arda turan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

arda turan


242.jpg
 
Olaylı geçen derbi sonrasında taraftarlarla, Arda Turan arasında yaşanan tatsız olayları izleyicilere aktaran Burcu Esmersoy, milli futbolcunun kendisine küfür ettiğini iddia etti.
Fenerbahçe'nin, Galatasaray'ı 1-0 mağlup ettiği maç sonrasında futbolcularla taraftarlar arasında çıkan kavga gündeme damgasını vurdu. Çıkan olayları izleyicilere aktaran NTVspor spikeri Burcu Esmersoy, haber yayınlandıktan sonra bir sosyal paylaşım sitesinde "Arda Turan arayip bize küfür etti ama olsun, biz onu zaten biliyoruz" şeklinde bir ileti yazarak, kendisini takip edenlerle bu gelişmeyi paylaştı.


235.jpg

 
Çok vardır örneğin;
Hülya Avşarın programına konuk olan arda şunları söyledi:
Bu olay Arda Turan’ın Ocak 2015’te Hülya Avşar’ın programında söylediklerini akıllara getirdi. Arda Turan, TV8’de yayınlanan programda “Sokakta çocuk küfür etmeyi öğrenir ama anneye ve kız kardeşe küfür edilmeyeceğini de öğrenir” demişti.
YouTube

Lakin olan;
226.jpg
 
benim ki ardaya düşmanca bir nefret değil , canın gibi sevdiğin dostundan hayatında unutamayacağın insanlara güvenemeyeceğin bi kazık yersin ya benim ki de o hesap.
Yaşım 21 arda gittiğinde 15 yaşımdaydım , o yaşta şu videoyu izleyip gözümden yaş gelmişti.
Hasan Şaş formam vardı ondan sonra formalara isim yazdırmadım , yazdıracak olsam 1 seçeneğim olsa onuda arda yaptırırdım.
Gitti atleticoya destekledim hala seviyordum ama karakteri zedeleyecek dışardan bakınca iğrendirecek çok yanlış yaptı,bilmiyorum duygusal bi nefret söz konusu altı üstü futbol ama öyle de olmuyor işte.

YouTube
 
Üst Alt