Almanya'nın Aday Kadrosu Belli Oldu | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Almanya'nın Aday Kadrosu Belli Oldu


Alman milli takımı teknik direktörü Joachim Löw, EURO 2012 aday kadrosunu açıkladı. Löw, as kadroya genellikle sadık kalsa da bazı sürpriz isimlere de yer verdi.



Joachim Löw'ün Alman milli futbol takımının haziran ayında Polonya ile Ukrayna'nın ortaklaşa düzenleyeceği Avrupa Futbol Şampiyonasında mücadele edecek kadronun aday listesini düzenlediği bir basın toplantısıyla açıkladı. Aday kadroda Schalke'nin 18 yaşındaki genç yeteneği Julian Draxler ile Mönchengladbach'ın 20 yaşındaki kalecisi Marc Andre ter Stegen sürpriz isimler olarak göze çarptı. Her iki futbolcu da henüz A milli formayı giymedi. Dortmund'da bu sezon iyi form tutan İlkay Gündoğan'da Löw'ün açıkladığı listede yer aldı.





Son haftalarda milli takıma seçilecekleri yönündeki söylentilere rağmen, Löw, Wolfsburg'dan Patrick Helmes ve Bayer Leverkusen'den Stefan Kiessling'e kadroda yer vermezken, Stuttgartlı golcü Cacau'da karar kıldı.



Klose ve Mertesacker sakatlıklarına rağmen kadroda



Orta sahanın adayları arasında Lars (Bayer Leverkusen) ve Sven Bender (Borussia Dortmund) kardeşler yer alırken, Leverkusenli Simon Rolfes, milli forma beklentisine karşılık bulamadı. Buna karşılık Löw uzun süreli sakatlıklarına rağmen milli takımın iki as futbolcusu Miroslav Klose (Lazio) ve Per Mertesacker'den (Arsenal) vazgeçmedi.



Teknik direktör Löw, açıkladığı 27 kişilik kadroyu, önümüzdeki haftalarda yapılacak hazırlık kampları sonrası 23 kişiye indirecek ve 8 Haziran – 1 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek EURO 2012'nin nihai kadrosu ortaya çıkacak.



Alman milliler, 11- 18 Mayıs'ta Sardunya Adası ve 18-30 Mayıs tarihleri arasında Güney Fransa'da iki kamp dönemi geçirecek. 23 kişilik asıl kadronun en geç 29 Mayıs'ta UEFA'ya bildirilmesi bekleniyor.



05-06-almanya.jpg




Alman milli takımı EURO 2012 aday kadrosu;



Kaleci : Manuel Neuer (Milli olma sayısı 25/ Kulübü: Bayern Münih), Tim Wiese (6/Werder Bremen), Ron-Robert Zieler (1/Hannover 96)



Savunma: Marcel Schmelzer (5/Borussia Dortmund), Benedikt Höwedes (7/ Schalke 04), Mats Hummels (13/Borussia Dortmund), Holger Badstuber (19/ Bayern Münih), Jérôme Boateng (20/ Bayern Münih), Philipp Lahm (85/ Bayern Münih), Per Mertesacker (79/Arsenal)



Orta saha: Bastian Schweinsteiger (90/ Bayern Münih), Sami Khedira (25/Real Madrid), Mesut Özil (31/Real Madrid), Toni Kroos (25/ Bayern Münih), Lars Bender (4/Bayer Leverkusen), Mario Götze (12/Borussia Dortmund), André Schürrle (12/Bayer Leverkusen), Thomas Müller (26/ Bayern Münih), Marco Reus (4/Borussia Mönchengladbach), Ilkay Gündogan (1/Borussia Dortmund), Lukas Podolski (95/1. Köln)



Forvet: Miroslav Klose (114/Lazio), Mario Gomez (51/ Bayern Münih)
 
Cevap: Almanya Aday Kadrosu Açıklandı!



Mesut Øzil'den dolayi almanya favorim.



Danimarka ve Isvec'de sempati duydugum takimlar :)

Danimarka ølum grubunda, fazla is yapamaz, ama insallah Elmander oynayabilir ve isvec tur atlar.
 
Cevap: Almanya Aday Kadrosu Açıklandı!



Mesut Øzil'den dolayi almanya favorim.



Danimarka ve Isvec'de sempati duydugum takimlar :)

Danimarka ølum grubunda, fazla is yapamaz, ama insallah Elmander oynayabilir ve isvec tur atlar.
 
Cevap: Almanya Aday Kadrosu Açıklandı!



Bu kadrodan daha cikartilacaklar var.



4 kaleci olmayacaktir.

5 stoper olmus, beklere alternatif yok.

Schürrle/Draxler'den birisi evinde kalir.

Cacau gibi vasat bir oyuncuyu kadroya almasinida yadirgadim acikcasi, daha iyi bir forvet alabilirdi. Schürrle,Müller,Reus ve Podolski varken pek gerekte yok aslinda.
 
Üst Alt