Arda Turan: "Vicdanım çok rahat!" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda Turan: "Vicdanım çok rahat!"


Milli futbolcu Arda Turan Cine 5"de yayınlanan ve Barbaros Çıdal"ın sunduğu 90+3 programına telefonla katılarak önemli açıklamalar yaptı. Arda programın yorumcuları Gürcan Bilgiç ve Gökmen Özdemir"in sorularına samimi cevaplar verdi



"MESSİ DÜNYANIN EN ÖNEMLİ OYUNCUSU"



Arda Turan, Nou Camp"ta Barcelona"nın zaten herkesi yendiğini belirterek kendilerini üzen olayın maçın farklı bir skorla sonuçlanması olduğunu ifade etti. Başarılı oyuncu Atletico Madrid"in hedefinin Şampiyonlar Ligi"ne katılmak olduğunu belirterek; “ Tabi ki böyle bir yenilgiyi kimse istemez. Ama Katalan ekibi çok saygı duyulması gereken bir ekip ve Messi"de tartışmasız dünyanın en önemli oyuncusu” dedi.



"MESSİ İLE HİÇBİR FUTBOLCU KIYASLANAMAZ"



Arjantinli oyuncu Lionel Messi ile hiçbir futbolcunun kıyaslanamayacağını ifade eden Arda, “Bırakın beni başka bir futbolcuyu bile kıyaslamak çok saçma bir şey” dedi. Kendi yetenekleri doğrultusunda önemli bir oyuncu olduğunu belirten Arda, “Avrupa"nın en önemli kulüplerinde oynayabileceğimi düşünüyorum. Gördüğünüz gibi yeterli süre de alıyorum. O yüzden hayallerim ve hedeflerim doğrultusunda ilerlemek benim için çok heyecan verici” diye konuşurken hiçbir zaman Messi ya da Ronaldo gibi olamayacağını da belirtti.





"TÜRKİYE"DE MANŞETLER KISKANÇLIK DOLU"



Türkiye"de “Arda"da Messi"yi” izledi diye haberlerin yapılmasından büyük üzüntü duyduğunu ifade eden genç oyuncu, “halbuki ben beklerdim ki Arda"da Nou Camp"a çıktı desinler. Ben Nihat ağabeyin soyunma odasında fotoğrafını görünce hemen çektim. Ama Türkiye"deki manşetler kıskançlık ve yanlış anlama ile dolu. Ama ben ne olursa olsun ülkemi temsil etmek için kendi kariyerimi sürdürmek için sonuna kadar savaşacağım. Göreceksiniz de en iyisini başaracağım diyerek adeta meydan okudu



"İSPANYA"DA ÇOK MUTLUYUM"



Galatasaray"ın eski yıldızı İspanya"da çok mutlu olduğunu da belirtti. Herkesin ona “Turko” diye hitap ettiğini söyleyen Turan, Türk diye hitap edilmek benim için çok önemli. La Liga çok kaliteli bir lig. Yani her an herkese karşı yenilebilirsiniz o yüzden çok dikkatli oynamanız lazım dedi. Temsilcimiz Türkiye Süper Ligi"nin La liga kalitesine gelmesini dileyerek bunun için en önemli şartın tribünlerin dolmasını gösterdi.



ARDA"DAN SPOR VE MAGAZİN BASININA GÖNDERMELER



Başarılı oyuncu magazin basınına ve spor basınına da göndermelerde bulundu. “İspanya"da kim olursanız olun sadece sahada ne yaptığınız önemlidir. Tabi ki çok önemli oyuncuların gazetelerde fotoğrafları yayınlanıyor ama sadece bir yemeğe gittiler diye yazılıyor diyen Arda, yani haber yapılsa da onları rahatsız etmeyecek ve özel hayatlarına müdahale etmeyecek şekilde yapılıyor dedi. Turan, Türkiye"de böyle bir şeyi bazı kişilerden beklemenin de çok zor olduğunu ifade ederek basın mensuplarına taş attı.



"BU İŞE BAŞ KOYDUK"



Arda Turan, 7 Ekim"de oynanacak olan Almanya maçının çok önemli olduğunu da dikkatleri çekti. Başarılı yıldız, bu işe baş koyduklarını ifade ederek Almanya ve Azerbaycan maçlarından sonra gidemeyeceğimiz düşünülse de şimdi gitmenin planlarını yapıyoruz ve buna çok yakınız dedi. Play–off maçlarının ardından gidemezsek sorunları o zaman konuşalım diyen Arda Turan zamanın birlik beraberlik vakti olduğunu söyledi.



"EN BÜYÜK ŞAMPİYONLUK ADAYI GALATASARAY"



Galatasaray"ın son maçını izlediğini ifade eden Turan, sarı kırmızılı takımın toparlandığını ve Fatih Terim"in takımın başında olduğu sürece de en büyük şampiyonluk adayının Galatasaray olacağını belirtti.



“GÖÇEK"LE KARŞILAŞMAK GÜZEL BİR TESADÜF”



UEFA Avrupa Ligi"nde oynayacakları Rennes maçını Hüseyin Göçek"in yönetecek olmasının da güzel bir tesadüf olduğunu ifade eden yıldız oyuncu “Nou Camp"a çıkmak Barnebeu"ya çıkmak, UEFA kupasında bir şeyler yapabilmek, çok önemli şeyler. Umarım Hüseyin Göçek de çok güzel bir maç yönetir ve ülkesini en iyi şekilde temsil eder” dedi.



"VİCDANIM ÇOK RAHAT"



Aklımda hep Avrupa"da oynamak vardı diyen Atletico"nun başarılı oyuncusu İspanyol takımının Avrupa"nın en büyük kulüplerinden biri olduğunu ifade etti. Arda Turan, “Benim için önemli noktalardan biri çok önemli oyuncularla beraber olmak. Ayrıca Galatasaray"a bana verdiği emeklerin karşılığını verdiğim için de çok mutluyum. Fernando Torres için Atletico Madrid neyse Galatasaray"da benim için her zaman odur. Benim gönlüm vicdanım çok rahat” dedi.



GALATASARAY TARAFTARLARINA SESLENDİ



Galatasaray taraftarını her zaman çok sevdiğini ve kendisinin de her zaman Galatasaray taraftarı olduğunu ifade eden Arda Turan, gönlünün ve dualarının her zaman onlarla olduğunu söyledi. Arda, sarı kırmızılı takımın taraftarlarından da bir istek de bulunarak, “İyi günde de kötü günde de takımlarına destek olsunlar. Galatasaray büyük camiadır. Büyük camialar skorlarla sonuçlarla günlük başarılarla veya başarısızlıklarla değerlendirilemez büyük oyuncularda öyle. Her zaman takımlarına destek olsunlar” diyerek sözlerini noktaladı.



Sporx
 
Cevap: Arda Turan:"Vicdanım çok rahat!"



vicdani rahatmis ,senin yuzunden sol kanada adam alamadik Arda ,ayrica sene sonu olasi bir Euro 2012'de oynasan hem senin hem de kulup icin bambaska olurdu
 
Cevap: Arda Turan:"Vicdanım çok rahat!"



Cok önemli bir sezon öncesi arkadaslarını satıp gitmek ve vicdan rahatlıgı
 
Cevap: Arda Turan:"Vicdanım çok rahat!"



Ne yapsaydı, böyle bir ülkede top mu oynamaya devam etseydi. Siz çok bencil düşünüyorsunuz bence. Büyüksün Kaptan!
 
Cevap: Arda Turan:"Vicdanım çok rahat!"



vicdani rahatmis ,senin yuzunden sol kanada adam alamadik Arda ,ayrica sene sonu olasi bir Euro 2012'de oynasan hem senin hem de kulup icin bambaska olurdu



Sol kanada adam alamamışız. Riera sağbekte oynuyor galiba. Arda sanki Messi onun yerine aldığımız Riera gibi bir adam senin için transfer bile sayılmıyor. Yazık.
 
Cevap: Arda Turan:"Vicdanım çok rahat!"



Ne yapsaydı, böyle bir ülkede top mu oynamaya devam etseydi. Siz çok bencil düşünüyorsunuz bence. Büyüksün Kaptan!



Hayatta seçimler vardır.Büyük kaptan dediğin fırsatları tepip bağlı olduğu klübün kaptanı kalır.Bülent Korkmaz oynayamazmıydı Real Madrid de Manchester United da bence kesinlikle oynardı hatta kesin teklif gelmiştir bu tip büyük klüplerden.Neden gitmedi? Çünkü onun yuvası burasıydı ve burayı bırakamazdı durumlar ne olursa olsun.Büyük kaptanlık işte budur !
 
Cevap: Arda Turan:"Vicdanım çok rahat!"



Arda'yla ne kadar gurur duysamda, bu ona kırgın olduğum gerçeğini değiştirmez... Önce gidicem, Sonra kalıcam, takımdaki bütün taşlar üzerine kurulurken sonra tekrardan ben gidicem diyerek transfer Stratejimizi alt üst etti...
 
Cevap: Arda Turan:"Vicdanım çok rahat!"



Riera'nın Arda'dan daha fazla heyecan verdiği bi ülkede yaşıyoruz. Riera fenerde, Arda Galatasaray'da olsaydı karşılaştıranlara küfür bile ederdiniz :asd:
 
Cevap: Arda Turan:"Vicdanım çok rahat!"



Arda'yla ne kadar gurur duysamda, bu ona kırgın olduğum gerçeğini değiştirmez... Önce gidicem, Sonra kalıcam, takımdaki bütün taşlar üzerine kurulurken sonra tekrardanben gidicem diyerek transfer Stratejimizi alt üst etti...



Aynı düşüncedeyim.Yazdıklarım Arda'yı sevmediğim anlamına gelmez.En sevdiğim oyunculardandır.Gurur da duyarım.Ancak bu davranışından sonra vicdanım rahat demesini anlayamıyorum.Arda her zaman sevilen bir futbolcu olacak ama efsane olur mu işte o tartışılır...
 
Cevap: Arda Turan:"Vicdanım çok rahat!"



Gidecekse sezon sonunda gitmeliydi. "Gidecekmisin ?, Evet veya hayır" Açık ve net !



Yok benim sözleşmem var, şöyle, böyle yamula yamula bir hal oldu. Daha sonra gidicem diye kesin bir karar alacağına sezon sonunda hemen gitseydin bu kadar zarar vermezdin takıma ve Terim'e !



"Para kazandırdım da gittim." bu taş kime ? emre'ye okan'a. Daha az para alsaydık da sezon sonunda gitseydin. Terim sana bel bağlamadan önce.



Senin için rahat falan değil. Laf ebeliği yapma lütfen. Sıktın artık ..
 
Cevap: Arda Turan:"Vicdanım çok rahat!"



bir insan saat basi vicdanim rahat diyip fatih hocayi ovup duruyorsa...........................



ne yaptiginin farkindadir

bize bir laf etmek dusmez

kendi kendine durumu anlatiyor
 
Cevap: Arda Turan: "Vicdanım çok rahat!"



Arda zamanlama hatası yaptı.Orada yanlış yaptı işte.Çoğumuzun kızgınlığı,kırgınlığı her neyse işte, bu sebep yüzündendir.Benim de öyle.

Neyse umarım başarılı olur takımında ne diyelim.
 
Cevap: Arda Turan: "Vicdanım çok rahat!"



Niye arayayım ki abi adam adam hızlı,şutları daha iyi..

Taktiksel olarak çok akıllı adam..

He Arda'nın yeri başkaydı ama bu sene kanat olarak gene herşey ona yıkılacaktı oda temposuz temposuz oynıcaktı gerçekler böyle.
 
Üst Alt