Arda Turan: 'Beşiktaş'a evet dedim' | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda Turan: 'Beşiktaş'a evet dedim'


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Habertürk yazarı Meriç Müldür, Barcelona'da forma şansı bulamayan Arda Turan'ın Beşiktaş'a 'Evet' dediğini, ilgili görüşmelerin Fikret Orman'ın Londra ziyaretlerinde gerçekleştirildiğini ileri sürdü.

Arda Turan'la hafta sonu İstanbul Yeniköy'de karşılaştığını belirten Habertürk Spor yazarı Meriç Müldür, aralarındaki diyaloğu şöyle aktardı:

Yıldız futbolcu dün İstanbul'daydı. Yeniköy'deki bir balıkçıda karşılaştık, Beşiktaş'ı sorduk, ‘Kısmet' dedi. Ancak içerideki Siyah-Beyazlı taraftarlara tüm samimiyetiyle ‘Barselona senelik maaşımda sıkıntı çıkarıyor. Beşiktaş, Barselona ile anlaşırsa ben ‘Evet' dedim' sözleriyle müjdeyi vermiş.

Meğerse Fikret Orman'ın Londra seferleri de boşuna değilmiş. Zirve Londra'da gerçekleşmiş.

Arda'nın gece yarısı yaptığı paylaşım sosyal medyayı salladı. Deneyimli yıldız, Beşiktaş'ın kaptanı Tolga Zengin ile çekildiği fotoğrafı yayınlayıp 'Kaptan' ifadesini kullanması Beşiktaşlı taraftarlar arasında 'Transfer bitti' şeklinde yorumlandı.

Arda Turan, Beşiktaş için hazır. O kadar hazır ki restaurantta sohbet ettiği Beşiktaşlılar ve çocukları ile ‘Kartal' hareketi yapıp poz bile verdi."

*
 
Haber yalan veya degil. Duyumcu da degilim ancak yakin bir arkadasim camiamizin onde gelen isimlerinden birisini taniyor. Yaklasik 1 ay once yaptiklari sohbette Ardanin Besiktasa gelebileceginden ve ihtimal oldugundan bahsetmis. O zaman bu haberler yoktu piyasada. Bu olaylar bosuna degil yani. Arda Besiktas olayi olabilir. Olursa kimse sasirmasin.


Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Arda'nın en sevdiği bölge sol açık zaten Milli takımda falan dikkat edin devamlı sola kaçmaya çalışıyor..Burada ligin en formda kanat oyuncusu babel var...En azından babelin huzurunu kaçırsa bile yeter.. arda için q7den vazgeçmezler
 
Arda'nın tek seçeneği vardı, Türkiye. Çünkü başka isteyeni yok. Rezil halde.
Galatasaray da özellikle taraftar bağlamında gelme istemiyoruz dedi. Yonetim önce sen bizim evladımızsın dedi sonra Terim'i getirdi. Arda'ya tüm kapılar kapandı.
Ortada kalan Arda mecburiyetten kendisini isteyen diğer türk takımlarıyla görüştü. Beşiktaş'a da gidebilir.

Sonuç olarak akibeti abisi Emre Belözoğlu ile benzer. Ama daha kötüsü. Zira Emre'yi biz maddi imkansızlıktan alamadık. Arda'yı ise istemiyoruz.

Alnitak Alnilam Mintaka
 
gidecegini sanmam tinercilere ki barcanında kiralıyacagını sanmam adamların derdi para kazanmak bjk gibi ölücülerden kim para kazanmıs !
 
Arda Turan bir dünya devi olan Beşiktaş'a imza atarsa , Barcelonalı taraftarlar formasını yakacaklarını ifade ettiler.
 
haberin yalan oldugu son paragraftan belli, resim çektirmiş olsa simdi medyaya coktan düşmüştü.

7194e32325099a126f3a685038a747e1.jpg
 
Arda beş para etmez artık. 6 aydır yatıyor, kimse bonservis vermez. Bjkde maaş karşılığı kiralık transfer edecektir zaten

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

6 aydır yatması önemli degil şenol genelde posası cıkmıs oyunculardan verim alabiliyor fakat ben gidecegini sanmam sırf bize inat yapacak kadar mal olmadıgını düsünüyorum aksine kurnaz birisi koca kafa

cokta umrumuzda degil tabi ama barca bence satıp nakit para kazanma derdindi kiralık olsa cenk alırdı tahminim bize
 
Sallama bir haber olduğunu düşünmüyorum. Haberde imza var. Sadece Habertürk etiketiyle yayınlanmamış. Haberi yapan

Meriç Müldür

Arda Turan ergeni de sosyal medyada Tolga ile fotoğrafını "kaptan" yazarak ve "inşallah" anlamına gelen ifadeyi koyarak paylaşmış. Adam daha ne desin. Bence şu durumda şartlar konuşuluyor, anlaşma sürecindeler ya da transfer sezonunun açılmasını bekliyorlar.

Arda Turan'ı Beşiktaş formasıyla Türk Telekom Arena'ya bekliyoruz.
 
Beşiktaş'a karşı sempatim var , taraftarı da çok büyük taraftar ama Ben Barcelona'da mutluyum.


yada

Beşiktaş'ın teklifi komikti.


at fava bekle.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt