Amrabat mı, Assaidi mi? | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Amrabat mı, Assaidi mi?


Bilindiği gibi Melih Şabanoğlu ağabeyimiz Twitter hesabında "Galatasaray bir stoper ve sol açık ile anlaştı" dedikten sadece 1 gün sonrasında Dany'nin transfer edildiği açıklandı. Melih Abi, kolpa işlerle uğraşmayan, çok saygın ve düzgün bir Galatasaraylı ağabeyimizdir. Şimdi de kendisi dünden beri sol açık transferiyle ilgili olarak insanların sorduğu soruları tek tek cevaplamakta ve verdiği mesajları dikkatle takip edenler anlamıştır ki durum şu: Sol açık olarak birinci sırada istenen oyuncu Amrabat, ona söz verildiği için ve oyuncu da kulübüne karşı gemileri yaktığı için ilk önce onun durumunun netleşmesi beklenecek. Amrabat'ın transferinin kesin olarak gerçekleşmeyeceği belli olduğu takdirde ise Heerenveen'li Assaidi kadroya katılacak, o oyuncunun gerekli işlemleri tamamlanmış ve anlaşılmış durumda. Melih Abi'nin yazdığı mesajlar net olarak bu durumu işaret ediyor.



Peki bu doğrultuda, siz bu iki seçenekten hangisini takımımızda görmek isterdiniz? Amrabat mı, yoksa Assaidi mi? Fikirlerinizi merak ediyorum arkadaşlar.
 
Cevap: Amrabat mı, Assaidi mi?



amkarbati tanidigim icin ve bu ligde neler yaptigini dahada önemlisi bizde neler yapabilecegini bildigim icin amkarbat diyorum



olmazsa asaldini gelir zaten
 
Cevap: Amrabat mı, Assaidi mi?



assaidi fizik olarak çok zayıf amrabat bizim lige daha uygun o açıdan ikiside yetenekli ama potansiyel olarak tabi assaidi bir adım önde hangisini alırlarsa alsınlar çok farketmez benim için ikiside kabulüm.
 
Cevap: Amrabat mı, Assaidi mi?



Assaidiyi hic izlemedim,Ambrabat gelsin,Ambrabat icin zamaninda PSVda basarili olamadi diyenler tam anlamiyla sacmaliyor ve futboldan anlamiyor,Burak Trabzona gelene kadar ik üc yil süründü,iki üc yil önce Burak floryanin kapisina gelseydi bekciler iceriye almazdi,Trabzonda kendine güvenen ve dogru mevkide oynatan bir teknik direktörle patlama yapti,Ambrabat büyük kulüplerdeki beklerin hepsine rahatlikla üstünlük saglayabildigine göre Sligindede isimize yarar.
 
Cevap: Amrabat mı, Assaidi mi?



Assaidi'de cok buyuk potansiyel var. Zaten iyi ama Terim ve Scott Piri ile calisirsa cok gelistirir kendini, super bir futbolcu haline gelir.
 
Üst Alt