# Andrés D'Alessandro | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Andrés D'Alessandro


D'Alessandro sürprizi

Galatasaray yönetimi, Terim'in raporu sonrasında Internacional'de forma giyen D'Alessandro için harekete geçti...



Kaptan Arda'nın Atletico Madrid'e gidişinin ardından transfer çalışmalarına hız veren Galatasaray'ın gündemine sürpriz bir isim girdi... Sarı-Kırmızılı yönetim, teknik direktör Fatih Terim'in Andrei Arshavin dışında bir orta alan oyuncusu daha istemesi üzerine rotayı Brezilya'ya çevirdi.



BAHIA MAÇINDA İZLEYECEK

Yönetim, Terim'in "Alırsak büyük katsı sağlar" dediği Internacional formasını giyen Andres D'Alessandro için çalışmalara başladı. Kaleci antrenörü Claudio Taffarel'in yarın bu transfer için Brezilya'ya gideceği öğrenildi. Taffarel'in önce Internacional'in Bahia deplasmanında oynayacağı maçı izleyeceği ardından da D'Alessandro ile bir araya geleceği öğrenildi.



AVRUPA TECRÜBESİ VAR

Orta alanın ortasında ve solunda görev yapabilen 30 yaşındaki Arjantinli futbolcu daha önce Wolfsburg, Portsmouth ve Real Zaragoza gibi Avrupa kulüplerinin de formasını giydi. Bu yıl 24 maçta forma giyen D'Alessandro, 6 gol, 7 asistlik başarılı bir performans sergiledi. Internacional kulübünün tecrübeli yıldızın bonservisi için 3.5 milyon Euro isteyeceği de gelen bilgiler arasında.



PAZARLIKLAR BAŞLAYACAK

Fatih Terim yönetimle yaptığı son görüşmede, mutlaka oyun kurucu özellikleri olan bir futbolcunun transferini istemişti. Gelmesi halinde Arshavin'i Arda'nın yerine sol kanatta kullanmak isteyen tecrübeli hoca, D'Alessandro'nun da oyun kurucu özelliklerinden faydalanmayı planlıyor. Galatasaray yönetiminin birkaç gün içinde Internacional'le pazarlıklara başlayacağı öğrenildi. Arjantinli yıldız da yeniden Avrupa'ya dönüşe sıcak bakıyor.



D'Alessandro sürprizi - Takvim
 
Cevap: # Andrés D'Alessandro



wolfsburgların elinden çıkan bütün 10 numaraları toplayacaz mı ? bunuda eskitiriz sonra diegoya döneriz zamanı geçti sanmıyorum alalım
 
Cevap: # Andrés D'Alessandro



Şimdi Takvim her zamanki gibi sallıyor diyeceğim böyle bir adamı niye sallasınlar.Hakkaten doğruysa eğer çok yazık sanki Avrupa'dan alacak adam gibi orta saha kalmadı da hala Güney Amerika'ya tatile çıkan adamların peşinden koşturuyoruz.Kardeşim 10 numara arıyorsan al Rosicky'i,2 tane var zaten 3'le Çekleri.Kaliteli adamlar.Rosicky zaten bizim lige fazla bile gelir elbet faydasını görürsün.
 
Cevap: # Andrés D'Alessandro



D'Alessandro müthiş bir 10 numaradır. Kalitesini kimse tartışamaz, tartışanın futbol bilgisinden şüphe ederim. Ama haber resmen sipariş kokuyor. Doğru istihbarat olduğunu sanmıyorum.
 
Cevap: # Andrés D'Alessandro



Ne zaman sağlam adam alacaklar, hem fiziksel hem de mental olarak gerçek bir yıldız orta saha ne zaman katılacak bu takıma çok merak ediyorum.
 
Cevap: # Andrés D'Alessandro



Hem arshavin hem D'Alessandro öyle mi ? Ya Alessandro yalan. ya da arshavin gelmiyor, yerine alessandro düşünülüyor. :) Yahu kimlere kaldık. ne kadar 30'luk varsa takıma topluyoruz.
 
Cevap: # Andrés D'Alessandro



Hem arshavin hem D'Alessandro öyle mi ? Ya Alessandro yalan. ya da arshavin gelmiyor, yerine alessandro düşünülüyor. :) Yahu kimlere kaldık. ne kadar 30'luk varsa takıma topluyoruz.



topluyoruz demişsinde ya haber yalansa ki yalan olduğu belli. bu kadar net ve kesin eleştiri yapmayın olmayan bişey hakkında
 
Cevap: # Andrés D'Alessandro



Wolfsburga büyük paraya gelmişti.Yanlış hatırlamıyorsam 15 milyon euro olması lazım.Aslında ilk maçlarda çok iyiydi ve çok güzel goller atıyordu ama sonra düşüşe geçti.Gelse iş yapar ama kafasını ne kadar futbola vereceği önemli.
 
Üst Alt