Antalyaspor, Emre Mor ile Söz Kesti! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Antalyaspor, Emre Mor ile Söz Kesti!


_89907876_mor_getty2.jpg

3 büyük takımın ısrarla kadrosuna katmak istediği Emre Mor için Antalyaspor'dan karşı atak geldi. Başkan Ali Şafak Öztürk'ün, genç yıldızla bizzat görüştüğü ortaya çıkarken, Türkiye'ye transferi halinde önceliğin Antalyaspor'da olacağı konusunda söz aldığı öğrenildi.


Fenerbahçe, Beşiktaş ve Galatasaray'ın ısrarla kadrosuna katmak istediği Emre Mor için Antalyaspor'dan sürpriz bir atak geldi. Sezon başında da genç oyuncuyu kadrosuna katmak için girişimlerde bulunan, ancak başarılı olamayan Kırmızı-Beyazlıların Başkanı Ali Şafak Öztürk, bu kez transferde avantajlı duruma geçti.

Antalya merkezli yayın yapan Kanal V'nin haberine göre; Başkan Öztürk'ün, 24 Mart'ta Türkiye ile Finlandiya arasında oynanan karşılaşma nedeniyle Antalya'ya gelen genç yıldızla kendi otelinde bir araya geldiği ortaya çıkarken, transfer için önceliğin de Antalyaspor'un eline geçtiği vurgulandı. Bir toplantı da yıldız futbolcunun Menajeri Muzzi Özcan ile yapan Başkan Öztürk'ün, transferde büyük yol kat ettiği belirtildi. Görüşmelerin ardından Emre Mor'un Türkiye'ye transferinin gerçekleşmesi halinde adresinin Antalyaspor olacağı sözünün alındığına dikkat çekilirken, şimdi gözler Borussia Dortmund'un vereceği karara çevrildi. Alman temsilcisi, Milli futbolcuyu kiralama kararı alması halinde Kırmızı-Beyazlı kulüp, resmi transfer görüşmelerine başlayacak. Bu sezon ligde ve Şampiyonlar Ligi'nde 14 maçta görev alan 19 yaşındaki futbolcu, 1 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Fanatik
 
Emre Mor'un menajeri Muzzi Özcan Ajansspor'a özel açıklamalarda bulundu.

Editörümüz Salim Manav'a konuşan Özcan, "Emre Mor Türkiye'ye gelmeyi düşünmüyor. Geçtiğimiz günlerde söylemiştim yine söylüyorum. Emre ancak Türkiye'ye tatile gelir. Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk yakın dostum zaman zaman görüşüyoruz. Fakat Emre Mor'un transferi hakkında hiçbir şekilde görüşmemiz olmadı. Emre şu anda Borussia Dortmund'da ve ayrılmayı düşünmüyor" ifadelerini kullandı.
 
Üst Alt