Arda Turan: "Galatasaray kısmen hakettiği bir galibiyet aldı" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda Turan: "Galatasaray kısmen hakettiği bir galibiyet aldı"


jRptdr.jpg

Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulunan Arda Turan, sarı-kırmızılı taraftarların kendisine tepkisi hakkında "canları sağolsun" dedi.

Arda'nın açıklamalarından öne çıkan detaylar şu şekilde:

"Temposu yüksek iyi bir mücadele oldu. Galatasaray bizden iyi oynadı. Kısmen hak ettikleri bir galibiyet oldu."

"Kartlar bizim agresifliğimizi aldı. Rakiplerimizin birbiriyle maçı var. Biz futbolun doğrularını yapmaya çalışacağız. Haddimizi bilerek oynayacağız. Çünkü karşımızdakiler 100 yıllık kulüpler. Hikaye yazmaya devam edeceğiz."

"Canları sağolsun. Sonuçta Allah biliyor. İnsanlar için değil Allah için yaşıyorum. Bir gün her şey ortaya çıkar. Çok ıslıklandım daha önce de. Biz ülkenin her yerinde bu ıslıklara alışığız. Sürekli insanlar dışarıdan bir kılıf buluyorlar. Normaldir ülkenin şartları. Magazindir, gazetesidir..."

(Goal)
 
Erman Toroğlu; "Kendisine ne oynadı virgül kısmen". Erman Hoca tokadı yapıştırdı ulan arda artık yaptığın artistlikler bile 2 dakika sürmüyor...Senin devrin kapandı allahıma bin şükür şu ağız hareketlerine bak allahın cezası şeref yoksunu hain kopek (rus para birimi olan rapor etmeyin)...
 
Hahaha tam da laik olduğun pozisyondasın.
Kariyerin olmasa bu futbolla değil başakta Karabük'te bile oynayamazsın.
Bitmişsin sen ağlayanın yok.


Gscimbom Mobile
 
Üst Alt