Arda: "Sarı-Kırmızı Parçalı Forma İsteriz" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda: "Sarı-Kırmızı Parçalı Forma İsteriz"


Temmuz ayında Hollanda'da kamp yapan Galatasaray, özel bir maç için Almanya'nın Duisburg şehrinde... Ter idmanının ardından sarı-kırmızılıların yeni sezonda giyeceği formalar geliyor antrenman sahasına... İşte ondan sonraki diyaloglar:



SABRİ: Adnan Abi, çok iyi renk seçmişsiniz.

ADNAN SEZGİN: Ben seçmedim.

ARDA TURAN: Sen şu formalara nasıl bakmazsın? Her sene bir or.... rengi var. Heriflere malzeme veriyoruz. Ver siyah forma, beyaz forma, sarı- kırmızı... Yürü!

AYHAN: Ne diyor? Faşo ne demektir diyor. P..t gibi, i..e gibi bir şey..

ADNAN SEZGİN: Ne diyor?

AYHAN: Filmde yapıyor ya onu, Kemal Sunal... Faşo Ağa ne demek diyor. P..t gibi, i..e gibi bir şeydir diyor. Mercan olarak lanse edilen formalardan sonra kum rengi formaları görünce de benzer tepkiler geliyor. Arda, "Eee, Galatasaray formaları nerede" diye soruyor. Daha sonra da üstündeki mercan formaya bakarak, "Abi böyle forma olur mu ya! A... k... ben bunların" diyerek seçimi yapan yöneticilere tepki gösteriyor.



"Sarı-kırmızı ve parçalı olsun"



Programa telefonla bağlanan Arda, "Galatasaray'ı ve formasını ne kadar sevdiğim belli. Önceki sene turuncu renkte forma vardı. Bu sene de pembe var, başka renkler var. O renkleri sevmediğimizi söyledik. Galatasaray formasının parçalı olması gerektiğini her Galatasaraylı gibi biz de düşünürüz. Kendi aramızda, maç öncesi konuştuğumuz gibi argo bir dille konuşuyoruz orada. Adnan Ağabey'e de ufak tefek isyanlar ediyorduk, şakalaşma mahiyetinde... Orası bizim yatak odamız. Basının girmesi yasak bir yer. Hala aynı fikirdeyim. Formaların Galatasaray rengi olmadığını düşünüyoruz. Pazarlamadan anlamadığımız için her zaman parçalı forma giymek isteriz. Asıl sorgulanması gerekenler bu görüntüleri dışarı verenlerdir. Galatasaray'ı ne kadar sevdiğimi, ne kadar bağlı olduğumu artık anlatmak istemiyorum" dedi.
 
Cevap: Arda'dan olay yaratacak sözler



Kardeşim sabahtan beri ortalık yıkılıyor bununla zaten.Kapatalım bence.Yeterince konuşuldu.Uzatmanın bir anlamı yok.
 
Cevap: Arda'dan olay yaratacak sözler



yav bende izledim. bunda abartılcak ne var. bütün taraftarlarda ardanın dedidigini söyledi zaten. önemli olan bunu sızdıranın yakalanıp hapse atılması. ve trt 3 bide devlet tv u olacak ama bunu yayınlayabiliyor. trt 3 e de dava acılmalı..
 
Cevap: Arda'dan olay yaratacak sözler



Boşuna uğraşıyorlar bu taraftar Arda'ya asla kin beslmeyecek ve satılırsa tepki yine büyük olacak . Sevmediğimizi sevmediğini bilmek beni daha da mutlu etti şu videoda Arda'nın ağzından çıkan her kelimeye ama hepsine katılıyorum
 
Cevap: Arda'dan olay yaratacak sözler



Zorunlu Açıklama



17 Nisan Pazar akşamı TRT Spor Kanalı’nda yayınlanan Futbol Arenası isimli bir programda, profesyonel futbol takımımızın Temmuz 2010 tarihinde Avusturya'da yaptığı yaz kampı esnasında elde edilmiş bir takım görüntüler yayınlanmıştır.



Galatasaray Profesyonel futbol takımının 2010-11 sezonunda kullanacağı formaların reklam filmi çekimleri için yapılan hazırlıklar esnasında, doğal bir ortamda çekilen görüntüler, ilginç bir zamanlamayla, 9 ay sonra yayın kuruluşlarına servis edilmeye başlanmıştır.



Bu çirkin tezgaha bilerek ya da bilmeyerek alet olup sakil bir rating savaşı rüzgarına kapılarak bizleri hayrete düşüren TRT Spor kanalını şiddetle protesto ediyoruz.



Söz konusu kaset servisini yapanların, yayınlayanların ve bunun arkasında yatan kirli tezgahın ortaya çıkarılması için Hukuk Departmanımız gerekli mercilere suç duyurusunda bulunacaktır.



Galatasaray Spor Kulübü, söz konusu suçlular ortaya çıkarılana kadar da konunun peşini bırakmayacak ve takipçisi olacaktır.



Kendilerine para karşılığı teklif edilen bu kaseti duyarlı davranarak kullanmayan yayın kuruluşlarına teşekkür ederiz.



Kamuoyuna duyurulur.



Galatasaray Spor Kulübü



Zorunlu Açıklama - 18.04.2011 15:48 (KULÜP HABERLERİ) / Galatasaray.org
 
Cevap: Arda'dan olay yaratacak sözler



TRT'ye dava acilmali. Vatandasin parasiyla Galatasaray'i ve Arda'yi karaliyorlar.
 
Cevap: Arda'dan olay yaratacak sözler



Formaya laf edeceğinize götürdüğünüz Trilyonların hesabını verin.



Arda'nın savunulacak hiçbir tarafı yok,yeri geldiğinde takımımızın kaptanı diyorsunuz yeri geldiğinde herkes normal hayatta böyle konuşur,nasıl bir tezattır bu?



Normal bir insan GALATASARAY'ın kaptanı olamaz.Kaptan olacak kişi tüm camia'ya örnek olacak kişilikte ve düzeyde olmalı.



Arda ne kaptanlığı hak ediyor nede formayı.
 
Üst Alt