Antalyaspor'lu Yalçın : ''Jo'nun işini bitirdik.Artık rahat oynarız'' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Antalyaspor'lu Yalçın : ''Jo'nun işini bitirdik.Artık rahat oynarız''


Jo'nun işini bitirdik!



haber_ic_205126.jpg


YALÇIN: Jo’nun işini bitirdik, artık rahat oynarız.

GS’Lİ FUTBOLCU: Sen ne diyorsun, nasıl böyle bir şey yaparsın?

YALÇIN: Konuşma seni de sakatlarım.

GS’Lİ FUTBOLCU: Necati, Yalçın’a bir şey söyleyin ayıp ediyor.

NECATİ: Tamam, merak etmeyin. Yalçın sen de oyununu oyna.



Antalyalı Yalçın’ın Necati’ye böyle dediğini duyan Galatasaraylılar’ın çıldırdıkları öğrenildi. Yalçın’ın, kendisine “Ne demek bu?” diye bağıran Cimbomlu bir oyuncuya da “Seni de sakatlarım” tehdidi savurduğu öne sürüldü!



Antalyaspor-Galatasaray maçı sahada bitti ama perde gerisinde yaşananlara bakılırsa masada devam edecek gibi görünüyor... Sebep ise Cimbom’un yeni transferi Jo Alves’in sakatlandığı pozisyon!.. Bu konuda Florya cephesinde büyük bir öfke hakim. Zira futbolcular da teknik heyet de Antalyaspor’un kasıtlı olarak çok sert oynadığını iddia ediyor ve “Toplu katliama uğradık” görüşünü savunuyor.



MAÇ BOYUNCA KÜFÜR TAARRUZU!

Galatasaray kanadına göre saha içinde gerçekleşen dialoglar da bu iddiaları güçlendirecek nitelikte. Sarı-Kırmızılı

futbolcular, Jo’nun sakatlandığı pozisyonun akabinde Antalyasporlu Yalçın’ın takım arkadaşı Necati Ateş’e dönerek “Jo’nun işini bitirdik. Artık rahat oynarız” şeklinde seslendiğini öne sürdü. Bunu duyan G.Saraylı bir oyuncunun “Sen ne diyorsun, nasıl böyle bir şey yaparsın?” diyerek Yalçın’ın üzerine yürüdüğü ve karşılıklı küfürlerin havada uçuştuğu belirtildi. Yalçın’ın kendisine sert çıkan bir başka Galatasaraylı futbolcuya da “Konuşma seni de sakatlarım” tehdidi savurduğu ve sonrasında bazı Sarı-Kırmızılı oyuncuların Yalçın’ı eski takım arkadaşları Necati’ye şikayet ettikleri ifade edildi. Necati’nin ise olayları geçiştirip yatıştırmaya çalıştığı vurgulandı. G.Saraylı futbolcular ayrıca Antalyalı rakiplerinin maç boyunca kendilerine sürekli küfür ettiklerini de öne sürdü.



NE DEDİLER?



ÖZDİLEK: G.SARAY SİNİRLİYDİ!

“Futbol topuna karşı sert bir gece oldu. Aynı mücadeleyi Galatasaray da gösterdi. Biz futbolun sorumluluklarını

yerine getirdik. Mücadele ön planda oldu. Galatasaraylı oyuncular istediklerini yapamayınca sinirlendi. Maçı pozisyon üretmeden bitirdiler.”



YALÇIN: YENİLGİYİ KABULLENEMİYORLAR

“Benim böyle bir şey söylemem de düşünmem de imkansız. Sakatlık yüzünden 5 defa ameliyat olmuş biriyim. Kimsenin sakatlanmasına vesile olmadım, olmam da. Agresif oynayabiliriz. Neticede onlarda da Servet bu yönüyle tanınıyor. Kimseyle öyle bir konuşmam olmadı. Olduysa yola çıkmak nasip olmasın. Bu iddianın aslı astarı yok. Zaten Jo’nun sakatlanmasında benim hareketim yok. Şenol’la aralarına girmek istedim. Büyük takımlar yenilgiyi kabullenemiyor. Biz maçı emeğimizle kazandık.”



NECATİ: HERKES ADAM OLCAK!

“Böyle bir şey olabilir mi? Bilerek futbolcu futbolcuya vurup sakatlar mı? Ayrıca Jo topa vururken sakatlandı. Yalçın ile ne alakası var? Yalçın’ın iki kez çapraz bağları koptu. Sakatlığın ne demek olduğunu bilen biri. Yalçın iddialardaki sözlerin hiçbirini söylemedi, söylemez de. Bu iddiayı ortaya atanlar ayıp etmişler. Herkes oynadığı futbola baksın. Ben 4 yıl G.Saray forması giydim. Gazeteciye laf satacağına herkes adam olacak, işini yapacak.

Kimseye kendimizi ezdirmeyiz.”



Jo'nun işini bitirdik! - HTSpor.com
 
Cevap: Jo'nun işini bitirdik!



medya GAlatasaray ile uğraşıyor ben bu habere inanmıyorum

burda yapılması gereken tek konu TFF hakemleri uyarması lazım biz yıldızları lige getiriyoruz anadolu ekipleri oyuncularımızı sakatlıyor art niyet var
 
Cevap: Jo'nun işini bitirdik!



servetle neill'i göreve çağırıyorum rakip defans oyuncularını sakatlayın:D





sonunda bizide kendilerine benzeticekler biz futbol oynamak istiyoruz
 
Cevap: Jo'nun işini bitirdik!



bunların alayı karaktersiz şerefsiz futbolcular.işlerine gelince ekmek paramız abi deyip salya sümük olurlar futbol cahilleri.ali sami yende bu dangalaklara çok güzel bir ders vermek farz oldu
 
Cevap: Jo'nun işini bitirdik!



Haber ne kadar doğrudur tartışılır. Ancak Galatasaraylı futbolcular olarak sana karşı sertlik varsa ve hakem sert futbola izin veriyorsa, aynı sertliği sen de göstermelisin. Bizim malesef mücadele gücümüz zayıf. Bir de belki genç arkadaşlar hatırlamazlar, beni çok güldüren bir anıyı paylaşmak istiyorum. Hatırlayan mutlaka çıkacaktır. Vedat İnceefe' nin Galatasarayda oynadığı zamanlar, Ankarada oynanan bir Ankaragücü maçından sonra Ankaragücülü Faruk ile dalaşıyorlar ve nedendir bilinmez Vedat Faruk' u ısırıyor, yanlış hatırlamıyosam kafasından ısırıyor. Sonra sezonun 2. devresi oluyor, Ankaragücü İstanbula gelecek, Faruk çıkıyor TV' lere, gazetelere konuşuyor, Galatasarayda ayağı kırılmadık futbolcu bırakamayacağız gibi saçma sapan açıklamalar yapıyor, neyse maç oynanıyor, 15. dakikada Faruk ambulansla hastaneye kaldırılıyor, beyin travması sebebi ile, artık tesadüf müdür, ilahi adalet midir, yoksa bizimkiler kafasını kırıp eline mi vermişlerdir orasını bilemeyecem.
 
Cevap: Jo'nun işini bitirdik!



Belki bu konuşmalar geçmemiştir ancak maç boyu yaptıkları sert hareketlere bakarak,niyetlerini kolaylıkla anlayabiliyorduk zaten...
 
Cevap: Jo'nun işini bitirdik!



Neill sana iş düşüyor artık yeter sezon başından beri yaşadığımız sakatlıklar.sert oynamak nasılmış göster sende Neill!!!
 
Cevap: Jo'nun işini bitirdik!



Böyle bişey var ise futboldan uzaklaştırılmalı bu yalçın ve türevleri Bilica, Lugano vs..

Servet şimdiye kadar kimi sakatlamış acaba yalçın bi de serveti örnek veriyor..
 
Cevap: Jo'nun işini bitirdik!



Böyle bir şey konuşulmaz ama aklından bu ve daha kötüleri geçiyor. O kesin.
 
Cevap: Jo'nun işini bitirdik!



Yalçın senin .................................................................................................................... .......................... ......... . .. . . ... ............ . ...
 
Cevap: Jo'nun işini bitirdik!



geçin ya habertürk işte.tamam sert oynadılarda böyle bi diyalog olmuş olamaz kavga çıkardı ozaman.ayrıca o yalçın 5 6 kere sakatlıktan ötürü ameliyat olmuş yapmaz öyle kasıtlı şey.bizi birilerine saldırmamız için zorluyorlar.
 
Üst Alt