# Amauri | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Amauri


Almanya kampına forvet takviyesini yetiştirmek isteyen Galatasaray'da gündeme gelen son isim Juventus'un kule forveti Amauri! İşte tüm gelişmeler ve detaylar...



amauri_270708-19186081.jpg




Gelecek sezonda forvete takviye arayışlarını sürdüren Galatasaray'da Didier Drogba, Diego Forlan, Miroslav Klose ve Luis Fabiano girişimlerinin ardından birçok isim ortaya atıldı.



Ciprian Marica iddiasından sonra gündeme gelen son isim ise bonservisi Juventus'da bulunan Amauri Carvalho de Oliveira...



İtalya gazetelerinden La Gazzetta Dello Sport'da yer alan haberde; Corinthians, Sao Paulo, Santos, Paris Saint Germain ve Galatasaray'ın 31 yaşındaki Amauri için transfer girişimlerinde bulunduğu belirtildi.



Sarı-kırmızılıların Amauri için Juventus'a resmi bir teklif götürüp götürmediği hakkında bilgi verilmezken Amerika turuna çıkan Juventus'da, yetenekli forvetin transfer görüşmeleri için kadroya alınmadığının altı çizildi.



Geçtiğimiz sezonu Parma'da kiralık olarak geçiren 1.86 boyundaki forvet oyuncusunun bonservisi için Juventus'un 10 milyon avro istediği, ancak Amauri'nin Brezilya'dan gelen tekliflere sıcak baktığı kaydedildi.



Juventus'a 2008 yılında Palermo'dan 20 milyon avroya transfer olan Amauri, 2 sezonda 71 maça çıkarak 17 gol atmayı başarmıştı. Brezilya asıllı İtalyan oyuncu, 1 kez de İtalya Milli takımının formasını giydi.





G.Saray 'Amauri'yi istiyor ama.. - Futbol
 
Cevap: #Amauri Carvalho de Oliveira



Drogba olsa istemem artık yabancı forvete gerek yok

Gelecekse Sercan gelsin
 
Cevap: # Amauri



Drogba ve Forlan olmadıktan sonra bence yabancı forvet almaya da pek gerek yok.Sercan'ı alalım,geliştirelim,her türlü işimize yarar.
 
Cevap: # Amauri



Palermo'dayken mukemmeldi bu adam . Juventus'ta kotuydu evet ama son senelerde Juventus'ta kim iyiydi ki ? Ayrica Parma'da da cok iyi bir performans sergiledi . Fizigi cok iyi ayni zaman da hizli da sayilir neticede cok iyi bir oyuncu Italya ve Brezilya Milli Takimi hangisinde oynayacak derken Juventus yuzunden dusus yasadi bu adam . Gelse Turkiye'nin en iyi forveti olur . Ben ilk olarak Forlan ikinci olarak Fabiano'yu tercih ederim ve tabii Drogba da var ama onlar olmazsa gayet iyi olur . Forvet rotasyonu onemli bir seydir . ( Maliyetinin cok yuksek olmamasi kaydiyla )
 
Cevap: # Amauri



Benim Palermoya ilk geldiğinde izlediğim amauri dehşet bi adamdı...Son halini bilmiyom ama her hali iş yapar .
 
Cevap: # Amauri



Benim Palermoya ilk geldiğinde izlediğim amauri dehşet bi adamdı...Son halini bilmiyom ama her hali iş yapar .



Son hali de iyi zaten . Iki sayfa boyunca insanlar cok laf atmis ama gayet iyi bir adam . Dedigim gibi Juventus'ta kotuydu evet ama Juve'de son zamanlarda kimse iyi degil ki . Gelirse cok is yapar cok .
 
Cevap: # Amauri



İtalya da her yıl beklentileri en kötü şekilde karşılayan oyuncuya verilen Altın Bidon (Bidone d'oro) ödülü bu sene de sahibini buldu. = Melo :D
 
Üst Alt