Antalyaspor'da Stjepan Tomas Dönemi Bitti | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Antalyaspor'da Stjepan Tomas Dönemi Bitti


1577794642521.png

Antalyaspor, ligin 12. haftasında Bülent Korkmaz'dan teknik direktörlük koltuğunu devralan Stjepan Tomas ile karşılıklı olarak yolların ayrıldığını duyurdu.

Kırmızı beyazlılardan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kulübümüzde, 15.11.2019 tarihinden bu yana görev yapmakta olan Teknik Direktör Stjepan Tomas ve ekibi ile karşılıklı olarak anlaşıp yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Kendisine kulübümüze vermiş olduğu emek için teşekkür eder, bundan sonraki kariyerinde başarılar dileriz."

6 haftalık Tomas döneminde 3 beraberlik ve 3 mağlubiyet alan Antalyaspor, ligde devre arasına 14 puanla 16. sırada girdi.

Antrenörlük kariyerine Başakşehir'de Okan Buruk'un yardımcılığını yaparak başlayan Tomas, ilk teknik direktörlük tecrübesini bu sezon el sıkıştığı Antalyaspor'da yaşadı. 43 yaşındaki teknik direktör, futbolculuk döneminde Türkiye'de Fenerbahçe, Galatasaray, Gaziantep ve Bucaspor'da forma giymişti.

Goal
 
alanyaspor gaziantep ve ankaragücü ile berabere kalmis
ts ibb ve bize karsi kaybetmis

kadrolari da baya les, 6 haftada ne bekliyorlardi acaba
 
5 maçta aynı kadroyla ve bu fikstürde nasıl bir değişim bekliyorlar ki?

Tomas da ilk tecrübe olarak böyle bir takımı seçmemeliydi.
Sezon başı Göztepe Kasimpaşa ya da Gençler gibi bir takımı almalıydı.

3-5 kendi yaptığı transferi ile sezona baslamalıydı.

Tecrübesiz kurtarıcı da çok inandırıcı olmuyor.


Gscimbom mobil
 
Yılın salaklığında İlk sıradalar, onu belirteyim. Ünal Karaman'a yapılan hoş ve doğru değil ama sohbet ettiğim Trabzonsporlu tüm arkadaşlarım Ünal hocanın performansından özellikle öne geçtikten sonra yaslanma sevdasından hiç haz etmiyorlardı.
 
Teknik direktörlük tecrübesi olmayan ve yapi olarak en fazla 2. veya 3.adam olabilecek birini 1.adam yapmaya kalkarsan tökezlersin tabiki. Özgüveni yüksek ve karakteri teknik direktörlüge uygun olan birini getirseler tecrübesizligini örtebilirdi ama bu sekilde yilin mali olarak Antalyaspor Yönetim Kurulunu seciyorum.
 
Üst Alt