Ampute Futbol Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu Oldu! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ampute Futbol Milli Takımımız Avrupa Şampiyonu Oldu!


59dbb4e52269a2387488e9bc

TFF'nin "Türkiye Futbol Oynuyor" projesi kapsamında destek verdiği Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesinde bulunan Ampute Futbol Milli Takımı, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası final maçında İngiltere ile karşılaştı.


Vodafone Park'ta oynanan karşılaşma 2-1 Türkiye'nin üstünlüğü ile son buldu. Bu sonuçla Türkiye, EAFF Avrupa Ampute Futbol Şampiyonası'nda şampiyon oldu.

Ay-yıldızlı ekibin gollerini 25'inci dakikada Ömer Güleryüz ve 50+3'üncü dakikada Osman Çakmak kaydederken, İngiltere'nin golünü 50'nci dakikada Westbrook attı.
 
Bu ülkede gazi gibi adamların mevki makam sahibi olmasını istiyorum, itibar görmesini istiyorum, çok mu şey istiyorum?
 
Helal olsun helal. Öyle bir dönemde başardılar ki bunu, itin köpeğin bakıp ibret alması lazım. Ruh bu, azim bu, milli aşk bu..


Sent from my iPhone 6 using Tapatalk
 
Sarper Yıldırım her ne kadar akşamüstü yazdığın temel fikrine katılsam bile işte bundan bahsediyordum. Hiç kimsenin Milli Takım ile bir sorunu yok aslında, sadece Milli duyguların birilerinin egoları yüzünden suistimal edilmesine karşı verilen bir tepki. Gördüğün gibi verilen tepki makamlara, takımlara değil hak etmeyenlere. Sevgi ise hak edenlere, milli takıma, milli duygulara saygı duyanlara.
 
Son düzenleme:
Ben aslında bu arkadaşların yaşlarını merak ediyorum. Otuz yaşında engelli olduğu için mücadeleyi bırakıp hayata küsen var mı içlerinde.
 
Helal olsun be. Kendilerine adam diyen şahıslardan bin kat daha adamlar.

SM-G955F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
@Sarper Yıldırım her ne kadar akşamüstü yazdığın temel fikrine katılsam bile işte bundan bahsediyordum. Hiç kimsenin Milli Takım ile bir sorunu yok aslında, sadece Milli duyguların birilerinin egoları yüzünden suistimal edilmesine karşı verilen bir tepki. Gördüğün gibi verilen tepki makamlara, takımlara değil hak etmeyenlere. Sevgi ise hak edenlere, milli takıma, milli duygulara saygı duyanlara.

Milli Takım'ın olayı milli duygular bana göre.Yoksa sıradan bir futbol takımından hiçbir farkı kalmaz bu olmazsa.Futbolcuda milli duygu yok diye taraftar da sırtını dönmemeli bazı şeylere.
 
anaaa cumhurbaşkanının telefonla oyuncuları tebrik ettiği esnayı dinledinizmi. spor bakanı bjk klubune teşekkür ederiz stadı verdiği icin dedi telefonda tayyibe. oda stad onlarınmı sanki bizim paramızla yaptık dedi :)
 
Kalp herkeste var,yürek ise bambaşka helal olsun.Bu maç için antrenman sahası yerine Vodafone Park'da oynamasına karar verenlere de sonsuz teşekkürler.
 
Üst Alt