Altyapı Sorumlusu Emrah Bayraktar Hakkında İlginç İddialar! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Altyapı Sorumlusu Emrah Bayraktar Hakkında İlginç İddialar!


Bahsedildiği gibiyse eğer her zaman ki gibi alt yapı yine adam olmayacak.
Elimizde var olan 2000 jenerasyonu da heba olup gidecek.
Bjk altyapısında bişey kanıtlanmamış adamdan medet ummuşlar.

Kendisi hakkında şu şekilde iddialar var:

EMRAH BAYRAKTAR.


Kendisinin Beşiktaş altyapı sorumlusu olduğu döneme bir bakalım. A takım seviyesine veya Türk futboluna kazandırılabilmiş bir oyuncu varmı, Yok. En büyük övünç kaynakları oluşturdukları 200x jenerasyonları oldu her zaman.* Diğer gruplarda Milli takıma verdikleri toplam oyuncu sayısı bir elin parmaklarına ulaşamazken nasıl oldu ise bir anda bu jenerasyon ile 6-7 oyunculuk bir atılım yaptılar. Tamam çok güzel. Birde bu jenerasyonu inceleyelim. Baktığında fiziki olarak kendi yaş gruplarında diğer takımlarla arasında çok rahat yaş farkı olduğu görülen birçok oyuncudan oluşan, her maçı fiziken domine eden, altyapının amacı unutularak günlük başarılar ile öne çıkmak için hazırlanan ama 3-4 sene sonrası olmayan bir grup.


Peki kendisinin Beşiktaş’tan ayrıldıktan sonra yazılarında ne bahsetti bize, Türk futbolunun en büyük sorunlarından biri yaşça problemli çakma diye nitelendirebileceğimiz oyuncular. Bunu hepimiz açıkça görüyor ve biliyorken, neden Beşiktaş altyapısında çalışırken buna önem vermediniz diye soralım kendisine.


*Neyse fazla uzatmayalım kovulduğu (pardon kesin kendi ayrılmıştır) süreçten sonra, A Spor yorumculuk dönemi……veee bir anda Galatasaray Futbol Akademi sorumluluğu, yanında getirdiği 1 Numaralı adamı Semih Sezerli ve birlikte başlangıç icraatları.


Kendileri Mayıs ayının son günlerinde göreve başladılar. Geldiklerinde liglerin büyük bir bölümü (U13 ve U17 Türkiye Şampiyonası hariç) sona ermiş, U21 Liginin de son maçı oynanacaktı.

Ama ne hikmetse iyi şekilde hiçbir grubu tanımazken ilk icraatlarından biri geçtiğimiz yıl Galatasaray U19 ve U21 yaş gruplarında yer alan 15 den fazla oyuncuyu (1997 ve ağırlıklı olarak 1998 doğumlu isimler) bir anda lisanslarını vererek göndermek oldu. Kimdi bu oyuncular 1 yıl öncesinde U19 Süper Ligini şampiyon tamamlamış, Süper Kupa maçında da Altınordu’ya uzatma süresinde mağlup olmuş kadroyu oluşturan, birçoğu 7-8 yıldır bu kulüp altyapısında emek veren isimlerdi.


Çok vakit geçmedi 15 gün sora 2017/2018 sezonu için U21 Takımı sezonu açtı, ne gördük burada.

Koskoca 98 jenerasyonun dan kadroda 4 oyuncu kalmış, son anda 99 ve 2000 jenerasyonları takviyesi ile 11-12 kişi antrenmana yapmaya başlayan ,*HOCASI OLMAYAN, ki 10 gün geçmesine rağmen hala belli değil, sadece kondisyoner eşliğinde çalışan , 9 gün sonra Almanya’da daha önceden organize edilmiş turnuvaya katılıp güçlü rakiplerle karşılaşacak bir takım.


Birde yan sahaya bakalım 20-25 kişilik, menajerlerin elinden tutup kendilerine teslim ettiği, kimi amatör takımlardan gelmiş, kimi bir takımdan gönderilmiş, kimide Kıbrıs tan getirilmiş 18-19 yaşları ağırlıklı bir oyuncu grubu. Altyapılar için oyuncu takip eden biri bilir ki bu yaş gruplarında oyuncu bulmak eğer gidip Profesyonel takımlardan transfer etmiyorsan çok çok zordur. Ama burada birilerinin çıkarlar ön plana çıktığından olmayacak oyuncuda oldurulur.



Bunları yine isim vermeden sezon açılınca yazdık ve asıl mevzuumuz orada başladı. Yazdıklarımız aynen yukarda bahsettiklerimizdi, sadece üstüne birde*eski bir Beşiktaş yönetim kurulu üyesinin*önerisi ile bu oyuncuların bir kısmını getirmişler dedik. Yine isim vermedik. Aradan 1 gün geçti Fanatik gazetesi yazdıklarımızı araştırıp bu ismin*SİNAN VARDARolduğunu ortaya koydu. Ki bana gelen isimde aynı olmasına rağmen direkt olarak isim vermemiştim.*


Birilerinin çıkarlarına dokunmuş, işlerine çomak sokmuş olacağız ki 2 gün geçti ve bir telefon daha geldi. Merhaba Gökay bey, GSfutbolakademi Twitter hesabı artık Galatasaray Sosyal medya ekibi tarafından yönetilecektir. Bir baktım şifreler çoktan değişilmiş hesaba giriş yapılamıyor.

*İyi çok güzel dedim, ve bana daha önce ortalık karışmış diye haber ileten abimizi aradım. Kendisinden tek talebim şimdi aşağıda da yazacaklarımı bu yazıda bahsi geçen 2 şahsa iletmesi oldu.


Ben bu kadar iyi niyetli ve tamamen gönüllü şekilde uğraşırken, çıkarlarına dokunduğum için bu hesabı elimden alıp beni susturmaya çalışanların şunu bilmesini istiyorum. Sizin Galatasaray Futbol Akademi bünyesinden ayrılmanıza sebep bugün veya yarın ben olacağım, sizin bu şanlı kulübün bünyesinde bulunduğunuz tek saniyeyi bile midem kaldırmıyor. Elbet bir gün devran dönecek.


Ben yaklaşık 7-8 yıldır altyapı seviyesinde kendi çapımda oyuncu izleme işi ile uğraşıyor, yaklaşık 4.5 yıldır da bu kulübün altyapı oyuncuları tanınsın, bir kişinin daha onlardan haberi olsun diye çabalıyorum.


Bu süreçte ne kısmen tanındığım Galatasaray altyapısından bir görevliden bir şey talep etmiş, ne de akademi hesabını kulübe devreder ve yönetirken bir beklenti içine girmiş biri değilim. Tek bir kişi çıksın aksini iddaa etsin.


Ama bugün benimde bir talebim var, tek bir sorumlumuz çıksın aşağıdaki şu soruları kendilerine sorsun istiyorum.


Göreve başladıkları süreç sonrası;


·********Florya da kaç tane oyuncu menajeri ile görüştüler?

·* * * **Bu bahsi geçen oyuncuların direkt olarak gönderme sebepleri neydi, denemeye gelen isimleri kimin aracılığı ile getirdiler?

·********Sayın Sezerli’nin bu kadar öne çıkma sebebi ve geçmişteki başarıları nedir, yanlışlarına neden göz yumulmuştur?

·********45 günlük görev süreleri olmasına rağmen neden sezonu açan U21 Takımının hocası hala belli değildir ?

·* * * **Hocası olmayan bir takım için denemeye gelen isimleri kim izlemiştir? Yoksa alınacak isimler çoktan bellimidir?

·********Beşiktaş döneminde çalıştıkları bir yöneticinin hala etkisi altındalar mı?

·********Geçmişte çakma diye adlandırılan isimlerden oluşturdukları kadrolar gibi Galatasaray Futbol Akademi içinde günlük başarıları öne çıkaran, geleceğin önemsenmediği bir planlamaları var mı?


Edebiyatımız biraz zayıf, yanlışlarımız oldu ise af ola. Başımıza da bir şey gelmez, Allah nasip eder ise görüşmek üzere.*


NOT – Galatasaray 2004 ve 2005 jenarasyonu velilerinden okuyan olur ise çocuklarınıza şimdiden gelecek yıllarda birlikte forma giyecekleri aynı yaştaki ABİLERİ ile gidip Florya da tanıştırın. Kimin izlediği belli olmadan gelen ve siz tatilde iken kampa alınan bir grup var yukarıda bahsettiklerimizden ayrı olarak


Kaynak: KNOW YOUR LIMITS BUT NEVER STOP TRYING TO EXCEED THEM
 
Son düzenleme:
Bu kulüpte 2-3 senedir ne yolunda gidiyo ki alt yapi yolunda gitsin. Yeni getirdikleri adamlarda kendilerine benzer haliyle
 
Bu adamdan hiç hoşlanmadım son zamanlarda en umutlu altyapı bizim takımındı sanki birileri olaya el atmış gibi, bu yönetimin zaten fiyaskoları bitmiyor bakalım neler olacak

@Gökay Akpınar kendisi forumumuzdan biri yapılacak bir şey varsa yapalım, altyapı olduğu için milletin umrunda değil güzel bir kamuoyu oluşturmak lazım
 
Gökay Akpınar‏ @gokayakpinar
.@GSfutbolakademi @GalatasaraySK

DExiAoYXoAAJeS_.jpg
 
Üst Alt