# Alper Potuk | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Alper Potuk


Alper için büyük kapışma





Selçuk İnan ve Ceyhun Gülselam’ın transferlerinde karşı karşıya gelen Trabzonspor ile Galatasaray, bu kez de Eskişehirsporlu Alper Potuk için yarışmaya başladı. Her iki kulüp de 20 yaşındaki orta saha oyuncusunu kendi renklerine bağlamak için büyük çaba sarfediyor.



Trabzonspor, çalışmalara daha önce başladığı için bir adım önde görünüyor. Eskişehirspor’un Alper’e karşılık Sezer ve Ferhat’ın bonservislerinin yanı sıra bir miktar da para istediği, bordo mavililerin de bu talebe sıcak baktığı öğrenildi.



3.5 milyon Euro isteniyor

Diğer taraftan Galatasaray yönetiminin de teknik direktör Fatih Terim’in ısrarla istediği genç oyuncu için kararlı biçimde harekete geçtiği ve transferi bitirmek için bütün imkanlarını seferber ettiği belirtildi. Eskişehirspor’un Alper’in bonservisi için 3.5 milyon Euro istediği, sarı kırmızılıların ise rakamı aşağıya çekmeye çalıştığı ifade edildi. U19, U20 ve U21 milli takımlarında forma giyen Alper Potuk’un, kulübüyle olan sözleşmesi 31 Mayıs 2013’te sona eriyor.



Alper için büyük kapışma - Futbol - Ajansspor.com



Keske....
 
Cevap: # Alper Potuk



Valla teknik direktör de olsa çıkıp "Fenerbahçe'ye sözümüz var, Sezer Fenerbahçe'ye gitmeze bizimle kalacak." diyebiliyorsa herşey beklerim ben. :eek:
 
Üst Alt