Ankara Eryaman | 20.000 - Sayfa 4 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Ankara Eryaman | 20.000


Ankaragücü'nün maçlarını oynayacağı Eryaman Stadı, Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında oynanacak Beşiktaş karşılaşmasına yetiştirilmeye çalışılıyor.

DrDxuv9XgAEKQoU.jpg

DrDxuwBW4AAiU90.jpg

DrDxuwJWoAAQOPf.jpg

DrDxuwBWkAEYNIg.jpg
 
adamların paraya ihtiyacı var 5 aydır maaş alamıyorlarmış futbolcular.bjk maçı full çekerse hiç değilse hasılattan biraz rahatlarlar.

stad gelir getirebilecek stad değil bence. arkadaşın dediği gibi bu ülke gerizekalılarla dolu. futbolcuların eurolarına değil bu stad bernabeu kurtarmaz. satacağın bilet tl cinsinden, ödediğin maaşlar euro. o maçtan gelecek gelirle tek bir futbolcunun değil maaşı ancak tüm takımın sadece maç başıları ödenir. ortalaması 300 tl olsa biletin 6 milyon tl yapar. 800 bin euro kadar yapar ki bu iyimser rakam. 300 tl olarak hesapladım tüm stadı, ibb bjk maçının en pahalı bileti 100tl, 50ye falan da var.

koskoca ts maçı vip biletini 270 tlye satıyor, yani o staddan gelecek para realist olursak tam kapasite 300-500 bin euro arası olur. taş çatlasa pahalı biletlerle full oynasa bile ancak 700-800 bin euro
 
AGücü başkanına göre stad bitmesine rağmen, belediye ile stadı yapan firma arasında sorun varmış. Sorun çözülene kadar maç yapılamayacak.

Stad zaten bana göre son derece vasat, birde bunu bitiremiyorlar. Ankara gibi şehrin çok daha modern bir stad yapmasını beklerdim. Yurtdışında yeni yapılan stadlara bakınca imreniyorum.
 
Bizim eve 4 kilometre mesafede açılırsa Ankaragücü'nün çoğu maçına giderim. Ankaragücü bu sezon küme düşecek gibi duruyor ama Gençlerbirliği alttan gelebilir. Gençlerbirliği'de bu stadta oynasa iyi olur. Ankara'ya yakışır bir stad.
 
Üst Alt