Arda: "Bu camianın evladıyım" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda: "Bu camianın evladıyım"


Arda Turan, Manisaspor maçının ardından çarpıcı açıklamalarda bulundu.



Kaptanımız Arda Turan, iki golle yıldızlaştığı Manisaspor maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.



Karşılaşmayı ve son günlerde yaşanan olayları değerlendiren Arda'nın sözleri şöyleydi: "Bu kadar sıkıntılı günlerde sahaya çıkmak çok zordu. Tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Bülent Ünder, Tugay Abi, Nezih Hoca ve Cüneyt Abi'ye teşekkür ediyorum. Bu zor dönemde hocalık ve abilik yapmak yürek isterdi. Onların bu galibiyeti hediye ediyoruz. Hiç bir zaman suratımızın düşmesine izin vermediler. Özellikle ilk yarıda baskılı oynadık. Uzun zaman sonra galip geldik, yine duran toplardan goller yedik. Son 5 haftada tüm maçları kazanıp, camiamızdan ne kadar özür dilersek özür dileyeceğiz.



Ben kalbi ile yaşayan bir insanım ve sıkıntılarımı saklayamıyorum. Arda her zaman gülmek istiyor, milli takımda iyi oynayınca bile iyi oynadı diye eleştirilen bir genç futbolcudan bahsediyoruz. Her zaman vicdanımla hesaplaşıyorum, artık isyan etmekten çok güzel şeyleri konuşmak istiyorum. Artık her şeyi oluruna bırakmak istiyorum.



"AĞRILARIM TAM GEÇMEDİ"

Ne kadar çabuk sahalara dönmek istediğimi sağlık ekibimiz biliyor. Ağrılarım halen tam geçmiş değil. Bu camianın evladıyım, her zaman Galatasaray'ın iyiliği için uğraşıyoruz. Galatasaray kaybedince sabahlara kadar uyumayan bir insanım ama yapılanlar beni çok üzüyor. Aslında suç bende çok daha profesyonel ve katı olmalıyım ama yapamıyorum, ruhumla yaşıyorum.



"HAKAN ABİ KÖTÜ NİYETLİ DEĞİL"

Hakan abi bu sakatlıkları kendisi de yaşamış bir insandır. Niyetinin konuşulduğu gibi kötü olmadığını düşünüyorum. Onlar da bize abilerimiz olarak destek veriyorlar ama daha fazla destek vermelerini bekliyoruz.



Galatasaray bayan basketbol takımını verdikleri mücadeleden ve Galasaraylılık duruşundan dolayı tebrik ediyorum. Galatasaray Kaptanı olarak onlarla gurur duydum. Anne ve babamın evlilik dönemi, onları da tebrik ediyorum. Böyle bir anne ve babaya sahip olduğum için çok mutluyum. İkisini de çok seviyorum."



Kaynak: Webaslan.com
 
Cevap: Arda: "Bu camianın evladıyım"



bahri havadır yabancı bi antrnör gelcek %99.9 o kişi gelcek dedi. şansal büyüka sakın söyleme bende biliyorum dedi.. yok söylemicem yabancı ve galatasarayda şampiyonluk yaşamış bir teknik drektör dedi.. verdi bile cevabı :))
 
Cevap: Arda: "Bu camianın evladıyım"



eger ünal aysal başkan olursa o kişi %99.9 galatasarayın yeni tek. drektörü olacakmış..
 
Üst Alt