Antalyaspor Maçı Öncesi Bilinmesi Gerekenler | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Antalyaspor Maçı Öncesi Bilinmesi Gerekenler


557.jpg

Galatasaray, 10 Eylül Pazar günü Antalya Stadı’nda Antalyaspor’a konuk olacak. Saat 20:00’de başlayacak mücadele öncesi Opta tarafından derlenen maç önü notları (Opta Facts) şöyle:

İki takım Süper Lig’de 42 kez karşı karşıya geldi. Galatasaray bu maçların 25’ini kazandı, Antalyaspor 7 maçtan galip ayrıldı. 10 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Galatasaray, Antalyaspor ile deplasmanda oynadığı 21 karşılaşmanın 13’ünü kazandı. 5 maç berbere biterken, 3 mücadeleyi Antalyaspor galip tamamladı.

İki takımın Antalya’da oynadığı son üç lig maçında 15 gol atıldı.

Antalyaspor bu sezon Süper Lig’de galibiyeti olmayan 4 takımdan biri.

Galatasaray, bu sezon Süper Lig’de hiç geriye düşmeyen iki takımdan biri.

Galatasaray, Süper Lig’de 7 maçtır kazanıyor. Bu maçta da galip gelmeleri halinde, Kasım 2011 - Ocak 2012 arasındaki dokuz maçlık seriden bu yana en uzun serisini elde edecek.

Süper Lig’de deplasmandaki son 4 maçını kazanan Galatasaray, bu maçı da kazandığı takdirde Kasım 2002-Mayıs 2003 arasındaki dokuz maçlık seriden bu yana deplasmandaki en uzun serisini elde edecek.

Galatasaray, bu sezon ligin 20 ile en fazla isabetli şut çeken takımı iken, Antalyaspor 7 ile ligin en az isabetli şut çeken 2. takımı.

Süper Lig’in ilk 3 haftasında Bafetimbi Gomis ve Tolga Ciğerci 4’er golle ligin en fazla gol atan oyuncuları…

galatasaray.org
 
OptaCan‏ @OptaCan
4.1 - Galatasaray ve Antalyaspor'un Süper Lig'de oynadığı son sekiz maçta 33 gol atıldı (maç başına 4.1 gol). Bereket.
 
Üst Alt