Arda Turan Yuvaya Dönüyor! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2015 yılında Atletico Madrid'den Barcelona'ya büyük umutlarla transfer olan ancak bekleneni veremeyen Arda Turan, 2017-2018 sezonunun devre arasında Medipol Başakşehir'e 2,5 yıllığına kiralanmıştı. Barcelona ise geçtiğimiz günlerde Arda Turan'ı satış listesine koymuştu. Arda Turan'ın yeni durağı neresi olacak?

kralspor9640.jpg

32 yaşındaki milli futbolcu Arda Turan, kariyerinin düşüş dönemini yaşarken, takımı Barcelona ise onu bir an önce elden çıkarmak istiyor.
Mundo Deportivo gazetesinin haberine göre Barcelona, Arda Turan'ı bir an önce satmak istiyor ancak bunun imkansız olduğunu, Arda Turan'ın Spor Toto Süper Lig'de gösterdiği performans sebebiyle biliyor.

Gazetenin haberinin devamında ise, Barcelona'nın Arda Turan'ı satamayacaklarını bilmesinin yanı sıra 32 yaşındaki oyuncunun Galatasaray'a gitmek istediği de yazıldı. Barcelona, Arda Turan'ı 2017-2018 sezonunun devre arasında Medipol Başakşehir 2,5 yıllığına, yani Arda Turan'ın Barcelona'yla olan sözleşmesi bitene kadar kiralamıştı.

Arda Turan Medipol Başakşehir ile geçirdiği 1,5 sezonda toplamda ligde 25 maçta forma giyerken, bu 25 maçta yalnızca 2 gol ve 3 asist yapabildi.

402

Ajansspor
 
Evet çok mantıklı zaten Galatasarayın istemediğini söylemekten utanıp öyle bir açıklama yapmak. Herkesi kendisi gibi ahmak sanıyor galiba.
 
5d01faccae298be814a1732d

La Liga devi Barcelona, Medipol Başakşehir'de forma giyen Arda Turan'ı bu yaz bonservisiyle birlikte başka bir kulübe göndermek istiyordu. Katalan medyası, konuyla ilgili olarak gündeme bomba gibi düşen bir iddiada bulundu

La Liga devi Barcelona, Ocak 2018'de Medipol Başakşehir'e kiralık olarak gönderdiği Arda Turan'ın sözleşmesine her transfer döneminde başka bir kulübe satılabileceğine yönelik özel bir madde koydurmuştu.

Katalan kulübünün 2015 yazında 34 milyon euroluk bir bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Arda'yı bu yaz elden çıkararak oyuncunun transferinden ettiği zararın bir bölümünü telafi etmeyi planladığı konuşuluyordu.

İspanya'nın Katalonya bölgesinde yayım yapan Sport gazetesi ise 32 yaşındaki yıldız futbolcunun geleceğiyle ilgili olarak gündeme bomba gibi düşen bir iddia ortaya attı.

Gazete, "Arda Turan Galatasaray'a dönmek istiyor" başlığıyla okuyucularına duyurduğu haberde hem Sarı Kırmızılı yönetimin eski futbolcusunun transferine onay verdiğini öne sürdü.

Bununla birlikte Galatasaray yönetiminin Arda'dan Barça'yla görüşerek kendisini serbest bırakmalarını istemesini talep ettiği, aksi hâlde ise eski yıldızını kontratının bitimine dek kiralamayı düşündüğü öğrenildi.

Öte yandan Başakşehir yönetimininse Arda'nın Cim Bom'a dönmek istemesini anlayışla karşıladığı ve transfere asla engel olamayacağı kaydedildi. Buna rağmen Turuncu Lacivertliler'in transferden pay kapmak için Galatasaray'ın oyuncuyu bonservisiyle almasını istediği ifade edildi.

(Yunus DİLBER / Fanatik Dış Haberler)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt