Arda Turan Transferi Tıkandı | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda Turan Transferi Tıkandı


Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
JQdPO5.png

Barcelona ile Başakşehir arasında Arda Turan transferi için yapılan görüşmelerle ilgili ilk bilgiler İspanyol basınına yansımaya başladı.


Mundo Deportivo’ya göre Başakşehir, Arda için 1,5 yıllık kiralama teklifi sunarken Barcelona ise oyuncuyu satmaya ya da zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralamaya sıcak bakıyor.

Müzakerelerin 48 saat içinde olumlu ya da olumsuz sonuçlanması bekleniyor.

Gazeteye göre Arda Turan’ın Başakşehir’e transferindeki en büyük engel ekonomik şartlar.

Katalanlar 34+7 milyon euro yatırım yaparak aldığı Arda Turan’ı satmak istiyor. Milli futbolcunun 2020’ye kadar olan sözleşmesinin şartlarından kurtulmak isteyen Barcelona’nın talebi ise 20 milyon euro.

Mundo Deportivo, Başakşehir’in bu parayı veremeyeceğini yazarken İstanbul ekibinin önerisi ise oyuncunun maaşını bölüşerek kiralamak.

Coutinho transferinin ardından maaş bütçesinde derin bir açık oluşan Barcelona ise Arda Turan’ın yanı sıra Deulofeu, Aleix Vidal gibi oyuncuları elden çıkararak olası bir finansal fair play probleminden kaçmak istiyor.

Gazete kendi kaynaklarına dayanarak görüşmelerin 48 saat içinde tamamlanacağını Barcelona’nın ancak zorunlu satın alma bedeliyle kiralamaya sıcak bakacağını yazdı.

Başakşehir ise 1,5 yıl için sponsor desteğiyle toplam 8 milyon euro maliyete katlanmayı göze alıyor.

Öte yandan Ahmet Bulut A Spor’a Arda Turan için Başakşehir’le anlaştık dedi. Göksel Gümüşdağ bunu zaten dün açıklamıştı.

Gamaspor
 
Terimin gelmesinin en net faydasi bu adama kapilarin kapanmasi oldu

resmen turkiyenin kluplerinin uzerine bela gibi coktu , biz , besiktas simdi de basaksehir

aziz cok merakliydi , 10 veririm 15 veririm diye soyleniyordu

versin alsin da hepimizi kurtarsin
 
Başakşehir şampiyonluk yolunda güçlü bir rakip o yüzden Arda mutlaka gelmeli Başakşehir'e. Böylece en azından ilk 3'ten uzak durmayı garantilerler.
 
bu iş bitti arda ne yapar eder sıvışır barcadan. malum arkası sağlam, hiç bi çıkar yolu kalmasa bile en son gider büyüklerinden ricacı olur onlar halleder. sonuçta siyasi destekli bi takıma transfer olacak hallederler transferi bi şekilde.
 
Tadımı ziyadesi ile yerine getiren 2 gelişme doğrusu.


GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt