Altyapının Başına Emrah Bayraktar Getirildi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Altyapının Başına Emrah Bayraktar Getirildi!


cropped_content_emrah-bayraktar-devrime-en-tepeden-baslamaliyiz_T5qBU9BthL7XtZ7.jpg

AJANSSPOR ÖZEL/Özgür SANCAR- Teknik direktör Emrah Bayraktar, Radyospor'da yayınlanan Spor Kazanı programında Özgür Sancar'a konuştu.


Galatasaray'ın yeni altyapı sorumlusu olacağı iddia edilen Emrah Bayraktar, konuyla ilgili Radyospor'da Özgür Sancar'a özel açıklamalarda bulundu.

Emrah Bayraktar'ın röportajından satırbaşları şu şekilde:

'Prensipte anlaşma sağladık'

"Cenk Ergün ile görüşmelerimiz son noktaya geldi ve prensipte anlaşma sağladık. Çıraklık ve kalfalık dönemlerimin geçtiği bir kulübe ustalık dönemimde gitmek nasip olacak. Cumartesi günü her şey netlik kazanacak"

'Türk futbolunda genel hastalık...'

"Altyapıdaki oyuncuların A Takıma kazandırılması için ayrı bir misyon üretmek lazım. Fatih Terim hocamızın bu konudaki emekleri yadsınamaz. Birçok kulübün altyapısında yetenekli oyuncular var. Türk futbolunda genel hastalık altyapıdan faydalanamamak. Altyapıdan faydalanmayı kültür haline getirmek lazım"

'Ozan Kabak ön plana çıktı'

"Ozan Kabak Milli Takımlar'da oynadığı için ön plana çıktı. Bu çocuklardan sadece altyapılarda ve genç takımlarda değil A Takımda da faydalınalmalı"
 
Yav alt yapımızdan kim çıkmış ne verim almışızki beklentimiz var bişey olacağı yok işte şu 2000'li nesili araya vermeyelim yeterki ...
 
Bu adam 6 yıldır bjk görev yapmış alt yapı sorumlusu olarak. Maşallah tinercilerden genç yeteneklerini tutamıyoruz...
Bir tane bile yok piyasada bjk ın alt yapısından futbolcu yetişen. Böyük başarı
 
Hayirdir ne gibi artisi varda ne edü belirsiz tipi altyapinin basina geciriyoruz sonra neden cikmse cikmiyor diyoruz. Kimin torpili ile geldi bu adam göreve?

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Üst Alt