Antalyaspor Takım Otobüsü Saldırıya Uğradı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Antalyaspor Takım Otobüsü Saldırıya Uğradı!


Akhisar deplasmanında son dakikada yediği golle 1-1 berabere kalan Antalyaspor kafilesi, Denizli'de taraftarların saldırısına uğradı.

Yaşadığı maddi sorunlar nedeniyle zor günler geçiren ve Akhisar deplasmanına yalnızca 16 oyuncuyla giden Antalyaspor, 1-0 önde olduğu karşılaşmada maçın son dakikalarında yediği golle 3 puanı kaçırmıştı.

Maçın ardından otobüsle Antalya’ya dönen kafile, Denizli’de taraftarların taşlı saldırısına uğradı. Antalyaspor’un tek golünü kaydeden Emre Güral, Instagram’dan otobüsün kırılan camlarını takipçileriyle paylaştı ve ”Ölümden döndük’ mesajını yazdı.

Antalyaspor’dan açıklama

Antalyasporumuzun deplasmanda oynadığı Akhisar maçı sonrası, takımımızı Antalya’ya getiren kafile otobüsümüz, Denizli’de saldırıya uğramıştır.

Saat 20.45 sıralarında Denizli şehir merkezine giren kafile otobüsümüz, kırmızı ışıkta durduğu sırada sayıları belirlenemeyen saldırganlar tarafından sert cisimlerle saldırıya uğramıştır. Saldırı sonucunda kafile otobüsümüzün en arkadaki camıyla, arka bölümdeki sağ ve sol yanlardaki camlar kırılmıştır. Taşlar, futbolcularımızın oturduğu arka bölüme isabet etmesine rağmen büyük bir şans eseri yaralanan olmamıştır.

Kafile otobüsümüz yaklaşık 2 kilometre ileride güvenli bir yere geldikten sonra polisi aramıştır. Kafile otobüsümüzün bulunduğu yere gelen polis ekipleri, hasarı görüntüleyip, tutanak tutmuştur. Kafile otobüsümüz, polis ekipleri eşliğinde çıkış yaptı. Kulüp Genel Müdürümüz Adem Kart ile Profesyonel Takım Menajerimiz Cem Deda emniyet yetkilileriyle görüşerek arkadan gelen taraftar gruplarımız için de önlem alınmasını talep etmiştir.
 
Saldırı Manisa'da falan olmadıysa bu işin Akhisar veya taraftarı ile bir alakası yok. Peki neden Denizli? Ne alaka? Denizlispor ile Antalyaspor arasında önceden gelen bir husumet var da ben mi bilmiyorum?
 
Saldırı Manisa'da falan olmadıysa bu işin Akhisar veya taraftarı ile bir alakası yok. Peki neden Denizli? Ne alaka? Denizlispor ile Antalyaspor arasında önceden gelen bir husumet var da ben mi bilmiyorum?

Hocam Göztepe Karşıyaka neyse Antalya Denizli odur. Benim bile (bile derken Denizlili olmama rağmen Denizlispor'la pek alakam yoktur) Antalya taraftarından kıl payı kurtulduğum anım mevcut.


iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Niye ki? Ne olmuş ki geçmişte aralarında?

Önceki postta dediğim gibi tam bilmiyorum ama 80 lerin sonunda bir Playoff mücadelesinde şike iddiası var. O gün bugün pek anlaşamazlar. Denizli'nin 57 gençlik ve Çamlıklılar adı altında tribün grubu var eskaza Antalya otobüsüne denk geldi iseler kesin kavga çıkmıştır.

Edit: Belki o zaman Playoff yoktur belki 1. Lige çıkış ile ilgili önemli bir maçtır detayını bilmiyorum ama ben de merak ettim Ds tribünden arkadaşım vardı yarın sorarım.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
 
Son düzenleme:
Antalyaspor resmen çöküşte. Sahaya ikisi kaleci 15 oyuncuyla çıktılar ki aralarında altyapı oyuncuları var. Değerlendirmemiz lazım.
 
Djourou -> Swansea
Nasri -> West Ham
Vainqueur -> Bordeaux
Jevtovic -> Kızılyıldız
Salih -> Adanaspor

İddiaları var ve oynamıyorlar.

El Kabir paralar ödenmediği için antrenman yapmıyor. Maicon cezalı. Yekta ve Sakıb sakat. Fornezzi, Oğuz ve Enez kadro dışı.
 
Üst Alt