Antu'nun Dahice Planı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Antu'nun Dahice Planı


Angut(Antu) forumuna üyeliğim var. Hemde normal üyeyim. Aralarında çaktırmadan laflar sokarım. :D Bana bir PM geldi. Bu adamlar harbi zeki. İşte dahice plan;



slm



Renkdaşım bu mesajı sende başkalarına atarsan çok sevinirim. Açıktan çok fazla yazmak istemiyorum çünkü kedileri uyandırma ihtimali var.

Bende forumda özelden yayılabilir diye düşündüm.Siz başka birine bu mesajı atarsanız mesajı alanda aynı şekilde başka birine atarsa bir çok kişiye ulaşmış oluruz.







WNBA ALL STAR OYLAMASINDA SON DURUM AÇIKLANMIŞ.





WESTERN CONFERENCE



Forwards: Maya Moore (Minn) 12‚762; Swin Cash (Sea) 8‚797; Tina Thompson (LA) 7‚072; Rebekkah Brunson (Minn) 6‚886; Penny Taylor (Phx) 5‚512; Sophia Young (SA) 5‚451



Guards: Sue Bird (Sea) 15‚203; Diana Taurasi (Phx) 13‚371; Becky Hammon (SA) 9‚204



EASTERN CONFERENCE



Forwards: Tamika Catchings (Ind) 19‚943; Angel McCoughtry (Atl) 8‚912; Asjha Jones (Conn) 5‚389



ÇOK AZ OY VERİLMİŞ ANTU OLARAK FENERBAHÇE TARAFTARI OLARAK 3-4 BİN OY ÇOK FAZLA DEĞİL.İSTERSEK OYLAMANIN SEYRİNİ DEĞİŞTİREBİLİRİZ.



ÖZELLİKLE PENNY TAYLOR VE BECKY HAMMON´A YÜKLENELİM.



Lütfen zamanımızı ayırıp oyumuzu verelim.



Oyuncularımıza oy verebilmek için wnba.com dan ücretsiz üyelik almanız gerekiyor.



Her gün 1 tane oy verebiliyorsunuz.

Aynı gün içerisinde farklı internet tarayıcılarından aynı hesapla oy verebiliyorsunuz.

Mesela ben her gün hem firefoxtan hemde internet explorerdan oy veriyorum.



WNBA All-Star 2011 Landing Page





Batıda forvet pozisyonunda maya moore un seçilmesi kesin gibi oy atarken maya moore-penny taylor şeklinde oyumuzu atarsak penny nin seçilme şansını arttırırz .



Malum sebepten dolayı taurasının seçilmesini istemediğimden dolayı sue bird ve becky hammon a oyumu veriyorum.Taurasi yine çok fazla oy alacaktır .Sue bird de aynı şekilde biz taurasi yerine beckye oy verirsek taurasının bir ihtimal ilk beşe seçilememesi yada az oy alması gibi bir durum oluşur.Becky son maçlardaki performansı ve all satrda ev sahipliği yapacak olması nedeniyle bird ve taurasiden sonra seçilme ihtimali en yüksek oyuncu.



Angel tamika catchings ile beraber seçilir gibi duruyor yinede oy verirken angel-tamika veya angel+seçilemeyecek biri(Nicole Powell gibi mesela) şeklinde oy vermeliyiz.



Burada önemli olan bir başka konu galatasaraylıları uyandırmamak.Onun için özelden mesaj atıyorum.Spoiler vererek yazmaya çalışıyorum.



Üşenmeyin‚ sıkılmayın ‚unutmayın Lütfen her gün oyunuzu kullanın. Antudaki arakadaşlarınızı vede dışarıda tanıdığınız Fenerbahçelileri bu olaydan haberdar edin.Tanıdıklarınızın email hesabını kullanarak wnba den hesapalın oradanda oy verin.Ben öyle yapıyorum.Kardeş Fenerbahçe sitelerinide bu olaydan haberdar edelim. Ama kedileri uyandırmadan dikkat.



ARKADAŞLAR GERÇEKTEN HERŞEYİ DEĞİŞTİREBİLİRİZ.BİRİLERİ FENERBAHÇE TARAFTARININ GÜCÜNÜ SANAL ALEMDEDE GÖRMELİ.



:asd:
 
Cevap: Antu'nun Dahice Planı



Yazık gerçekten yazık. Şunla geçireceği vakti işi her neyse ona verse hem kendine hem vatana millete hayrı olur. Allah akıl fikir versin.
 
Cevap: Antu'nun Dahice Planı



BİRİLERİ FENERBAHÇE TARAFTARININ GÜCÜNÜ SANAL ALEMDEDE GÖRMELİ.



Adam haklı, gerçekte gösteremiyorlar gücü, bari sanal da geçelim diye düşünüyorlar. Bunu yazan da, muhtelemen 95-96 doğumlu flndır. :asd:
 
Cevap: Antu'nun Dahice Planı



Bunların hayatları sanaldır ...



-eee bana geçmişin anlat

-ımmm mırın kırın... işte forumumuz vardı, planlar yapardık falan...
 
Cevap: Antu'nun Dahice Planı



Lan WNBA'in en büyük oyuncusu Taurasi'nin seçilmeme imkanını konuşuyorlar. Öyle bir imkan varmış gibi. :asd:
 
Üst Alt