Arda: "Şerefsizlik diz boyu" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda: "Şerefsizlik diz boyu"


Galatasaray Kaptanı Arda Turan sakatlığıyla ilgili iddialarda bulunanlara şerefsiz diyerek sert tepki koydu.



yanantop-son.jpg




Galatasaray ve Milli Takımın yıldız oyuncusu Arda Turan, verdiği özel röportajda hakkındaki iddialara çok sert yanıt verdi. NTVSpor spikeri Dilara Gönder'e açıklamalarda bulunan Arda Turan, bugün basında yer alan 'Seks yüzünden sakatlandı!" başlıklı haber ile ilgili ateş püskürdü. Arda, röportajın arasında göz yaşlarına hakim olamadı ve konuşmasına bir süre ara verdikten sonra sorulara cevap vermeye devam etti.



Arda'nın olay yaratacak açıklamaları şöyle: "Operasyonum başarılı geçti ve şu an iyi durumdayım. Milli Takımımızın durumuyla ilgili bir karamsarlık hissetmek çok normal ama benim inancım sonsuz. Olayları asla bireyselleştirmemek lazım, biz bir takımız. Hocamızın düşüncesine saygı duyuyorum, biz bu sistemle de çok maç kazandık.



Futbolun içinde bunlar var, mağlubiyete biz de çok üzüldük. Mesut Özil'in kararıyla ilgili bir yorum yapmayacağım. Ama bir de Hamit örneği var. Hamit, Halil ve Nuri benim için özel insanlar. Gerçekten onları çok seviyorum ve milli takımımızda oynadıkları için çok mutluyum.



Sağlığımla ilgili doktorlarım gerekli açıklamaları yapıyor. Her hastalık her kişide az veya çok sürer. Bizim ülkemizde herkes doktor olmuş, herkes bilip bilmeden konuşuyor. Birisi çıkıp seks yüzünden çıktı diyor, birisi bir şerefsizlik yapıyor, başka bir şerefsiz de buna yorum yapıyor.



Bugün bir gazetenin manşetinde benim seks yaptığım için sakatlandığım yazıldı. Utanmadan kız arkadaşımla benim de fotoğraflarımı koymuş. Benim ve kız arkadaşımın ailesi yok mu! Bazı şeylerden nefret ediyorum. Bu röportajı da kulübümden izinsiz yapıyorum. Belki ceza da alacağım. Bazı şeyler çok fazla ilerledi, artık sevmiyorum. Şerefsizlik diz boyu. Bir şey yapamıyorsunuz, bir şey söylettirmiyorlar. Bu ülkenin durumu çok sıkıntılı.



Gerçekten çok sinirmiyim, haklı olduğumu da düşünüyorum. Bazı şeylere sahanın içinde cevap vereceğim ama şerefsizliğe verilecek bir cevap yok."



Kaynak: Sporx.com
 
Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"



Serefsizler yazik cocuga ya onun yerinde olmayi asla istemezdim. Yalanda olsa Ailemin yüzüne bakmaya utanirdim. Hele Sinem o bir Bayan nasil bakicak Ailesinin yüzüne. Biraz düsünerek konussun o ''Serefsizler''.
 
Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"



o insan çakması ermanın umrunda değildir ki.gündeme geldiği için seviniyordur şimdi.
 
Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"



Dinlerken hem üzüldüm hem sinir oldum. Ayıptır yahu çocuğa yapılan, nasıl bir utanmazlıktır çok fazla seks yaptığı için sakatlandı demek. Böyle hayvanlara TV'de program yaptırıyorlar, üstüne gazetelerde köşe verip yazı yazdırıyorlar, üstüne de eşek yüküyle para veriyorlar. Borusunu da eline verip soyunu kurutmak lazım böyle mikropların.
 
Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"



Erman Toroglu mudur nedir, oldum olasi hic sevmem zibidiyi. Su adamlari bide gercekten dinleyenler ve izleyenler varya, yazik.
 
Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"



Birisinin haddini bildirmesi gerekiyordu, sanırım az bile oldu. Malum şahsı spor yorumcusu diye çıkaranlar, futboldan anladığını iddia edenler asıl şerefsizdir. Çobanı çıkarıp versen parayı o da yapar yorumu.
 
Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"



az bile soylemis, bence mahkemeye versin, soyleyeni de haberi yapanida.. yazik yahu futbolcularin mahrem konularina kadar ilerledi yorumlar.. Arda'nin biran once yurtdisina transfer olmasi lazim.. iyice bitirecekler cocugu..
 
Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"



takım kaptanı hakkında şerefsizce manşetler atılıyo, yönetim hala uyuyo.
 
Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"



Kendi değerlerimizi kendi insanımız çürütüyor yazık gerçekten. Kaptana hem yönetimin hemde taraftarın sahip çıkması lazım. Tepki neyse gösterilmelidir.
 
Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"



Arkadaşlar Arda'nın bahsettiği gazete hangisi, hangi gazetede manşet oldu bu haber bulamadım da .
 
Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"



Erman Toroglu zaten serefsizin tekidir. LigTv bosuna mi kovdu bu serefsizi? Bunu hala televizyona cikariyorlar ya yaziklar olsun bu ülkeye
 
Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"



Ümit Karan 'a da "bütün golleri maç da attı, evde ne yapacak" gibisinden konuşmuştu Allah 'ın belası.
 
Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"



Asıl konuşması gerekenler yemin ediyorum futbolcular.İzin verilsin Arda,Servet,Ayhan,Kewell filan bi konuşsunlar hele.



Yönetim skandallara imza atmaya devam etsin hala duralım.Bence yönetim acilen istifaya çağrılmalı.Resmi yönetim istifa başlığı filan açılsın diyorum 3 aydır..
 
Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"



yönetimde iş yok yönetimde.düşünün erman bu acıklamayı yaptı.ertesi gun adnan polat ardayıda yanına alıp basının karsısına cıksa,ermana giydirse daha sonra sözü ardaya bıraksa.arda da bunları baskanın yanınada soleyıp erman toroglunu mahkemeye verse bundan sonra insanlar durup dusunup yorum yapar.o gazete de POSTA gazetesı.surmansetin asagısında ılk sayfadan "seks yüzünden sakatlandı" diye baslık atılmıs.hemen yanında sinem ve ardanın resmi var.
 
Cevap: Arda: "Şerefsizlik diz boyu"



Oyuncularini korumaktan aciz bir yönetimimiz var. Hemde en önemli ve üstüne titredigimiz oyuncumuza ** yapiliyor ama bizim yönetimimiz medyaya haddini bildirmekten aciz. Fenerbahce´de Alex´e böyle suclamalarda bulunacaklar, Aziz Yildirim Erman´i yagsiz kaziga oturtur serefsizim.
 
Üst Alt