Arda Turan Pilotlarla da Gerilim Yaşamış! | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda Turan Pilotlarla da Gerilim Yaşamış!


ardaturan-6.jpg

Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye saldırarak gündeme oturan Arda Turan'ın uçakta başka bir skandala daha imza attığı iddia edildi.


Arda Turan’ın Makedonya maçı sonrası Milli Takım uçağında gazeteci Bilal Meşe’ye saldırmadan önce başka bir skandala imza attığı ortaya çıktı. Cumhuriyet’ten Sami Gürel’in haberine göre Ay-Yıldızlı kafilenin, Türk Hava Yolları’nın özel seferiyle Üsküp’ten İtalya’nın Trieste kentine hareketi öncesi Arda ile pilotlar arasında gerilim yaşandığı öğrenildi. Uçağa binerken kokpite girmek isteyen Turan, pilotların olumsuz cevabı karşısında büyük bir şok yaşadı. Israrlı tutumunu sürdüren Arda’nın pilot kabinine girmek için THY Genel Müdürü Bilal Ekşi’yi arayarak ricada bulunduğu ancak uçuş ekibinin bu isteği yerine getiremeyeceğini yıldız oyuncuya söylediği bildirildi.

Daha önce Milli Takım’ın Lüksemburg’la oynadığı maçın ardından kokpite girerek anons yapan Arda yüzünden yüklü miktarda para cezasına çarptırılan pilotlara verilen kesin talimat sonrası, kabine kimsenin alınmadığı yıldız oyuncuya söylendi. Bu gelişme üzerine sinirli bir şekilde koltuğuna ilerleyen Arda’nın, Bilal Meşe’yi gördüğü anda ağza alınmayacak küfürlerle deneyimli gazeteciye saldırdığı belirtildi.
 
Ya senin ne isin var orada. Kendini kim saniyorsun.

Beyimiz Cockpitlere girip anons yapma pesinde. Hey Allahim ya tam bir mal bu adam. Isi gücü show.
 
Son düzenleme:
Ulan nasıl salak saçma işlerle uğraşıyoruz yav

Arda çıkmış millete Adamlık dersi vermeye çalışır medya desen zaten taraflı adamı harcıyorlar koskoca ülkenin derdi gündemi Arda Turan anasını satayım bizene arkadaş ne yapıyorsa yapsın medya gibi sizlerde salak saçma işlerle uğraşmayın amma büyüttüler olayı yav ...
 
Acun, Emre, Ridvan gibi karaktersiz fenerliler ile takila takila onlar gibi oldu. Biz bosuna demiyoruz bu Fenerliler kaninda var diye.
 
bu ykafa icin ucakta korsan anons yapmakla Beko ALL STARda kucakta smac yapmak arasında fark yok. ikisi de şovv
 
Üst Alt