Alman Bild gazetesi: Fener'in Seks skandalı doğruymuş! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Alman Bild gazetesi: Fener'in Seks skandalı doğruymuş!


fft1mm804860.jpg




Fenerbahçe'de su yüzüne çıkan 'kelepçeli seks alemlerini' yalanlayan Daum, Bild gazetesinden özür diledi. Alman hoca, “Araştırdık. Yazılanlar maalesef doğruymuş” dedi...



Geçtiğimiz günlerde Vatan gazetesinde yayınlanan bir haber bazı Fenerbahçeli oyuncuların düzenlediği ‘gece alemlerini’ su yüzüne çıkarmış, Kanarya’nın hocası Daum da bunun üzerine Alman Bild gazetesine, “Bunların hepsi yalan. Türkiye’de bu işler böyledir. Eğer kötü sonuçlar alırsanız, hakkınızda bir sürü şey yazılıp, çizilir” demişti. Dün bu konuda şok bir gelişme yaşandı. Bild gazetesine özür açıklaması yapan Daum, “Daha önce yalanladığım haberleri araştırdık ve bu seks skandalının maalesef doğru olduğunu öğrendik. Futbolcularımız bize yalan söylemiş. Utanç duyuyorum. Bu işe karışanlara ağır cezalar vereceğiz” ifadesini kullandı.



Kral dairelerinde başladı daha sonra evlere sıçradı

Daum’un seks skandalı olarak bahsettiği haber Vatan gazetesinde şöyle yer almıştı: Otelin, ambiyansı kusursuz olan ’Kral dairesi’ kalıntılarıyla da meşhur. Saatini, kolyesini, gözlüğünü unutanlar oldu bu odada. Ama kat görevlilerinin bulduğu bir şey var ki; Fenerbahçeli alemci futbolcuların hayal güçlerini peşinen ortaya koyuyor.



O da alemden arta kalan yatak üzerindeki kelepçe. Bu hızlı yaşantı sadece otellerin ’Kral dairesi’nde gerçekleşmiyordu. Çok göz önünde olmaya başlayan yıldız isimlerin yaptıkları kulaktan kulağa yayıldıkça korku da başladı. Son haftalarda otel yerine evler tercih edilmeye başlandı. Bekar oyuncular Kazım ve Vederson’un evleri ’parti merkezi’ haline gelirken, perde arkasında hep bir isim vardı: Kazım... Kazım, tüm gece partilerinin organizatörüydü.



Fanatik Çok Özel / Mehmet Demircan

Seks skandalı doğruymuş! - www.fanatik.com.tr


Ex-Köln-Trainer Daum: Ja, diese Sex-Orgien gab es wirklich!



Christoph Daum ist fassungslos!



„Es stimmt leider alles. Ich bin schockiert. Ich hätte es mir in den kühnsten Träumen nicht vorstellen können, dass Fener-Profis so was tun. Aber die Sex-Orgien hat es wirklich gegeben.“

Mehr zum Thema

Fenerbahce Istanbul: Christoph Daum: Spieler nach Orgie entlassen

Sex-Orgien?

Pikante Vorwürfe gegen

Daums Spieler

3:1 im Derby

Daum feiert Skandal-Sieg

mit Fenerbahce Istanbul

Christoph Daum

Ich bin nur glücklich,

wenn ich Meister werde



BILD hatte über die Lust-Parties der Fenerbahce-Profis Bilica (30), Vederson (28), Santos (26) und Colin Kazim Richards (23) berichtet.



Beim ersten Rapport bei Präsident Yildirim und Trainer Daum hatten sie noch alles abgestritten.



Doch die Fener-Verantwortlichen forschten bei Hotel-Angestellten und Restaurant-Mitarbeitern selbst nach.



„Und dabei kam die ganze Wahrheit auf den Tisch“, verrät Daum.



Die Wahrheit ist erschreckend: Fener-Spieler wie Fabio Bilica (früher 1. FC Köln), Vederson und Santos sollen in Istanbuler Nobel-Hotels in extra angemieteten Suiten für 1 500 Euro Sex-Parties mehrfach in den letzten beiden Monaten veranstaltet haben.



Mit allem Drum und dran: Handschellen, Sex-Spielzeug.



Da half auch kein Abstreiten mehr.



Nun herrscht also Klarheit. Die wochenlangen Orgien der schlappen Profis sind also der Grund für den Absturz (drei Pleiten in Folge) des Nobelklubs von der Spitze.



Konsequenz: Die „Lust-Kicker“ sollen nun in der Winter-Transferperiode verkauft werden.



Ex-Köln-Trainer Christoph Daum über Sex-Orgien bei Fenerbahce - Sport - Fußball International - Sport Nachrichten - Bild.de
 
Cevap: Alman Bild gazetesi: Fenerin Seks skandalı doğruymuş!



Ne diyelim; her gün 20-25 erkekle vakit geçirince gerek duyuluyormuş demek ki :D
 
Cevap: Alman Bild gazetesi: Fenerin Seks skandalı doğruymuş!



iste buna kahkahayi basarim. muahahahhaha. beter olun. Bilica, Santos, Kazim ve Vederson bu islere katilan oyuncularin baslarinda geliyorlarmis. daha önce bir arkadasim Önder, Can Arat ve Selcuk'un da böyle bir olayda Mahmut Uslu dan basildigini duymus. her zaman söylüyoruz abi. Fener e gelen eglenmeye geliyor, oynamaya degil. yakinda Topuz da baslar bunlara..:D
 
Cevap: Alman Bild gazetesi: Fenerin Seks skandalı doğruymuş!



Bazı fenerliler olabilir nolur diyorlar erkek değilmi diyolar adam antrenmandan eve evden antrenmanamı gitcek diyolar tabi başlarına geldi bizim Arda yapmış olsa ooooooo kıyamet kopardı.
 
Cevap: Alman Bild gazetesi: Fenerin Seks skandalı doğruymuş!



Skandal değildir bence :) Takım ruhunun sahaya yansıtılması adına olumlu bi girişim :D
 
Cevap: Alman Bild gazetesi: Fener'in Seks skandalı doğruymuş!



Iste buda Türk Medyasinin nekadar aci bir halde oldugunun kaniti...



MEDYASPOR - Uluslararası Seks Skandalı!



Uluslararası Seks Skandalı!

10.12.2009 12:07:00

Türk, Alman ve Hollanda basını son birkaç gündür seks skandalı ile sarsılıyor. Kaynağı Türkiye olan olay önce Almanya ardından Hollanda ve son olarak yine Türkiye’de baş gösterdi!



Ferudun Niğdelioğlu 7 Aralık'ta ‘kirli çamaşırları' Vatan Gazetesi'nin sayfalarında dökmüş ve Fenerbahçe'de forma giyen Brezilyalı oyuncuların kelepçe fantezilerini duyurmuştu.



Hali ile Türk basınında da oldukça ilgi ile karşılanan bu haber Alman basını tarafından da ilgi gördü. Bild de bu haberi Vatan Gazetesi'ni kaynak göstererek bir gün sonra sayfalarına taşıdı.



Fenerbahçe'nin kirli çamaşırlarının uluslararası medyadaki hızlı yükselişi Hollanda basınının da gözlerini kamaştırmış olmalı ki haberin Bild'de yayınlanmasından sadece 3 saat sonra Hollanda'nın Algemeen Dagblad Gazetesi'nin sayfalarını süslüyordu. E tabi Bild kaynağı ile!



Şimdi ne var bunda diye düşünmeyin zaten her şey bundan sonra başlıyor.



Alman ve Hollanda basınına haberin yansımasının ardından iki gün geçiyor. DHA muhabiri Fatih Özyar, "Fenerbahçe'nin seks partileri Hollanda basının da dilinde" başlıklı bir haber geçiyor. Tahmin edin kaynak olarak kimi gösteriyor?



Tabii ki Hollanda basınından Algemeen Dagblad'i!



Haber Milliyet Gazetesi ve Vatan Gazetesi başta olmak üzere büyük haber sitelerinde manşet oluyor. E tabiî ki DHA kaynağı ile!



Yani ne oluyor?



Vatan Gazetesi önceden yaptığı kendi haberini yurt dışından bir gazetenin yaptığını sanıp kendi internet sayfasına manşet yapıyor.



Şimdi olayın kısa şablonunu çizelim:



Tarih 7 Aralık: Haber Vatan Gazetesi'nde yayınlanıyor!



Tarih 8 Aralık: Alman Bild Gazetesi Vatan Gazetesi kaynaklı haberi sayfalarına taşıyor!



Tarih 8 Aralık: 3 saat aradan sonra Hollanda basınından Algemeen Dagblad internet sitesinden Bild kaynaklı haberi veriyor!



Tarih 10 Aralık: DHA haberi Hollanda'dan Algemeen Dagblad kaynaklı Türkiye'ye duyuruyor. Vatan Gazetesi kendi haberini yurtdışı kaynaklı 3 gün gecikme ile manşetine taşıyor.



Üç gün önce Vatan Gazetesi'nde yayınlanan haber önce Almanya'ya ardından Hollanda'ya son olarak da yine Türkiye'ye geri dönmüş oluyor. Ve tabi bütün internet sitelerine düşüyor.



İşte güvenilir gazeteciliğin saadet zinciri: Türkiye-Almanya-Hollanda-Türkiye!!!



PEKİ, DOĞRU HABER HANGİSİ?



Hemen açıklayalım, doğrusu şu:



Feridun Niğdelioğlu tarafından yapılan bu haber Bild'e ulaşır ulaşmaz Alman gazetesi Daum'u arıyor. Daum bu haberin doğru olmadığını Fenerbahçe'nin içinde bu tip durumların yaşanmayacağını söylüyor.



Fakat Daum konuyu araştırdıktan sonra bu sabah Bild Gazetesi Fenerbahçe'nin hocasını tekrar arıyor ve açıklama istiyor.



Daum, Bild'den özür dileyerek olayın gerçek olduğunu ve yazılanların maalesef doğru olduğunu söylüyor.



Ve bu haber doğru şekli ile sadece Fanatik Gazetesi'nde Mehmet Demircan imzası ile yayınlanıyor.



Medyaspor
 
Üst Alt