Antu isyanda! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Antu isyanda!


Antu isyanda... Trabzonspor beraberliği sonrası kaçan şampiyonluğun ardından yaşanan olayların bedelinin birileri tarafından ödenmesi gerektiğine dikkat çeken Antu,"Fenerbahçe yönetiminin suya sabuna dokunmama alışkanlığını terk etme zamanı gelmiştir. Bu kepazelik “bir yanlışlık olmuş gereken yapılacaktır” gibi günü kurtarmaya yönelik açıklamalarla telafi edilemez" şeklinde sert ifadelere yer verilen bir bildiri yayınladı.



ANTU DİYOR Kİ

Bütün emekler tek maçta boşa gitti. Şampiyonluklar gelir gider. İyi oynarsınız maç kazanamazsınız. Kötü oynarsınız şansa maç alırsınız. Futbolda kazanmakta var kaybetmekte. Şampiyon olamamak dünyanın sonu değil. Şampiyonluk kaçtığı için hepimiz çok üzgünüz.



Ancak bugün Kadıköy’de yaşanan skandal en az şampiyonluğun kaçması kadar üzdü bizi. Tepkiyi azaltmak için yapıldığı izlenimi uyandıran bu rezilliğin faturasını birileri ödemelidir. Fenerbahçe yönetiminin suya sabuna dokunmama alışkanlığını terk etme zamanı gelmiştir. Bu kepazelik “bir yanlışlık olmuş gereken yapılacaktır” gibi günü kurtarmaya yönelik açıklamalarla telafi edilemez.. Zira bu skandal Fenerbahçe Spor Kulübü’nün tarihinde bir kara leke olarak yerini almıştır.



Şapkalarını önlerine koyup çok ciddi bir değerlendirme zamanı gelmiştir. Bunca destek bunca maddi ve manevi desteğin karşılığı yok olup gitti. 3 yıl üst üste şampiyonluk sözü veren yönetimimizin, suçlu aramadan, kendileri gibi düşünmeyen herkesi düşman görmekten vazgeçerek, özeleştirisini yapma vakti gelmiştir.



Kendisi destekleyenleri küstüren, basındaki Fenerbahçeli kalemleri elinin tersi ile iterek kamuoyu yaratma gücünü yitiren, elindeki güçlü mali yapının hakkını vermeyerek transferlerde har vurup harman savuran Fenerbahçe Spor Kulübü yönetimi ciddi ciddi oturup bir değerlendirme yapmak zorundadır.



Gün artık, günü kurtarmaya yönelik göstermelik tedbirler alma günü değildir. Bizler bu kulübe gönül verdik. Bizi yönetenleri hep destekledik, alkışladık. Fenerbahçe taraftarının yaratmış olduğu maddi kaynak kulübümüzün en büyük silahı ve gücüdür. Bu güç rakip kulüplerin fersah fersah üstündeyken bu maddi kaynakların geri dönüşü maalesef olmamıştır.



Türk futbolunda görülmemiş boyutlara gelen transfer bütçesinin saç baş yolduran Guiza ile bugüne kadar çalıştığı hiç bir kulüpte bir tek genç futbolcu yetiştirmeyen,, sadece günü kurtamaya yönelik göz boyayıcı yöntemler kullanan Daum ile harcanması görmezden gelinemez noktaya gelmiştir. 12 yıl boyunca Fenerbahçe altyapısından bir tek oyuncu kazandıralamamıştır. Türkiye’ye gelmesini hayal ettiğimiz oyuncuların Fenerbahçe forması altında görmek hepimizi gururlandırmıştır ancak hepsinin adeta kaçarak ayrılmak istemesi normal değildir.



Futbol dışındakı branşlarda gerçek anlamda bir kurumsallaşma var ve başarı ortada. İşi profesyonellere bıraktığınızda gerçek ve kalıcı başarı geliyor. Bunu Voleybol şubemizde yaşadık. Futbol Direktörü olarak atanan Aykut Kocaman’ın gerçekte ne kadar yetkisi olduğu bilinmektedir. Bir Futbol Direktörünün Teknik Direktörünü seçememesi düşünelemez. Maalesef Fenerbahçe’de bu var var. Çünkü bir çok icraat göstermelik yapılmaktadır.



Bütün bu yanlışlar yanyana geldiğinde yaşananlar ortadadır. Bu yanlışları dile getirirken yapılan doğruları elbette göz ardı etmiyoruz. Ancak gün, özeleştiri yapma günüdür. Gün, yanlışların tartışılma günüdür. Kimsenin kafasını kuma gömme hakkı yoktur. Fenerbahçe’mizi seviyorsak doğruları tartışarak bulmamız gerekmektedir. Sen, ben kavgası, o onu dedi bu bunu dedi demenin kimseye faydası yoktur..



Biz taraftarlar büyük bir acı yaşıyoruz.. Bir çok kişi bu sezonki gidişatın 2006’daki Denizli faciasıyla biten sezona benzediğini çok önceden söyledi, yönetimin yeni bir faciayı önlemek adına bir şeyler yapması için adeta yalvardı. Ancak görüldüğü üzere belki de Denizli travmasının daha büyüğünü bu sene tekrar yaşadık. Fenerbahçe taraftarına yaşatılan bu acıların bedelini artık birileri ödemeli.



Antu isyanda! - HTSpor.com
 
Cevap: Antu isyanda! Fenerbahçe taraftarlarının ortak buluşma noktası olan Antu.com,



Bizde isyandayız :sad007:
 
Cevap: Antu isyanda! Fenerbahçe taraftarlarının ortak buluşma noktası olan Antu.com,



Of offf feci dökülmüşler. Biz dedik ama altyapınız yok bir şeyiniz yok paranız sizi kurtarmaya yetmez. Alın işte.
 
Cevap: Antu isyanda!



Daha düne kadar,Daum dahi,Alex Prof yönetim Kraldı.Şimdi ne oldu yavşaklar.İlahi adalet böyle çıkartır,herkesin ahını aldınız.
 
Cevap: Antu isyanda!



Bu f5 kadar beni güldüren başka bir şey yok şu hayatta.Adamların en büyük rakibi olan bursaya çelme taktık yine şampiyon olamıyorlar.Heriflerin sdadına kupa yı getirsek bi şekilde yine alamaz bu denyolar şampiyonluğu.:D:DBeter olun yavşaklar.
 
Cevap: Antu isyanda!



O değil de ben şu kilidin kaldırılmasını bekliyorum antu.com'da. Hele bi açılsın oradan ne makaralar çıkacak silmezlerse eğer. Valla kitap yapılsa satış rekorları kırar o derece :)
 
Cevap: Antu isyanda!



bu günleri düşünerek arkadaşın adına bir hesap almıştım bu angutlardan.şimdi yaptım kahvemi,yaktım cigaramı leman okur gibi antu'yu okuyorum.



ama çok incinmiş,çok kırılmışlar.içlerim parçalandı :D
 
Cevap: Antu isyanda!



Yok abi bugün uyuyamam ben ya :D Hiç uykum yok.Fener saolsun hayatımda gülmediğim kadar güldüm :D

Bide diyorlar "Siz biz şampiyon olamayınca ne kadar seviniyorsunuz" yarılıyorum artık ya :D
 
Üst Alt