama sebep olmuştu ki bu haberle birlikte tüm taşlar yerine oturmuş oldu şahsım adına

saç tokasını bağlarkenki hal be tavırlarına değinmiyorum bile

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Son düzenleme:
simdi ali turan'la seks yapan escinsel Turk futbolcular grubu ortaya cikiyomus. Dunyada skandal. Gay Turkish Footballers Exposed!!!
Yurt disina cikamayiz rezillikten. alamancilar koylerine geri doner
 
Ali Turan belki iki mevkide oynuyor... yani biseksüel olabilir.
Yalan mı doğru bizi ilgilendirmez ama kim çıkardıysa bu haberi oyuncuya büyük ayıp etimiş.
 
"Kendimi, cinsel tercihimi anlatmaktan ar ederim. Ancak geçmiş yaşantım en büyük delilimdir."


Yazıyı zaten kendi yazmamıştır da, bu cümleyi yazdırana kadar da içi rahat etmemiştir. Darlamıştır yazan avukatı. Tipik amsalak ruh hastası insan profili.
 
ali turanın ikili mücadelelerdeki bitakım davranışlarından ve stoper bölgesine geçtikten sonra performansının artmasından şüphelenmiştim

gomise faul yapıp penaltı kazandığımız pozisyonda top yerine gomisin kalçalarına odaklanıp pozisyonda ağır kalması kuşkulanmama sebep olmuştu ki bu haberle birlikte tüm taşlar yerine oturmuş oldu şahsım adına

saç tokasını bağlarkenki hal be tavırlarına değinmiyorum bile

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

yuh :)
bu mantıkla tarık çamdal ve leşçuk'un pembe kimliği vardır diyebiliriz :)
 
Adama yazık olmuş. Hakikaten eşcinselse kimliğini özgürce yaşayamadığı gibi dışlanma korkusuyla kendini ispat etmeye çalışacak.

Eşcinsel değilse zaten zor duruma düşmüş; iftira kötü bir şey.

Kısacası bu ülkede kimlik açıklamak çok zor, tehlikeli. Sadece cinsel kimlik değil. Siyasi, dini, etnik kimlikler konusunda özgür değiliz.
 
Üst Alt