Amerikalıların Gözü Ndiaye'de! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Amerikalıların Gözü Ndiaye'de!


kralspor7221.jpg

Sezon başında Osmanlıspor’dan Galatasaray’a 7.5 milyon euroya transfer olarak herkesi şaşırttığı belirtilen futbolcunun modern futbola uygun yapısı öne çıkarıldı. Bleacher Report’un analizinde şu değerlendirmeler yapıldı:


“Galatasaray sezon başında Feghouli, Gomis ve Fernando gibi üst düzey yıldızları transfer ederken kenarda kalan bazı isimler de vardı. Bu heyecanlandırıcı isimlerin yanında daha az dikkat çeken isimlerden biri 27 yaşındaki Pape Alioune ‘Badou’ Ndiaye, Süper Lig kariyerine başlamadan önce bir Norveç tecrübesi yaşadı.

Ndiaye, ilk olarak Osmanlıspor’daki mücadeleci ve dinamik tarzıyla göze çarpmıştı. Osmanlıspor’daki iki harika sezonu, 17 golü ve Avrupa kupalarındaki tecrübesiyle Galatasaray’ın 7.5 milyon euro harcama yapacağı bir oyuncu olduğuna ikna olundu.

Galatasaray şu ana kadar Ndiaye’nin yardımlarından oldukça mutlu ve takımın en etkileyici oyuncularından biri oldu. Henüz gollerini sıralamamış olabilir. İlk golünü 17 Aralık’ta Malatyaspor’a attı. Ancak takımın parlayan ve güven veren yıldızlarından.

Badou Ndiaye’nin enerjik, mücadeleci ve oyunu yönlendiren bir tarzı var. 2018 yılında, Senegal ile Dünya Kupası’nda yer almayı isteyecek ve yeni antrenörü Fatih Terim ile birlikte Süper Lig kupasını kazanmayı hedefleyecek.”

(Milliyet)

GSC Portal
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
V3kv1R.jpg
Sözleşmesinde 18 milyon euroya serbest kalma maddesi bulunan ve sezon başında taksitlerle birlikte 9 milyon euro karşılığında Osmanlıspor'dan transfer edilen Badou Ndiaye mücadele gücü ve pres kalitesi ile dikkatleri çekerken, bu durum Avrupa basınının da gözünden kaçmadı.

İngiliz basınından Bleacher Report'un haberine göre Badou Ndiaye, Avrupa'da 5 büyük ligin dışında forma giyen futbolcular arasında izlenmesi gereken 5 oyuncudan biri olarak gösterildi.

İngiliz kulüpleriyle de adı anılan Badou Ndiaye dışında listedeki 4 oyuncu ise şunlardı...

Hirving Lozano (PSV Eindhoven), Manuel Akanji (FC Basel), Daniel Podence (Sporting CP) ve Aleksandr Kokorin (Zenit)

Futbol Arena
 
Son maçlarda iyi oynamaya başladı sene sonuna kadar bu formunu sürdürürse DK 'da elbet bir taliplisi çıkar ...

Yerine biraz daha pas oyununda etki edecek net bir 8 numara transferi güzel olurdu...
 
Ndiayeyi her türlü satarız ki ben karşıyım satılmasına ama önemli olan belhanda şuan tr cup dahil her maç oynatıp istatistik kastırmak şart belki dursun gibi iş bilmez birini bulurda kurtuluruz.
 
Üst Alt