Arda Turan Yuvaya Dönüyor! - Sayfa 28 | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yanliz bir gercek var. Iyi gunlerinde, biraz parladiklarinda hem Fatih Terim hem Arda, Galatasarayin onlara ihtiyaci varken gitti. Fatih Terim once Milan' a gittigi zaman. Ardindan hala hatirladigimda kendisine eksi yazdigim, demirorenle anlasip biz sampiyonlar liginde iken, herseyi ortada birakip kacarcasina gitmesi. Egosunu tercih etti. Ve ne zaman dondu? En zayif zamaninda. Galatasaraya tercih ettigi, Milli takim ve demiroren kapiyi gosterdiginde. Egosu, ozguveni en kotu durumdayken.

Arda da en kotu durumunda.

Ihtiyac varken, kariyerinin ust noktasinda Galatasaray diyen var mi? Yok.
Bunu beklemek bugunun endustriyel futbol sartlarinda tabi ki asiri romantizm ama
Hem Fatih Terim hem Arda'nin onceligim, tek gercegim Galatasaray vb gibi aciklamalarida gerceklerden az biraz uzak. Oncelik her ikisi icinde egolari oldu.
Bu tarz aciklamalarin hic bir degeri de yok. Kisiler islerini iyi yapsin yeter. Asiri duygusalligin ve buyuk laflarin, bu ulkeye ve Galatasaraya getirisinden cok goturusu oldu hep.
 
Galatasarayin bana yaptigi teklif KOMIKTI. bu yeter zaten
Galatasaray beni hiçbir zaman istemedi. İnanıyor musunuz buna? Komik bir teklif geldi diye bir lafım var benim, onlar bunu söylerler. Komik teklif neden demiştim biliyor musunuz? Çünkü basında gazetecilere söyleyip, söylemişlerdi. Mustafa Cengiz’i, şimdiki yönetimi ve hocamızı ayrı tutuyorum. Bu konuda onlarla ilgili hiçbir şey yok. Ama daha önceki yönetimden hiç kimse beni istemedi. İlk Barcelona’ya transfer olduğumda 6 aylık dönemde boştum, müsaittim. Gazetelere haberler, kamuoyu yoklaması… Bu yüzden komik dedim, söyleyemiyorum. Yani Galatasaray yönetimine ve başkanına cevap olmaz diye söyleyemiyorum. Bir Galatasaray başkanı ‘Arda ekonomiyi tercih etmiştir.’ dedi. Nasıl ekonomiyi tercih edeyim. Hayatımda iki tercih hakkı oldu mu da ben ekonomiyi tercih ettim. Galatasaray benim camiam. Galatasaray başkanına veya başka insanlara benim cevap vermem doğru olmaz. Ama ben Galatasaray’a hayatım boyunca hiç yanlış yapmadım. Ben 13-14 milyon Eurolar kazandırarak gittim. Dünyanın her yerinde Galatasaraylıyım diye söyledim. Ben rakiplerimizden de teklif aldım. Be yaptığım ve hangi cevapları verdiğim ortadadır. İsteyen istediğini söyleyebilir. Bu söylediklerimde yine Mustafa Cengiz ve Fatih Terim’i ayrı tutuyorum. Ayhan Hoca ile Igor Tudor oradaydı. Onlara da sorsunlar. Gelmedi, Galatasaray beni istemedi diyemiyordum. Utanıyorum, insanlara ne diyeyim. O zaman da oynarken Galatasaray beni istemedi. Kamuoyu yoklaması yapıyorlar, biraz taraftar, birkaç mesaj aman. O zaman tamam, aman. Ne yapayım ben Galatasaraylıyım. Ama Başakşehir ile en büyük hayallerimi yaşayacağım inşallah.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt