Arda Turan: "Artık sıra bize geldi" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda Turan: "Artık sıra bize geldi"


AJANSSPOR - Barcelona ve Türkiye Milli Futbol Takımı’nın yıldız oyuncusu Arda Turan, Futbolun Zirvesi’ne katılan isimlerden biriydi. Turan, beIN Sports’a özel bir röportaj verdi. Arda Turan, Türkiye’nin 2024 adaylığı ile ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Arda Turan’ın yaptığı açıklamalar şu şekilde :

“İlerisi için umut verici gelişimler var”

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, ”kötü seyirciyi temizledik” dedi. Şimdi kaliteli seyirci artışı var. Ekonomik olarak da Süper Lig yukarıya doğru gidiyor. Avrupa’da da başarı gelmeye başlıyor. Asıl sebeplerden biri birlik ve beraberlik diye düşünüyorum. Göksel Gümüşdağ çok güzel adımlar atıyor. İlerisi için umut verici gelişimler var. Buna katkı sağlayan herkesi tebrik ediyorum. İnşallah daha da güzel olur.

“2024’ü mutlaka organize etmeliyiz”

Açıkçası artık en üst seviyelere yaklaşan bir Türkiye görüyorum. 2024’ü de alırsak, bizim için çok iyi olacak. En büyük adaylardan biriyiz ve almamamız için hiçbir sebep yok. Onlar 2 defa düzenlediler. Artık sıranın bize geldiğini düşünüyorum. Biz her türlü organizasyon için hazırız. Bugün olimpiyat, Avrupa ve Dünya Şampiyonası’nı organize edenlerin sıkıntılarını görüyoruz. 2024’ü hiçbir oyuna, tuzağa düşmeden almalıyız. İyi yönde devam ediyoruz. Tesisler yeni geldi, eğitime başladık. Çok daha iyi bir ülke olacağımıza inanıyoruz.

Finlandiya maçı hakkında ne dedi?

Artık hata yapma şansımız çok az. Sahaya çıkıp hataya müsaade etmeden en iyisini yapıp kazanmak istiyoruz. Cuma günü de artık çok fazla konuşmadan işimizi yapmalıyız. İşimize konsantreyiz.

ajansspor
 
Arda nerede konuşmuş hala anlamadım. Başlık Arda içerik Yıldırım Demir ve Göksel

Eğer bir kısmı Arda konuşmuşsa iyice batmış, AKP milletvekili gibi konuşmuş, Galatasaray'da bir üyeliği fln varsa ihraç edilsin.
 
Bugün ülkenin başına gelsin şunların bütün mal varlıklarına el koyup, götünde don ile sınırdışı ederim

yalaka herifler
 
2024u alinca ne olacak acikla arda brezilya gibi X10 basariya sahip mi olacagiz iksir mi bu koydugumun seyi.
20 gunluk organizasyon icin o kadae yatirima gireceksin gorunen stat vs. disinda ivir ziviri daha cok para daha gideri var. Ne ekonomiye ne futbola bir katkisi olacak kendi vatandasini koruyamayan bir yonetim milyonlarca avrupaliyi koruyacak hemi. Teror olaylari sebebiyle bu organizasyonun alinmasi im-kan-siz hayal satmayi birakin
 
Avrupa’da da başarı gelmeye başlıyor

5 yılda bir takım AL'de çeyrek final görmesi mi başarı ?

Veya 10 yılda bir UCL'de çeyrek final görmemiz mi ?
 
Yalaya yalaya buralara geleceğime durduğum yerde kalırım net ...

Ah ulan Arda ahğ değer miydi lan bu taraftarın nefretini kazanmaya ?
 
Türk takımları dibe vurdu hepsi borç batağında. bir kere şampiyon olan bursa bile kazandığının 260mlyon tl 10 katı zararda.
 
Arda Turan: "Seyirci azaldı ama kaliteli taraftar artışı var. Avrupa'da da yavaş yavaş başarıyı sağlıyoruz." (Bein Sports)


 
kaliteli taraftar artıyor gibi gerzek söylemlerle passoligi övüyorlar sözde. büyüyünce buda büyük dolandırıcı olacak futbol yöneticileri içinde
 
o kaliteli taraftar finlandiyayı yenemediniz diye moldova maçında sizi bi ıslıklasın da senin kaliteni görelim hovarda reis


Çeptalk
 
He sike damgasi vurulmus bir ülkeye mi verecekler böyle bir turnava? Ceza vermedikce aham nah verirler sana bu sansi

Gesendet von meinem SM-G935F mit Tapatalk
 
Üst Alt