Arda Turan Beşiktaş Yolunda | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda Turan Beşiktaş Yolunda


arda-turan-birakin-bu-isleri,mvnFsGpylk6EaHiWIoNErg.jpg

Siyah-beyazlı camiada, Arda Turan’ın sezon sonuna kadar kiralanacağı iddiaları artmaya devam etti. Tecrübeli oyuncunun ailesinin de Galatasaray’a olan kırgınlıkları sebebiyle bu transfere olumlu yaklaştığı iddia ediliyor.


Arda Turan'ın astronomik maaşının da ilk 6 ay için Barcelona tarafından karşılanması planlanıyor. Beşiktaş, yıldız isimden Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig'de büyük katkı alacağını düşünüyor. Şenol Güneş'in de kadrosuna görmek istediği Arda Turan, Şenol Güneş'le çalışmak istediğini ifade ediyor.

Beşiktaşlı eski oyuncu ve yorumcu Sinan Engin, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın Arda Turan'la Londra'da görüştüğünü söyledi. Engin, 'Ben Arda Turan'ın Türkiye'ye gelmesini istemiyorum. Arda Turan bütün Beşiktaş bestesini bilir. Yakın arkadaşı Serdar Özkan'la söylerlerdi' diye konuştu.

(Habertürk)
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
Arda'nın Türkiye'ye geleceğini sanmıyorum. Ama gelirse evet Beşiktaş'a gelsin. Umurumda olmaz. Beşiktaş maçında Türk Telekom Arena'da ıslıklamak keyif verecektir.
 
Arda Beşiktaş'a giderse, Şenol hoca onu Atletico zamanında ki performansına getirtir. Beşiktaş'ı level atlatır. Umarım gitmez Beşiktaş'a.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
galatasaraya kırgınmışmış hastır lan ordan. kırgın olması gereken bizken gerçekten hala böyle tripler attığı doğruysa defolup gitsin nereye gidiyorsa. her geçen gün biraz daha karaktersizleşiyor çevresindeki dalkavuklar sayesinde.
 
Galatasaraya gelecek denince herkes ardaya da getirene de küfürler ediyor bjkye gidecek trip atılıyor ..Azcık bir mantıklı konuşun gözünüzü seveyim ölsün mü adam profesyonel futbolcu ekmeğini buarada kazanıyor
 
Bugün sefasini sürdüğün hayatın sebebi GALATASARAY.

BIrde artis artis kırgınız diyorlar.

Siz kimsiniz de bu hakkı kendinizde buluyorsunuz.
Altyapıya almasalardi.
Şimdiye tinerci olup çıkmıştı.

Defolsun nereye gidiyorsa gitsin bizden uzak dursunda

Gün yüzü görme DURSUN!
 
Bu kendini daha topçu zannediyor neymiş Monaco ya Liverpool a gidecekmiş önce. Göbek biracı göbeği olunca bizim kapımiza gelir.


Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
 
Üst Alt