# Anthony Annan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Anthony Annan


Anthony Annan, Rosenborg'da oynuyo. 22-23 yaslarinda olmasi gerek. Gana milli takiminda Essien'in yedegi idi, son 1.5 senedir Appiah'in milli takimdan kaybolusuyla Essien ile beraber oynamayada basladilar. Gozume batan tek zaafi havadan gelen toplarda boyundan olsa gerek biraz etkisiz kalmasi. Onun disinda bileklerine hakim, ust duzey mucadeleci, dinamik ve 90 dakika yerinde durmayan bir oyuncu. Daha once izlemeyenler bir izlesin bu adami. Cok cuzii bir bonservis ucretine transfer edilebilir. Sirf para icin Turkiye'ye gelecek oyuncularla olmaz bu isler. Aksi taktirde Fenerbahcelesiriz, zira buna dogru ciddi bir yol katettik son iki sezonda.



article-1044373-022AA72F00000578-881_468x348.jpg
 
Cevap: # Anthony Annan



Adını çok duydum.Birçok sitede de ilk önerim olmuştur kendisi.Milli maçlarını da izlemişliğim vardır.Uzunca bir süre EPL ile anıldı ancak henüz transfer olmadı; alınmasında büyük yarar var.Bizim Essien''imiz olma potansiyelini görebiliyorum.
 
Cevap: # Anthony Annan



Tüh yav bende ilgileniyoruz zannettim.:eek:

Bir kaç maçını izlemişliğim var.

Gerçekten çok kaliteli, sert, teknik bir oyuncu.

EPL'ye gidecek diye haberler vardı.

Eğer hala EPL'den hiç bir takımla anlaşmadıysa kaçırılmamalı.
 
Cevap: # Anthony Annan



Essien'imiz olur ama Arsenal istiyordu. Zaten biz ne zaman oyuncu almaya kalksak Arsenal'da istiyor anasina satim.
 
Cevap: # Anthony Annan



Topal'in gidisine yakinan "futbol zenginlerini" hayli tatmin eder Annan. En azindan Suattan sonra rakibe aninda basan ve kaptigi toplari olumlu servis yapan bir adam izlerler.
 
Cevap: # Anthony Annan



Haldun üstünel'in dediği savaşçı takımı böyle adamlarla oluşturabiliriz !!! gidip grella gibi adamlar alırsak bi sezon daha gider :(
 
Cevap: # Anthony Annan



Aslinda Grealla gelirse kesinlikle son iki sezondan kotu olmaz. Ama Anthony Annan gibi adamlar varken neden Grella desen tam yeri olur.



Annan---------Rolfes

--Gio/Emre C./Arda--



Hem yerden hem havadan oyuna hakim, top yapabilen, dinamik ve fizik gucu ust duzey cok dengeli bir orta sahamiz olur.
 
Üst Alt