# Andreas Beck - Sayfa 19 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Andreas Beck


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Andreas Beck



arkadaşlar sabriye kızanların başında gelirdim bende ama olay birde şöyle bakmak lazım, şimdi rijkaarda eminimki tüm camianın güveni sonsuz ki zaten öyle olması gerekiyor ve yine aynı rijkaard uğuruda sabriyide görüyor ve benim sağ beke ihtiyacım var demiyor. sonuçta yönetimde rijkaarddan habersiz transfer yapmaz ve bu doğrultuda bence nasıl rijkaardın her yaptığına güvenimizin sonsuz olacağı gibi sabriyede dolaylı yoldan bir güven duymamız gerekir...
 
Cevap: # Andreas Beck (FOXTV AÇIKLADI !!! )



Arkadaşlar az önce FOX spor izlerken Haldun Üstünel Beck'le her konuda anlaşmış, Hoffenheim'la masaya oturmak için yarın Almanya'ya gidiyormuş :eek:





Bence müthiş olur!



Kaynak:FOXSPOR



Haberi bizzat dinledim.Baştan aşağıya düzmece haber.



Önce haberi verirken altta "Galatasaray'dan Elano atağı" diye bir yazı çıktı.Haberin sonunda ise "Ayrıca Rijkaard bir de sağbek istiyor" dedi.



Beck'in mevkiisi neyse artık:)
 
Cevap: # Andreas Beck



Bek oyuncusu sart..Dünkü maçta antep bile o tarafı kullandı...Avrupada hızlı oynayan takımlara karşı işimiz zor olabilir..Kademeye iyi giren birinin olması lazım..
 
Cevap: # Andreas Beck



kaç sezondur sağ bek yok vede hep o bölge sorunlu hala yönetım uyuyor.ne lıgte ne avrupada sağ kanattan çekecegımız var alınamdıkça oyuncu
 
Cevap: # Andreas Beck



9 milyon euro istemişler görüşmeler kesilmiş.Kanal D öyle dedi :)



Rakam dogru mu degil mi billmiyorum fakat Almanlar cok ac gözler bir oyuncu istedin mi degerinin 10 katini istiyorlar ama senden bir oyuncu isteyince komik teklifler yapiyorlar Andreas beck cok iyi oyuncu ama ugur formunu yakalarsa saten kimse kesemez uguru ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt