Arda Turan, Fenerbahçe'nin Teklifine Sıcak Bakıyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda Turan, Fenerbahçe'nin Teklifine Sıcak Bakıyor!


turna-640.jpg

Daha önce birçok kez yıldız futbolcu için transfer girişiminde bulunan fakat hedefe ulaşamayan Sarı-Lacivertliler yeniden düğmeye bastı.

Daha önce yaptığı açıklamalarda Türkiye'de Galatasaray'dan başka bir takımda oynamak istemediğini ifade eden Arda'nın yine ilk tercihi Sarı-Kırmızılılar olacak. Fakat milli futbolcunun, Galatasaray'dan teklif gelmezse bu kez Fenerbahçe'nin önerisini ciddi şeklde gündemine alacağı iddia ediliyor.

"BURASI DA SENİN YUVAN"

Sarı-lacivertli yöneticilerin tecrübeli yıldızla görüştüğü ve "Sana teklifimiz her zaman geçerli. Eğer gelmek istersen kapımız açık. Burası da senin yuvan" ifadesini kullandığı öğrenildi. Oldukça zor günler geçiren Arda Turan'ın bu sözler sonrasında oldukça duygulandığı da belirtiliyor.

A Spor
 
sarı lacivert formayla görmek isterim

bizim(giyerse) ya da milli takım formasını giydiği zaman küfür ettiğimde içime sinmiyor

fenere giderse içime sine sine küfür ederim
 
Aziz Yıldırım seçim öncesi onu almak için çok uğraşacaktır. İteleyin Fenerbahçe'ye...

İki ihtimal var:

1) Ya düştüğü durumdan ders çıkarıp imajını düzeltmeye çalışacak. Bunun için Fenerbahçe hamlesi tehlikeli olur. Fenere gitmeyecek.

2) Ya da (ki karakterine bu hamle daha uygun) her geçen gün artan taraftar tepkisi onu daha çok hırçınlaştıracak bir nevi intikam duygusuyla Fenerbahçe'ye gidip kendini sportif anlamda ispat etmeye çalışacak.
 
Açıkcası Tanju Çolak gibi Fenere gitmesi ve emekliliğinde kulüpsüz olarak anılması, Türk sporu için daha yararlı olur.

En azından [SUP]​sadece[/SUP] yorumcu olur..:hat:
 
Bu adamı Metin Oktay ve Hagi gibi kova burcu diye savunma gereği bile duymuştum :(

Mlada Boleslav maçında tribünde yeşeren umutları görmeliydiniz. O gün herkes bir maçtan bir turdan çok ama çok daha fazla bir şey kazandığımıza inanmıştı. Kişisel olarak söylemem gerekirse; sonra hayatın gerçeği her zamanki gibi çıktı karşıma: Sevme beni si.....m seni! Kimi sevdik savunduksa bir kazık attı. En nihayetinde bir Arda savunucusuyla telefonlar alınıp, yüz yüze kavga etme kararına kadar vardı iş de neyse ki olmadı. Ya Allah aşkına Allah'a yakın takımıma uzak ol.
 
Fenerbahçeye gitmesini çok isterim.
Eğer böyle bir şey varsa Acun onu ikna eder :)
Galatasaray-Fenerbahçe maçları çok zevkli geçer.
 
Üst Alt