# Allan McGregor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Allan McGregor


Bursa ve biz ilgileniyormusuz..



Sevilla: Turquía complica la opción Allan McGregor



transfermarkt.co.uk linki

https://www.transfermarkt.co.uk/en/allan-mcgregor/profil/spieler_9422.html



attachment.php
 
Cevap: # Allan McGregor



Ciddi yorum yapmak gerekirse çok sağlam bir kaleci gerçekten. Gecen sezon Celtic'de ki Boruc'la aynı seviyede diyebiliriz. İskoç takımlarının çok para kazanarak oyuncu sattıklarını hiç duymadım , biraz üstüne gidilse makul bir fiyata da alınabilir aslında. Tabi bizim yönetim bu adamı ne tanıyordur ne de ilgilenir.
 
Cevap: # Allan McGregor



İskoçya liginden alınabilecek en iyi kaleci Artur Boruc'du. Onu da Fiorentina aldı.

Bu kaleci hakkında pek bir bilgi sahibi değilim.
 
Cevap: # Allan McGregor



Bir kaleci icin tam meyve verecek yasta. 35 yasina kadar 6 sene kimseye birakmaz kaleyi.



Hadi be Polat..



Al lan Allan'ı!!
 
Cevap: # Allan McGregor



Kaleci arayışında olan Bursaspor ve Galatasaray transferde karşı karşıya geldi.



412659007917.jpg




Glasgow Rangers forması giyen Allan McGregor'un Bursaspor ve G.Saray'ın transfer listesinde olduğu iddia edildi.



İskoç basınında çıkan haberlere göre Kenny Miller'dan sonra yeşil beyazlı takıma bir İskoçyalı daha transfer olabilir. Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan Ivankov'un yerine alternatif arayışlarına yönelen Bursaspor Yönetimi, Allan McGregor'u transfer listesine aldı.



Glasgow Rangers ile olan sözleşmesi gelecek sezon sona erecek olan kalecinin, kulübünün 5 yıllık sözleşme yenileme teklifine şu an için olumlu yanıt vermediği ve takımdan ayrılabileceği öğrenildi. McGregor'un bonservis bedelinin 4 milyon Pound olduğu ifade edilirken, İskoç kaleciyi Galatasaray'ın da takibe aldığı iddia edildi.



29 yaşındaki Allan McGregor, altyapısından yetiştiği Glasgow Rangers formasını 2001'den bu yana giyiyor. 1,83 metre boyundaki tecrübeli kaleci 2004-2005 sezonunda St. Johnstone ve 2005-2006 sezonunda ise Dunfermline takımlarında kiralık olarak oynadı.
 
Cimboma İskoç Kaleci



gr-1302254569.jpg




Yeni sezon öncesi kaleci transferi yapmasına kesin gözüyle bakılan Galatasaray’da gözler Glasgow Rangers’a çevrildi. Sezon sonunda Zapata ile yollarını ayırması beklenen Galatasaray, Glasgow Rangers’ın kalecisi Allan McGregor ile yakından ilgilenmeye başladı.



Galatasaray’ın McGregor transferindeki en büyük rakibi ise Bursaspor. Bursaspor’dan ayrılması beklenen Dimitar Ivankov yerine düşünülen McGregor, bu sene Türkiye’de forma giyebileği yüksek sesle konuşulmaya başlarken; Ada basını da bu transferde Galatasaray’ın bir adım önde olduğunu belirtti.



Glasgow Rangers’in sözleşme yenileme tekliflerini yanıtsız bırakan İskoç kaleci, sezon sonunda bonservisini eline alarak daha rahat transfer yapmanın hesaplarını yapıyor. 29 yaşındaki Allan McGregor, altyapısından yetiştiği Glasgow Rangersformasını 2001′den bu yana giyiyor. 1,83 metre boyundaki tecrübeli kaleci 2004-2005 sezonunda St. Johnstone ve 2005-2006 sezonunda ise Dunfermline takımlarında kiralık olarak oynadı.



www.webaslan.com
 
Üst Alt