Altınordu, Berke Özer'in Bonservisini Açıkladı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Altınordu, Berke Özer'in Bonservisini Açıkladı


a-milli-takima-17-ya-c81693fb0328ca6fe2e5.jpeg


Altınordu Başkanı Seyit Mehmet Özkan, A Milli Takım kadrosunda yer alan 17 yaşındaki kalecileri Berke Özer'in bonservis ücretini 5 milyon euro olarak belirlediklerini açıkladı.

Genç file bekçisine talip olan 3 büyük Avrupa kulübü ile görüşme halinde olduklarını söyleyen Başkan Özkan, "Bu kulüplerden biriyle anlaşsak bile, Berke 18 yaşını doldurmağı için 1 yıl daha Altınordu'da forma giyecek. Şimdiden 1.5 milyon euro öneren bir kulüp var. Kapıyı 5 milyon Euro'dan açtık fakat indirim yapabiliriz" diye konuştu.

Bir süredir adı İngiliz devi Manchester City ile anılan Berke'ye İspanya, Almanya ve Hollanda'dan da teklif geldiği öğrenildi.

Görüşmelerin devam etmesi nedeniyle bu aşamada kulüp ismi açıklamasının etik olmayacağını ifade eden Başkan Özkan, Muslera'ya benzettiği genç eldivenin üçüncü bir takıma satışından yüzde 30 pay alacaklarını anlattı. Bucaspor'da futbola başlayıp, Altınordu'da profesyonel olan 2000 doğumlu Berke Özer, U15, U16 ve U17 milli takımlarında 22 kez forma giydikten sonra A Milli Takım'a alındı.

Altınordu Berke Ozer'in bonservisini acıkladı - CNN TURK
 
Berke Özer'in bonservis ücretini 5 milyon euro olarak belirlediklerini açıkladı.

Kapıyı 5 milyon Euro'dan açtık fakat indirim yapabiliriz



demek ki 5 milyon euro degil sn baskan
 
Oltayi salmis keriz bekliyor. Bu kerizde fener oluyor diyeyim. Volkana elveda diyecekler bir as birde yedek alacaklar bunlaeda birine saplariz diye dusunuyorlar. Besiktasta tolga'yi gonderecek bu ikisinden birine saplama derdindeler. 2.5 versinler paketleyip gonderirler
 
Oltayi salmis keriz bekliyor. Bu kerizde fener oluyor diyeyim. Volkana elveda diyecekler bir as birde yedek alacaklar bunlaeda birine saplariz diye dusunuyorlar. Besiktasta tolga'yi gonderecek bu ikisinden birine saplama derdindeler. 2.5 versinler paketleyip gonderirler

Simdiye kadar Altinordu iki oyuncu satti, ikisi de büyük bir cikis yakaladi. Bence oyuncular sattigi fiyatlar genelde iyi bile.
 
Cenk ve Eray her sezon 1.25 Milyon € garanti ücrete oynuyor , maç başı , prim vb bonuslar ile 1.5 Milyonu buluyordur , iki sezonda 3 Milyon eder.

Al bu çocuğu ver Muslera'nın yanına maç başı 10 K TL ve garanti 250 K TL yıllık ; kurtar kaleni uzun yıllar boyu , oynaması için kiraya da verebilirsin.
 
Neden bizim de bir Donnarumma'mız olmasın? Hiç düşünülmeden gelecek adına transfer edilmesi gerektiğini düşünüyorum.
 
17 yaşında ve en önemlisi Türk.

Seneye ergenliginin doruklarında karıya kıza bulaşır ve karaktersizlesir her Türk sporcu gibi.
 
Kesinlikle Türkiye'de bir takıma satmamaları gerekiyor. Bunu Mehmet beye bizzat kendim de söyleyeceğim. Hemen Avrupa'dan gelen teklifleri değerlendirip birine satsın. İstanbul'da 3 büyüklere satarsa ömrü biter o çocuğun tecrübesiz diye yedek oturtulur sittin sene, iki elim de yakasında olur.
 
Alip ,5 yillik sozlesmeden sonra yurt disina kiralanmali

HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt