Anderlecht Sabri'yi istiyor | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Anderlecht Sabri'yi istiyor


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Anderlecht, Galatasaray'ın gönderme planları yaptığı Sabri için kulübe resmen talepte bulundu. Sarı-kırmızılı yönetim bonservis bedeli belirlemek için süre istedi.



SEZONUN İLK TEKLİFİ OLDU



Htspor'un haberine göre, Sabri Sarıoğlu’nun sezon sonunda gönderileceği haberleri bazı kulüpleri bu futbolcunun transferi için harekete geçirdi. Galatasaray’ın dinamolarından Sabri’ye sezonun ilk sürpriz teklifi yurt dışından geldi. Belçika Ligi’nin lideri durumunda bulunan ve şampiyonluğun en büyük favorisi olarak gösterilen Anderlecht Kulübü’nün, Sabri’yi sezon sonunda renklerine bağlayabilmek için sarı-kırmızılı kulübe resmi teklif yaptığı ve Cimbom’un ‘Bonservisini belirleyip görüşelim’ cevabı sonrasında beklemeye koyulduğu öğrenildi.



FENER’DEN SERHAT’I ALMIŞLARDI



Florya’da zaman zaman problemler yaşayan ve yönetimin de sezon sonunda gönderilecekler listesine koyduğu belirtilen Sabri için Galatasaray’ın kapısını çalan Belçika kulübünün, belirli bir bonservis bedeli konusunda anlaşma yapmak istediği ifade edildi. Önümüzdeki günlerde futbolcu için İstanbul’a gelecekleri belirtilen Belçikalılar, milli oyuncuyla görüşüp anlaşma zemini arayacak. Anderlecht daha önce de Türkiye’den Fenerbahçe’de forma giyen ve şu an Konyaspor’da oynayan Serhat Akın’ı transfer etmişti.



Biglia takası mı?



Galatasaray, Sabri’yi isteyen Anderlecht Kulübü’nden bu oyuncuya karşılık Arjantinli orta saha oyuncusu Lucas Biglia’yı istemeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz yılda da transfer listelerinde bulunan Arjantinli oyuncuyu çok beğenen ancak yüksek bonservis bedeli yüzünden alamayan Sarı-kırmızılıların şimdi yeniden karşı atağa geçmesi bekleniyor. Kulüplerin anlaşması durumunda bu iki oyuncunun takas yapılabilmesi için görüşmeler başlayacak. Biglia’nın gelmek istemesi durumunda anlaşma zemini arayacak olan Cimbom’da öncelikli hedef Sabri’yle takas önerisi olacak.





Maraton
 
Cevap: #Sabri Sarıoglu



Allah'ım sana şükürler olsun. :D Biglia olayı kolpadır ama teklif doğrudur inşallah.
 
Cevap: #Sabri Sarıoglu



Allahım sana geliyorum ulan sabri su takıma 6-7 trilyon para kazandır senden buyuk topcu yok diye bagırıcam herkes delimidir manyakmıdır desede:D
 
Cevap: #Sabri Sarıoglu



Liverpool maçının videolarını falan paylaşalım Anderlecht sitelerinde hemen kapsınlar.
 
Cevap: #Sabri Sarıoglu



Sabri'nin Bordeaux macin da attigi golden sonra ki Ingiliz spiker'in o " Sabreeeyyy" deyisini asla unutmuycam.



Hade Sabri, saksakciliklarini yaptigin agabeylerinide al oyle git.
 
Cevap: Anderlecht Sabri'yi istiyor.



Yönetim zaten 2 oyuncudan para kazanıp kurtulmak istiyor.

Sabri ve lincoln..



Sabriye böyle bir teklif gelmişse değerlendirilir ve iyi bir fiyata satılır.Galatasaray yeni sezonda bonservissiz oyuncuları gündemine alırken para edebilcek oyuncularada adnan sezgin vasıtası ile klüp arıyor.Adnan sezgin bugüne değin hep futbolcu arayışına giriyordu (?) ama şimdi tam tersi yollanacak oyuncuları birilerine "kakalamak" için çaba sarfediyor.Elbetteki bu 2 oyuncuda iyi bir fiyata satılacak orası kesin,adnan sezginde her transferde olduğu gibi dolgun bir komisyon alarak hayatına devam edecek..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt