Arda Turan, Barcelona’daki Eşyalarını Topladı! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda Turan, Barcelona’daki Eşyalarını Topladı!


arda-turan(barcelona)(07-05-2017).jpg

Barcelona‘yı yakından takip eden Katalan spor gazetesi El Mundo Deportivo, “Çok Gizli” başlığıyla verdiği haberde, 30 yaşındaki futbolcunun Camp Nou’daki dolabını topladığını yazdı.


Arda Turan‘ın bu hareketinin, “gelecek sezon Barcelona’da devam etmeyeceğinin bir işareti olduğunu” savunan Katalan gazetesi, Barcelona Kulübü’nün de Türk futbolcuyu gözden çıkardığını iddia etti.

El Mundo Deportivo
, Arda Turan’ın Atletico Madrid’den Barcelona’ya transfer olmasında etkili olan teknik direktör Luis Enrique’nin 27 Mayıs’ta Alaves ile oynanacak İspanya Kral Kupası finalinin ardından görevini bırakacak olmasıyla Türk futbolcunun kulüpteki desteğinin biteceğini savundu.

Barcelona’da 26 Nisan’dan bu yana forma şansı bulamayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusunun, İngiltere’den Arsenal, İtalya’dan Inter ile Çin ve Türkiye’den transfer teklifi aldığı ileri sürüldü.

Katalan ekibinde bu sezon 14’ü ilk 11’de olmak üzere La Liga’da toplam 18 maçta forma giyen Arda, 3 gol ve 3 asistlik performans sergiledi.

Gamaspor
 
Zaten Barcelona tercihi yanlıştı. Arda 1. seviye takımlarda oynayabilecek bir adam değil, Dortmund, Atletico gibi 2. seviye Avrupa takımlarında oynar ama.
 
Kariyeri için İnter mantıklı EPL'deki tempoyu kaldırması zor.
Para için de Çin'e gitmek için bir şansı daha doğabilir ilerleyen yıllarda.
 
Barcelona'da elinden geleni yaptı , evet kalibrasyonu yetmedi ama bence bir Türk oyuncusu için başarılı oldu.

Saçma sapan demeçleri olmasaydı keşke , gene de gurur kaynağımız sayılır.
 
Arda için 3 ihtimal var;

Ya Fenerbahçe'ye gider 2-3 sene daha oynar bırakır.

Ya futbolu bırakıp TV8'de işe başlar.

Ya da yine futbolu bırakıp AKP milletvekili olur.

Bu 3 olayın dışına çıkmaz.
 
Açık açık "Galatasarayın teklifi komikti" dediği an bitti benim için. Gelmesini hiç bir şekilde istemiyorum.

Ne hali varsa görsün. Göt göbeği iyice salınca yok Galatsaray evladıyım falan diye kapımızda yatmasın sakın. Acun abisine haber uçursun Fenere aldırsın onu.

sent via GSC
 
2019 seçimlerine kadar çin'de takılır sonra reisin izni ile hakan şükür'den boşalan futbolcu milletvekilliği kısmını doldurur.
 
Üst Alt