Arda Turan Uçakta Gazeteci Dövdü | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda Turan Uçakta Gazeteci Dövdü


Barcelona'da oynayan A Milli Takım kaptanı Arda Turan, Makedonya maçı sonrasında Arda Turan, takım uçağında gazeteci Bilal Meşe'ye, hem fiziki hem de sözlü olarak saldırdı.

EURO 2016'da yaşanan prim tartışmalarının yansımaları Makedonya'da takım uçağına yansıdı. Barcelona'da forma giyen Milli Takım kaptanı Arda Turan, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim'i de hedef alacak nitelikte hakaretlere imza attı.
Arda, "Söyle Bilal Meşe, söyle orada mıydın? Bizle miydin de prim mevzusunu yazdın? Biz kimden para istemişiz? Kimden prim istemişiz? Konuş şimdi konuş. Hadi, onlarda burada! Burada soruyorum. Kim yazdırdı bunları sana. Kim söylüyor sana bunları söyle hadi."

AĞIR KÜFÜRLER

"Bu ülke böyle ülke! Seni bu uçağa alırlar. Alırlar tabii. Seni bu uçağa alanlara da söylüyorum! Duysunlar. Senin gibi şerefsizi bu uçağa alanların a.... k....!"

"Beni de başkaları gibi zannettin. Şimdi konuş bakalım. Ben futbolu bırakırım ama aileme şerefime laf söyletmem. o... ç... Biz kimden para dilenmişiz. Seni bu uçağa alan kim!"
"Futbolu bırakırım ama şerefime, aileme laf söyletmem. Öyle haber yapamazsın! Patronun Demirören. Sen federasyon başkanının gazetesindesin ya! Federasyon başkanı değil mi senin başkanın. Seni uçağa alanın a.... k...."

TERİM SESİNİ BİLE ÇIKARMADI

Arda Turan bu sözleri sarfederken gazeteci Bilal Meşe'nin boğazına sarıldı.Arda, vurmaya da kalkarken araya giren gazeteciler ve futbolcular olayın daha da skandal bir hale gelmesini engelledi.



Arda Turan, uçağın arka bölümüne giderken tüm gazeteci ve basın mensuplarına sinkaflı ifadeler kullandı.
Ve uçakta bu anlar, görüntüler yaşanırken Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, 12 sıra arkasında yaşanan arbedeye hiçbir müdahalede bulunmadı. (Hürriyet)
 
instagram açıklaması yapmış Ar*a, özetle iyi dövdüm, aile, şeref, bayrampaşa, ben ne kadar müthişim diyor.
 
saldırdığı adamda babası yaşında.adam birde utanmadan instagramdan olayı kabul etmiş.


DBmZ5LXXkAEZ555.jpg
 
Az bile yapıyor. Daha fazlasını yapmalı

Ne yaparsa yapsın Medyada hep destek olan, haklı bulan bir kesim var ne de olsa.
 
Doğru konuşmuş , yerden göğe kadar haklı.Bu prim mevzusu bence federasyon ve teknik ekibin kötü sonuçlara yarattığı bir kılıftı.

Oyuncular ruhsuzdu belki aralarında bir grupçuluk yaptılar burak falan kadro dışı kalmasın diye ama şimdi bakınca takımda otorite kurmak için gündemin böyle şekiilendirildiğini düşünüyorum.


Arda her ne kadar yakışık olmasa da iyi yapmış , böyle ülkeye böyle tarak.Demirören'in itlerini alıyorlarsa uçağa döveceksin , çok iyi yapmış , Arda'nın kaybedeceği birşey yok , zaten itibarı magazinlik oldu.
 
ardaturan

(Savunma amaçlı değil; bilgilendirme amaçlıdır..)#tbt Yarın kalktığınızda muhtemelen haberleri göreceksiniz...Eleştiriler, kınamalar, köşe yazıları, hep beraber birbirlerine destek planları ve devamı...DEMİŞTİM!!! Islıklandıktan sonraki röportajımda olanları unutmayacağım diye (Euro 2016)...Dün ilk defa milli takım uçağında gördüm o şahsiyetlerden birini aylar sonra. Onlar kim mi? Biz ülkemizin formasını terletirken ve sonrasında; yalanla, iftirayla, insanların onuruna laf söyleyerek, ailevi değerlerine dil uzatıp sonra buna gazetecilik diyen kişiler. Merak etmeyin 3-5 kişiler...Tabi alışmışlar bunları yapıp pişkince gezmeye...Neden? Çünkü düzen böyle gazeteciler ya gazetecilik aylar geçince unutuluyor ya...Çocukları, gençleri, kaoslar ve krizle besleyenler; hayalleri başka yerlere taşıyanlar...Yok öyle insanın, karekterine, ailesine değerlerine laf atmak...Unutmayanı da var bunun! Benim futbolculuğumu eleştiren gazetecilere teşekkür etmişliğim vardır haklısınız diye...Çünkü bu meslek olabilir...Ama aileme, değerlerime saldırmak olmaz; gücüm yettiğince de buna izin vermiyeceğim...Dün yaptığım doğru muydu? Bilmem! Evine misafir olup, adam satıp, iftira atıp arkadan iş çeviren olacağıma, yüzüne, bağırarak, saldırarak cevap beklerim...Belki doğru değil ama dürüstçe, onurlu, şerefli bir davranış...Ha cevap aldım mı? YOK! Kıvırmaca...(klasik) Aylarca sayfa doldurdu ama karşımda iki kelime yok. Gerçi yarın konuşurlar, arkamdan! Bu fotoğrafta gördüğünüz çocuk hayatta iyi veya kötü ne yaptıysa bedelini ödedi; öder de..Allah'tan başka kimseden bir şey istemedi, beklemedi.. Hesabı da kimseye vermez...Arda Turan yola çıkarken İYİ FUTBOLCU, STAR, vs. olmak için ÇIKMADI... Şerefli, onurlu bir adam olmak için, ailesine sevdiklerine sahip olmak için ÇIKTI...Her kim şerefime, aileme, onuruma laf etmeye kalkarsa; Allah'ın bana verdikleriyle, gücüm yettiğince karşılığını alır...İyi geceler...
 
Yazık ülkemizin genel özeti resmen, baban yasındaki adamın agzına bile sıçsan kendini haklı gösterebiliyorsun
 
Olaya iki taraflı bakarsak Türkiye'de en adi ve en aşağılık yalanları yüzü kızarmadan atabilecek bir medya var. Bardağı doldurup taşırmış olabilirler. Tabi bu kabadayılığa da mazeret değil ama utanmazlığın zirvesini yaşayabilen basın da suçsuz demek ön yargı olur.
 
milletin karısına kızına DM den yürürüm,babam yaşındaki adamı dövüp ana avrat küfür ederim sonrada umreye giderim!!


cz5YOAbF
 
lan sokak f.... gibi davranan sonradan görme mal, madem bişey yoktu, madem yazılanlar yalan, lan Avrupa Şampiyonasında milli takımı rezil eden oyuncular siz değilmiydiniz. Madem bişey yoktu da neden gelen geçen takımlara kendinizi o.... gibi s......

Bu Ateş üfleyerek sönmez
 
İşte Türkiye; işte adalet; işte medya; işte spor.

"Arda Haklı"

Tırnak içerisinde yazdım. Sonunda yazacağım neden "haklı" olduğunu!

Arda Turan Galatasaray'daki sportif başarılarıyla berabe spor medyası mal bulmuş mağribi gibi çocuğun üzerine atladı. Tembel, koca götlü, seks yapmaktan devamlı sakatlanıyor gibi iğrenç ahlaksızca ithamlarda bulundu. Türkiye ne ki sporu ne olsun! Buraya gelen yabancılar bile göbek yapıyor. Arda Turan da tipik bir Türk futbolcusuydu. Yetenekli ama bakımsız, tembel. Adam tüm bunlara rağmen Atletico Madrid'e transfer oldu. Transfer olur olmaz çocuğu rejime soktular öyle idmanlara aldılar. Adam yıldız oldu. Bana göre Madrid'te kalsa futbolu daha çok gelişirdi ama Barcelona'ya gitti. 10 numara olarak gitmedi. Kendi de ilk 11 olarak gitmeyeceğini gayet iyi biliyordu. Kulübede de olsa Barcelona'da oturmak her futbolcunun hayalidir sanırım.

Bu çocuk tüm bunları yaparken biz Türkiye'de ne dedik! Sponsor transferi, Arda'yı kimse Barcelona'da istemiyor, yalnız, mutsuz, rezil oluyor vs. vs. vs. Asla kabullenemedik. Bir yanımız daima anlamsız bir şekilde öyle ya da böyle Barcelona'da oynayan Arda'ya karşı öfkeliydi.

Bugün hala kimsenin ne olduğunu bilmediği EURO2016 krizi patladı. Yine masa başı haberleri yazılmış olmalı ki adam deli gibi öfkelendi. Bizler forumda bile masa başında yazılmış haberleri anlıyor ve öfkelenmiyor muyuz! Bu adamın şahsına yapılmış bir haber. Dövdüğü adamı bizden daha iyi tanıyordur muhtemelen.

Aradan neredeyse 1 yıl geçiyor ve Arda Turan adama saldırıyor. Unutmamış, içindeki öfkeyi beslemiş, canı nasıl acıdıysa onu görünce biriktirdiği öfke patlamış ve adama saldırmış. Unutkan bir millet olduğumuz için geçen sene yaşananları unutmuş olabiliriz. Ama olayın kahramanları unutmamış. Bugün ben gazeteciyim diyen bir sürü aşağılık insan villalarda, hatta yalılarda oturmanın bedelini ısmarlama haber yaparak ödüyorlar. Onlar için çok da önemli olmayan onurlarını hiçe sayarak hiçbir konuda bilgi sahibi olmadan parasını aldığı kişinin anlatıklarını "haber" olarak yayınlıyorlar. İnsanların onurlarını kırıyor, küçük düşürüyorlar.

"Arda haklı mı" bana göre haklı. Babası yaşındaki adamı dövüyor savunmalarını kabul etmiyorum. O zaman çıkıp biri de Bilal Meşe de oğlu yaşındaki adamlara iftira atıyor der. Mahkemeye vermeli adaleti mahkeme sağlamalı lafları da artık traş. Arda o adamı mahkemeye verse kazansa bir gazetenin kenarında haber belki olur belki olmaz. Çok yanlış keşke her şey doğru olsaydı ve olay adalet karşısında çözülseydi. Ama olmadı. Olamaz da. Burası Türkiye. Herkes kendi adaletini kendi sağlıyor. Arda böyle bir skandalı yaparak gündeme bomba gibi düştü. Vicdanları tartışmaya soktu; iddialar ortaya çıkacak; olay artık daha çok takip edilecek adli sonuç yüksek sesle haberleştirilecektir.
 
Hic duyar kasmaya gerek yok

Misal erkan tan gibiler benimde karsima ciksa bende doverim

Kari gibi ikiyuzlu olmayin

Cogu gazteci dayagi hak ediyor

Misal turkuaz medyadaki tum gaztecileri dovebilirim

Misal ataturke hakaret eden yeni akitci itleri hergun dovebilirim


Bos bos duyar kasmayin
 
Hic duyar kasmaya gerek yok

Misal erkan tan gibiler benimde karsima ciksa bende doverim

Kari gibi ikiyuzlu olmayin

Cogu gazteci dayagi hak ediyor

Misal turkuaz medyadaki tum gaztecileri dovebilirim

Misal ataturke hakaret eden yeni akitci itleri hergun dovebilirim


Bos bos duyar kasmayin
duyar falan değil mesele, mesele asıl bunların karı gibi iki yüzlü olması. Avrupa Şampiyonasında takımı ben mi rezil ettim? Bişeyler vardı ki asıl bu savunduğun mallar o... karı gibi her takıma güzel güzel domalıp üstüne birde haklı şekilde tepki koyan taraftara sardılar hemde bu elebaşı bu sonradan görme maldı. şimdi hiç bişey olmamış gibi yanına kalacak.

Bu Ateş üfleyerek sönmez
 
Olaya iki taraflı bakarsak Türkiye'de en adi ve en aşağılık yalanları yüzü kızarmadan atabilecek bir medya var. Bardağı doldurup taşırmış olabilirler. Tabi bu kabadayılığa da mazeret değil ama utanmazlığın zirvesini yaşayabilen basın da suçsuz demek ön yargı olur.
bu dövdüğü adamı prim konusu yüzünden dövmüş öyle değil mi. Şimdi herkes elini vicdanına koysun, yazın turnuvada bişeyler oldu mu olmadı mı?

Bu Ateş üfleyerek sönmez
 
ardaturan

(Savunma amaçlı değil; bilgilendirme amaçlıdır..)#tbt Yarın kalktığınızda muhtemelen haberleri göreceksiniz...Eleştiriler, kınamalar, köşe yazıları, hep beraber birbirlerine destek planları ve devamı...DEMİŞTİM!!! Islıklandıktan sonraki röportajımda olanları unutmayacağım diye (Euro 2016)...Dün ilk defa milli takım uçağında gördüm o şahsiyetlerden birini aylar sonra. Onlar kim mi? Biz ülkemizin formasını terletirken ve sonrasında; yalanla, iftirayla, insanların onuruna laf söyleyerek, ailevi değerlerine dil uzatıp sonra buna gazetecilik diyen kişiler. Merak etmeyin 3-5 kişiler...Tabi alışmışlar bunları yapıp pişkince gezmeye...Neden? Çünkü düzen böyle gazeteciler ya gazetecilik aylar geçince unutuluyor ya...Çocukları, gençleri, kaoslar ve krizle besleyenler; hayalleri başka yerlere taşıyanlar...Yok öyle insanın, karekterine, ailesine değerlerine laf atmak...Unutmayanı da var bunun! Benim futbolculuğumu eleştiren gazetecilere teşekkür etmişliğim vardır haklısınız diye...Çünkü bu meslek olabilir...Ama aileme, değerlerime saldırmak olmaz; gücüm yettiğince de buna izin vermiyeceğim...Dün yaptığım doğru muydu? Bilmem! Evine misafir olup, adam satıp, iftira atıp arkadan iş çeviren olacağıma, yüzüne, bağırarak, saldırarak cevap beklerim...Belki doğru değil ama dürüstçe, onurlu, şerefli bir davranış...Ha cevap aldım mı? YOK! Kıvırmaca...(klasik) Aylarca sayfa doldurdu ama karşımda iki kelime yok. Gerçi yarın konuşurlar, arkamdan! Bu fotoğrafta gördüğünüz çocuk hayatta iyi veya kötü ne yaptıysa bedelini ödedi; öder de..Allah'tan başka kimseden bir şey istemedi, beklemedi.. Hesabı da kimseye vermez...Arda Turan yola çıkarken İYİ FUTBOLCU, STAR, vs. olmak için ÇIKMADI... Şerefli, onurlu bir adam olmak için, ailesine sevdiklerine sahip olmak için ÇIKTI...Her kim şerefime, aileme, onuruma laf etmeye kalkarsa; Allah'ın bana verdikleriyle, gücüm yettiğince karşılığını alır...İyi geceler...
lan birde milli formayı terletirken yazmış, lan bi sg rezil ettiniz takımı rezil. Adalet olan her ülkede o formayı bir daha göremezdiniz

Bu Ateş üfleyerek sönmez
 
Üst Alt