Altın Elbiseli Adam (Barkın Bayoğlu) Vefat Etti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Altın Elbiseli Adam (Barkın Bayoğlu) Vefat Etti


Motosiklet dünyasının ünlü isimlerinden "Altın Elbiseli Adam" olarak bilinen Barkın Bayoğlu, dün gece 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında yayaya çarptı. Bayoğlu kaldırıldığı hastanede, çarptığı Buğra Erdem isimli genç ise olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza 15 Temmuz Şehitler Köprüsü çıkışında gece saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre kaza; köprü çıkışında araçlarını park edip aşağı indikten sonra tartışmaya başlayan çift, tartışarak yolda yürümeye başladı.

Bu esnada Anadolu Yakası’ndan gelen Barkın Bayoğlu yönetimindeki motosiklet, yolda tartışarak yürüyen iki kişiden Buğra Erdem isimli gence çarptı. Buğra Erdem olay yerinde yaşamını yitirdi. Bayoğlu ise olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak yaşamını yitirdi.

Allah rahmet eylesin, mekanı cennet olsun. Ailemden birini kaybetmiş gibi üzüldüm resmen. Koca bir nesile motosikleti sevdiren, elinden geldiğince insanları bilinçlendiren böyle değerli birinin böyle boktan bir şekilde ölmesi... :38573:
 
Allah rahmet eylesin.

Diğer çift için de çok trajik bir olay.Kimbilir eften püften bir olay için kavga ediyorsun bir salise sonra sevdiğin artık yok.

Kamera görüntülerine bakmak lazım.
 
Kendisini tanırdım. Aynı sektörün adamlarıyız. İşyerime yakın bir motosiklet bayisinde bende o sırada bayilik anlaşması yaptığım sırada aynı ortamda bulunduk. iki hoşbeşten sonra bizim bayiye gelmesini , kendisine mangal ziyafeti vermek istediğimizi söylediğimizde '' bana xxx firması 25 bin ödüyor aylık sizde verin geleyim mangalınıza'' gibi bir tepki vermişti.

Adamla dostane ilişki kurmak bile sponsor ücretiyleydi. Seven sever sevmeyen sevmez. Ben hayatını ve dostluklarını para ustune kurmuş birisinin ölümüne pek üzülmedim hele barkın'ın aşırı agresif motosiklet kullandığınıda göz önüne alınca bana süpriz olmadı , genç olması biraz içimi dağladı.

Kaza hakkında detayları onunla o sırada süren arkadaşlardan aldım. Full ekipman , ktm 200rc modelli ufak cc torklu bir makina ve barkın. Normal şartlarda bu denklem sizi hiçbir türlü ölüme götürmez lakin söz konusu barkın olunca bu denklem yinede ölümle sonuçlandı.

Trafik kurallarına genelde uymadığınıda belirtmekte fayda var. Bana göre en büyük başarısı motosiklet kullanan apaçi kesime biraz olsun eğitim vermesiydi. Apaçilerin reisi gibi birşeydi Barkın.

Motosiklet insanı ölümle dirsek temasında tutan en büyük tutkudur.

Mekanı cennet olsun.
 
Son düzenleme:
Üst Alt