Amrabat’tan Büyük Fedakarlık | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Amrabat’tan Büyük Fedakarlık


e75bbamrabat%20galatasaray.jpg




Yeni sezon hazırlıklarını Avusturya’da sürdüren Galatasaray’da transfer taarruzu sürüyor. Hamit Altıntop ve Burak Yılmaz’ın kampa katılması beklenirken, Amrabat hakkındaki son gelişmeleri NTV Spor muhabiri Irmak Kazuk aktardı.



Haberin Devami GSC Portal'da
 
Cevap: Amrabat’tan Büyük Fedakarlık!



Bir futbolcunun böyle fedakarlıkta bulunması gerçekten nadir bir davranıştır. Tebrik etmek gerekir.Takıma gelmeden taraftarın gönlünde iyi bir yer yaptı. :ayatollah:
 
Cevap: Amrabat’tan Büyük Fedakarlık!



adam ben gs istiyorum deyince, o gs yi değil parayı istiyor deyip sallayanlar vardı, nerde o arkadaşlar....
 
Cevap: Amrabat’tan Büyük Fedakarlık!



:ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah::ayatollah:
 
Cevap: Amrabat’tan Büyük Fedakarlık!



Amrabat diye şu fotoyu koymayın la kötürüm gibi, boğa gibi adam normalde. Düzgün photoshop plss
 
Cevap: Amrabat’tan Büyük Fedakarlık!



bonservisinin bir kısmınıda albayrak karşıladı göreceksiniz açıklama yapılınca çünkü 7.5 reddedildiğinde transferi gerçekleştirseydik bir kısmını ben verecektim demişti albayrak ;)
 
Cevap: Amrabat’tan Büyük Fedakarlık!



bizim için çıldıran amrabat

bize gelmesi tek çaresi olan burak

fatih terimle yaptığı 3 dklik konuşmadan sonra bizi seçen hamit



bu adamlar takımı için çok çalışır



:005:
 
Cevap: Amrabat’tan Büyük Fedakarlık!



Necati de gelirken 150 bin dolar alacagindan vazgecmisti.



Popescu, Filipescu ve donemin diger Rumenleri maaslarini alamadiklari icin Romanya'dan gelmiyorken yine HAGI vardi Florya'da.



Boyle fedakar ADAMLAR her daim hakettigini bulmustur bu camiada. Sonra Hakan Sukur, Hasan Sas.. Her sezon fener'den teklif alan oyunculardi.



Arada bir Ali Turan faciasi var malesef.
 
Üst Alt