Arda: "Kimse benim için bırakıp, kaçtı diyemez" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda: "Kimse benim için bırakıp, kaçtı diyemez"


“Kimse benim Galatasaraylılığımı sorgulayamaz, bırakıp, kaçtı diyemez. Ben kulübüme bugüne kadar gelen en yüksek bonservis ücretini kazandırarak ayrıldım. Kulübümün bana olan emeğinin karşılığını verdiğime inanıyorum”



Galatasaray’dan ayrılarak 12 milyon Euro’luk rekor bir bonservis ücretiyle İspanya’nın Atletico Madrid kulübüne transfer olan milli yıldızımız Arda Turan, Madrid şehrindeki ilk özel röpörtajını HABERTÜRK’e verdi.



İspanya’ya geldiği günden bu yana 6 gün boyunca kendisini adım adım takip eden HABERTÜRK’e teşekkür eden yıldız oyuncu, tanıtım töreni sonrasında çok yorgun olmasına rağmen bizleri kırmadı ve birbirinden önemli açıklamalar yaptı.



“G.Saray’ı bırakıp gitmemeliydi” şeklindeki eleştirilere yanıt veren Arda, “Benim ne kadar iyi bir Galatasaraylı olduğumu anlatmama gerek yok, bilinir. Kimse benim Galatasaraylılığımı sorgulayamaz herhalde... Ben formam için sonuna kadar oynadım, savaştım. Geçtiğimiz sezon başarılı olup, şampiyon takımın kaptanı olarak Avrupa’ya gitseydim çok daha fazla mutlu olurdum ama olmadı. Ancak kimse benim için bırakıp, kaçtı diyemez. Ben kulübüme bugüne kadar gelen en yüksek bonservis ücretini kazandırarak ayrıldım. Kulübümün bana olan emeğinin karşılığını verdiğime inanıyorum” diye konuştu.



‘BAŞKA KAPILAR AÇILACAKTIR’

“Ben buraya para için gelmedim” diyen Arda şöyle devam etti: “Galatasaray’da da iyi kazanıyordum. O yüzden herkesin beni anlamasını istiyorum. Hedefim burada iyi bir kariyer yapabilmek. La Liga’da forma giyerek, Avrupa’nın en önemli liglerinden birinde başarılı olmak istiyorum. Burada başarılı olursam mutlaka kariyerim için başka kapılar da açılacaktır. Önemli olan öncelikle Atletico Madrid’in bir parçası olabilmek. Buraya gelerek önemli bir hayalimi daha gerçekleştirdim.”



‘ARDA'YI ONLARA GÖSTERECEĞİM’

“Buradaki ilk hedefim kendimi kabul ettirmek olacak. Eğer 2 yıl önce G.Saray’daki formumu burada tekrar yakalarsam, güzel şeyler yapabileceğime inanıyorum. İyi bir Arda, her zaman takımına kazandırır. Kendimi güçlü ve formda hissettiğim anda karşımda kim oynarsa oynasın benim için farketmez. Sahaya çıktığımda ne heyecan kalır ne de başka bir şey. Önemli bir ligde önemli oyunculara karşı oynayacağımı biliyor ve sabırsızlanıyorum. Başarılı olacağıma inanıyorum. Ben burayı gördüm, şimdi onlar da inşallah Arda’nın yapacaklarını sahada görecekler”



‘BU YIL ŞAMPİYON GALATASARAY...’

“G.Saray’daki yerim dolar demiştim. Fatih hocam da zaten aynısını söylemiş. Bu sezon iyi ve önemli oyuncular geldi. Fatih hoca çok güçlü bir kadro oluşturdu. Bu yüzden beni aramazlar bile... Bence bu yıl şampiyon G.Saray... Sonrasında da, Avrupa’daki o eski günler Fatih hoca ile birlikte yeniden geri gelecektir.”



‘BURADA ASLA KAYBOLMAM!..’

Türk futbolunun son yıllarda yetiştirdiği en büyük yıldızlarından biri olan Arda Turan, Madrid’e çabuk ısındı. Röportajımız sonunda, Madrid merkezinden Finca bölgesindeki oteline dönüş yolculuğu esnasında, yaklaşık 20 kilometrelik yolu kendisi tarif eden Arda, bizleri hayretler içinde bıraktı. Otobanları haritaya bakarak ezberlediğini söyleyen yıldız oyuncu, “Majadahonda’daki antrenman sahamıza nasıl gideceğimi, şehir merkezine hangi yoldan gidip dönüleceğini, Vincente Calderon stadına giden yolları ve daha birçok merkezi akşam haritaya bakarak öğrendim. Navigasyon cihazına gerek yok. Ben sizi otele kadar götürürüm’ dedi ve aynen dediğini de yaptı. Madrid’e çabuk ısındığını söyleyen Arda, “Madrid’de kaybolur” diyenlere ince bir gönderme yaptı: “Burada asla kaybolmam...”



RONALDO VE MOURİNHO'YA KOMŞU OLUYOR

Otele döner dönmez bizimle vedalaşan Arda Turan, kendisini bekleyen emlakçı ve menajerleriyle birlikte oturmayı planladığı yeni evini görmeye gitti. Finca bölgesinde oturacak olan Arda’nın, R.Madrid’in ünlü yıldızı Ronaldo ve yine hocası Mourinho’ya komşu olacağı öğrenildi.



Kaynak: Habertürk
 
Cevap: Arda: "Kimse benim için bırakıp, kaçtı diyemez"



Ben derim.



Bıraktın, gittin ve kaçtın. Hemde adi bir şekilde, saçma sapan bir takıma ve zamansız.
 
Cevap: Arda: "Kimse benim için bırakıp, kaçtı diyemez"



''Mercedes'e biniyor. Benim neyim eksik?''



''Bırakıp kaçtı.'' :sad007:
 
Cevap: Arda: "Kimse benim için bırakıp, kaçtı diyemez"



Sezon başında gitmedi, takım yerine oturmaya başladı "ben gidiyorum". Bırakıp kaçtı. Açık ve net !
 
Cevap: Arda: "Kimse benim için bırakıp, kaçtı diyemez"



Konuşma artık ya. Gittin işte erdin muradına kim ne derse desin işine baksana sen. Adam gitti rahat edemedi hala Türkiye'de çıkan haberler için duygusal triplere giriyor.
 
Cevap: Arda: "Kimse benim için bırakıp, kaçtı diyemez"



Sen git Avrupada oynamak istiyorum diyen Selçuğu kandır ikna et sonra da kendin Avrupaya kaç..Galatasarayı yüz üstü bıraktın kaptan..
 
Cevap: Arda: "Kimse benim için bırakıp, kaçtı diyemez"



Arda gittin sus bari yahu.. Ne kadar medyatik olma meraklısı bir adamsın. Madridinde imza törenine gelen 700 kadar taraftarına git onlar sevsin seni, sus artık..
 
Cevap: Arda: "Kimse benim için bırakıp, kaçtı diyemez"



Bırakıp kaçtı denemez doğru senin yaptığına hainlik denir Arda

Biz gitmeni kabullenmistik gidecegin zaman belliydi o zaman gitseydin kimse birsey diyemezdi ama

Babam dediğin Fatih Terim gelmişken Kardeşim dediğin Selçuk İnan gelmişken taraftar kenetlenmisken senin o zamanda bırakıp gitmemen gerekiyordu.
 
Cevap: Arda: "Kimse benim için bırakıp, kaçtı diyemez"



oynamadı sonra da gitti



şimdi de günde 30 demeç vererek milleti kendinden bıktırıyor
 
Üst Alt