Ampute Milli Takımımız Yarı Finale Yükseldi! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ampute Milli Takımımız Yarı Finale Yükseldi!


Grubundaki ilk iki maçında Almanya'yı 7-0, Gürcistan'ı 9-0'la geçen A Milliler, İspanya'yı da 4-0'la geçerek grup lideri olarak çeyrek finale yükselmişti. Çeyrek finalde Rusya'yı 2-1 mağlup eden A Milliler, yarı finale yükseldi.

Milli Takım, yarı finalde 8 Ekim Pazar günü Polonya ile karşılaşacak. Polonya, çeyrek finalde İrlanda’yı 5-1 mağlup etti. Günün diğer çeyrek final mücadelelerinde ise İngiltere, Fransa’yı 2-0 ve İspanya da İtalya’yı 2-1 yenerek yarı finalde eşleşti.

DLjmvsZWkAc36H9.jpg:large
 
Son düzenleme:
Sonuna kadar helal olsun. A Milli Takimindaki öküzler bu aslan parcalarini görün de utanin. Size sunulan imkanlarin 1000 de biri ile neler basariyor adamlar, utanin lan utanin.
 
Sonuna kadar helal olsun. A Milli Takimindaki öküzler bu aslan parcalarini görün de utanin. Size sunulan imkanlarin 1000 de biri ile neler basariyor adamlar, utanin lan utanin.

Gerçekten, belki bir ayakları yok ama yürekleri yeter! Helal olsun, büyük gurur. Birde iki ayağı olan Milli takım var, zihinleri problemli.
 
Yanlış bilgi vermeyelim!!! Ampute milli takımımız dün akşam İzlanda ya 3-0 yenildi bu akşam A milli takımımız Rusyayı 2-1 yenerek yarı finale çıktı!!!
 
yılmaz özdilin bugün bununla ilgili muazzam bir yazısı vardı herkesin okumasını tavsiye ederim.

Bu işin sonunda a milli takım için ayrılan bütün primler bu şerefli ve onurlu kardeşlerimize verilmeli.
 
Birazını izledim çok yüklendik bir türlü atamadık son dakikada penaltıyla attık , şükürler olsun .
Çok duygulandım futbolcularımız gibi , çok hırslılar be.
Helal olsun
DLjmvsZWkAc36H9.jpg:large
 
Son düzenleme:
Tamamını izledim nerdeyse, oyuncuların resmen yüreklerini koydukları çok belliydi ve çok da heyecanlandım. Aklıma o 2000 li yılların basındaki milli takım hissi geldi bi an. Ardayı, Caneri, ve diger malların olmadığı bir milli takım izlemeyi nasıl da özlemiş ya. Helal olsun çocuklar!!
 
Esas bu aslan parçalarına prim vermek lazım. Dünya şampiyonu olacaklar inşallah ve o zaman göreceğiz bakalım devletimiz bu aslanlar için neler yapacak ?
 
2.golümüz müthişti yalnız,akrep vuruşuyla asist yapıp,voleyle attık,o değneklerle müthiş hızlı ve teknikler yalnız

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
 
Üst Alt