Arda Turan: "Yıllık 5 milyon Euro'ya gelirim" | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

Arda Turan: "Yıllık 5 milyon Euro'ya gelirim"


fft107_mf7249584.Jpeg

Galatasaray Sportif Direktörü Cenk Ergün, önceki gün yaptığı basın toplantısında, taraftarlara transferde bir sürpriz yapabileceklerini söylemişti. Ergün "Taraftarlara bir sürprizimiz var" demişti.


Cenk Ergün aynı toplantıda, "Arda Turan bizim canımız kanımız. Ona kapımız açık" ifadesini de kullanmıştı.

Galatasaray'dan 2012 yılında 12 milyon Euro karşılığında Atletico Madrid'e giden, daha sonra 41 milyon Euro'luk Türk asıllı futbolcuları için rekor sayılan bir bonservis bedeliyle Dünya devi Barcelona'nın yolunu tutan Arda Turan yeniden yuvasına dönmeye yeşil ışık yaktı.

ÇİN'E GİTMEK İSTEMİYOR

Barcelona'da yedeğe düşen, astronomik tekliflere rağmen Çin'e gitmek istemeyen Arda'nın, Galatasaray'da görev yapan dostları aracılığıyla yönetime haber gönderdi.

Barcelona'dan 7 milyon Euro civarında kazandığını belirten Arda şu ifadeleriyle Florya'ya dönüş için arzusunu dile getirdi:

"5 MİLYON EURO'YA (21 MİLYON TL) GELİRİM"

"Çin'den gelen teklifler bunun iki katı. Ancak ben Uzakdoğu'yu düşünmüyorum. Galatasaray benim için çok özel. Buradaki kazandığımın altında bir rakama hayır demem. 5 milyon Euro civarında bir teklif gelirse kabul ederim. Ailemle daha çok zaman geçirmek, huzurlu olduğum yerde futbol oynamak, beni seven insanlarla birlikte olmak istiyorum.

"GALATASARAY DEYİNCE AKAN SULAR DURUR"

Ben bugüne kadar kazandığım her şeyi Galatasaray sayesinde kazandım. Benim için kutsal olan parçalı formayı yeniden giymek isterim. Galatasaray deyince akan sular durur"

Habertürk
 
Arda Turan : Ben aslında Fenerbahçeli'yim.Galatasaray'da asla oynamayı düşünmem , çok para isterim.

Kaynak : habertürk , fanatik
 
Keşke be doktor.
Yalan haber bunlar.Arda Galatasaray'a dönmeyi düşünmüyor çünkü süperligi kariyerinde bir geri adım görüyor. Para ile alakası olduğunu sanmıyorum. Para istiyorsa cine falan gider zaten teklif var halihazırda.

Ayrıca barça nin 30 yaşında 40 m euro gömdüğü bir oyuncuyu kiralamasi çok saçma olur
 
Çin'den gelen teklifler bunun iki katı. Ancak ben Uzakdoğu'yu düşünmüyorum. Galatasaray benim için çok özel. Buradaki kazandığımın altında bir rakama hayır demem. 5 milyon Euro civarında bir teklif gelirse kabul ederim. Ailemle daha çok zaman geçirmek, huzurlu olduğum yerde futbol oynamak, beni seven insanlarla birlikte olmak istiyorum.

Sizofrenmisin krds sen? Hem özel hemye cakma pesinde
 
Üst Alt