Anlatsam mı Anlatmasam mı? -Herkes Okumalı- | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Anlatsam mı Anlatmasam mı? -Herkes Okumalı-


Arkadaşlar, muhakkak bilmeyeniniz vardır diye bu başlığı açmak istedim.



İnci Sözlük'te yaklaşık 5-6 aydır, kibarca "yaprak seven kelebek" nickli arkadaş, 10 yıllık bir hayat ve aşk hikayesini anlatıp durdu ve konu şu an 856. sayfa da.



anlatsam m



Tanıdığım ettiğim yok. Bende bu hikayeyi "ekşi sözlük" de bahsedilirken görüp okumaya başladım. Ve kesinlikle mükemmel bir aşk hikayesi. Gördüğüm, tanıdığım, İnci'ye arada bir giren herkese bu hikayeyi söyleyip durdum. Gerçi söylememe gerek kalmadı, bütün sözlükler de bahsedilen, feysbuk'da fan grup açılmış bir hikaye. Ve yaklaşık 1 hafta önce sonlanmış bulundu.



Herkese tavsiye ederim, o kadar aşk kitabı okudum, filmi seyrettim, bu kadar sürükleyicisini görmedim.



Not: Allah kimseye böyle aşk yaşatmasın.



ekşi'den bazı yorumlar;



burada linkini görüp inci sözlük okumaktan hiç haz almasam da bir göz atayım dememle sabahı yapmam bir oldu. adam iyi yazıyor maşallah, 2 saat uykuyla işe nasıl gideceğim ise muamma.



dün karambole gördüm başlığı burada sabah 8 gibi. bir tıkladım nedir ne değildir meraklan. işten kovulma sebebim oluyordu mınagodumun. günü tamamını sahada geçirmem gerekiyorken, tamamını ofiste ibnenin hikayesini okuyarak geçirdim. ama gel gör ki daha yazıyor ve 6 ay sürer bu hikaye. uzun lafın kısası, iyi yazar, güzel yazar.



kendisini zerre tanımıyorum ama şu anlattığı hikayeyle yemin ediyorum hayat dersi veriyor. bir hikaye okurken bu kadar çok güldüğümü, hüzünlendiğimi, merakla devamını beklediğimi hatırlamıyorum. o denli samimi... her part yayınladığında hevesle okumaya başlayıp sonuna doğru yaklaştığımda üzülüyorum. o yüzden buradan kendisinden rica ediyorum: birader yavaş yavaş anlat, özet geçersen bu kadar insana ayıp edersin. selam ederim.



bir entry sayesinde denk geldim. 9 saattir okuyorum arkadaş.. duygulanıyorum, gülüyorum... adam askere gitti ben stres oldum lan doğuya mı çıktı ki diye. ne yaşadıysa bana da yaşattı sağolsun.



ulan hikayesi bitti ya ne olacak şimdi? napacam ben sabah ofiste kahve içerken? nerdeyse ağlıyodum hikayenin sonunu okuduğumda. bu akşam şerefine içiyorum kelebek reis..



geçen cuma, sözlüğün sol tarafında adını sıkça gördükten sonra merakıma yenilip bi inceleyim dedim neymiş, ne değilmiş diye. demez olaydım. cumadan beri okuyorum, okuyorum daha anca yarıladım hikayeyi. ayrıca hikayeyi okuyacam diye işten atılmaktan da korkmaya başladım.



acele ile hikayesinin şimdiye kadar yazdığı kısmını bitirince ne zaman yeni bölümler ekleyecek diye merakta bırakan yazar. bu gidişle hikayesi en az 3-4 ay daha sürer. sağlam bir okuyucu kitlesi edineceği kesin. edebiyatta yeni sayfa bile açabilir. bu anlatım tarzı ve diliyle hiç kitap okumayanlara bile yüzlerce sayfa olan hikayeyi okutabilmektedir.
 
Cevap: Anlatsam mı Anlatmasam mı? -Herkes Okumalı-



Bende 1 aydir takip ediyordum arkadasim, hepsini okudum, adamin hikayesi super, ayni film gibi :) yazisinida begendim, hele o duygusal sahneleri anlatinca, yada askerdeyken vs vs...



Hepinize tavsiye ederim
 
Cevap: Anlatsam mı Anlatmasam mı? -Herkes Okumalı-



Yakında film teklifi gelir bu hikayeye. Bende uzun süredir takip ediyordum. Etkileyici harbiden.
 
Cevap: Anlatsam mı Anlatmasam mı? -Herkes Okumalı-



Bahsi geçiyordu ama incide yazdığı için bakmamıştım pek. 8. sayfadayım, biter umarım :)
 
Cevap: Anlatsam mı Anlatmasam mı? -Herkes Okumalı-



Başından beri takip edenlerdenim bende. Hikayenin sonunu söyleyip iç edesim var çok pis ama yapmayacağım :asd:
 
Cevap: Anlatsam mı Anlatmasam mı? -Herkes Okumalı-



Beyler sadece o konuda kelebek'in entrylerinin oldugu bir link olmalı. Elinde olan paylasabilir mi ?
 
Üst Alt