Alparslan Erdem takımda kaldı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Alparslan Erdem takımda kaldı


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alparslan Kayserispor'da



Kayserispor Galatasaray'dan Alparslan Erdem ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Galatasaray'ın sol bek oyuncusu Alparslan Erdem'i 1 yıllığına kiraladıklarını söyledi.



Alparslan'ın hücumda etkili bir oyuncu olduğunu söyleyen Hurma bu oyuncunun Kayserispor'a çok fayda getireceğine inandığını vurguladı. Alparslan Erdem ise sol bek olarak görev yaptığını ve, özellikle hücumda çok etkili olduğunu bu nedenle Kayseri'de iyi işler yapacağını söyledi.



Hücuma desteği kendimde pozitif olarak gördüğünü belirten Alparslan, Kayserispor'da çok önemli oyuncular olduğunu belirterek buraya başarı için geldiğini sözlerine ekledi.



Faruk AYDEMİR / Kayseri









01.09.2009

Kaynak : Sporx.com
 
Cevap: Alparslan Erdem Kayserispor'da!



Kayseri yerine Eskişehire gitseydi daha iyi olurdu.Zolunayla ne kadar geliştirebilir kendini
 
Cevap: Alparslan Erdem Kayserispor'da!



Güzel bir haber, hayırlı olsun, kendini yeterince gösterme ve geliştirme şansı bulur umarım. Uğur gibi Kayserinin Alp için de verimli geçmesini temenni ediyorum.
 
Cevap: Alparslan Erdem Kayserispor'da!



Tolunay Kafkas gençleri oynatır o yönden sevindim kiralık olarak gitmesine fakat gençleri oynatanlardan da bir hayır göremediğimiz için birşey diyemiyorum şu anda.. İnşallah oynatırlar Alparslan'ı.. Abdullah Avcı bile oynatmadı Oğuz Sabankay gibi bir oyuncuyu.. Tolunay Kafkas bari oynatsa.. Hayırlı olsun..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt