# Arda Turan | GSCimbom - En İyi Galatasaray Taraftar Portalı ve Forumu

# Arda Turan


AMK Gazetesi'nin bugünkü iddiası;



mLkNK.jpg
 
Cevap: Arda Turan Geri Mi Dönüyor?



Ben Galatasaray forması alabilmek için aylarca ilkokul harçlığımı biriktirdiğimi hatırlarım,Arda bu formayı giymemek için İspanya'ya kaçtı. Gelmesin arkadaş, parçalının değerini bilmeyen gelmesin.
 
Cevap: Arda Turan Geri Mi Dönüyor?



Adamı günah keçisi ilan etmeyelim ama şu var madem geçen sene niye gittin bu sene geleceksen...

Ben bir tek bunu sorarım
 
Cevap: Arda Turan Geri Mi Dönüyor?



Daha geçenlerde a.madrid ardanın bonservisini 38 milyon euro olarak belirledi haberleri çıkmamışmıydı.
 
Cevap: Arda Turan Geri Mi Dönüyor?



Gelir mi gelmez mi bilmem ama transferin psikolojik faktörü ve şartları benim mantığımın sınırlarını zorluyor.



- Arda İspanya'da mutlu, bunu daha yeni yaptığı "Türkiye'de insanlar futboldan anlamıyor" açıklamasına bakarak görebiliriz.

- Klübünde çok sevilmektedir, bu sezon kıymeti iyice anlaşılmış ve 10 numaraya terfi etmiştir. Falcao'dan sonra takımın en önemli oyuncusudur ve takım otobüsünde resmi yer alan 4 futbolcudan bir tanesidir.

- Bedelli askerlik yapabilmek için gerekli gün sayısının yarısını doldurmuştur, bir sezon daha sırf bunun için Avrupa'da kalır.

- Huzurlu, müthiş transferler yapmış ve yapmaya devam eden, geçen senenin kimseye bağlı kalmadan takır takır top oynayan takımı Galatasaray için truva atı olur, basın Arda'yı kullanarak her fırsatta huzursuzluk çıkarır. Ne Fatih Terim bu riski alır ne de Ünal Aysal.

- Belki de tarihimizin en zor ve en önemli sezonunda transferin kapanmasına 20 gün kala takımını ve Fatih Terim'i yüz üstü bırakıp, taraftarla da küskün ayrılarak apar topar İspanya'ya kaçmıştır. Esas oğlanı olduğu Galatasaray'a geri dönerse dış kapının mandalı konumunda yer alacağını bilmektedir.

- Mali boyutu oldukça külfetli olur bu transferin. 12 milyon EU ile Atletico'ya gitmiş, orda ilk sezonunda çok başarılı olmuş, UEFA kupası kaldırmış ve tabiri caizse önümüzdeki sene çevresinde takım kurulacak oyunculardan biri haline gelmiştir. Bonservisi en iyi ihtimalle 15'den başlar 20 milyona kadar çıkar.



Muhtemelen gün içerisinde Galatasaray'ın resmi sitesinden de yalanlama gelir. Ha Arda Galatasaray'a ne zaman döner? En erken İspanya'da bir iki sezon daha oynar, sesini kesip saçma sapan açıklamalar yapmaz, taraftarla arası düzelir, Galatasaray'dan kaçışının travması unutulur, askerlik sorununu çözer, yurt dışı hevesini alır işte o zaman Galatasaray'a geri dönüşü çok neşeli olur.



Ha gelir mi? Bence bir tek nedenle gelir. Sinem Kobal ile evlenme kararı alan Arda ile müstakbel eşi hayatlarına Türkiye'de devam etme kararı almışsa o zaman döneceği takım tabi ki Galatasaray olur.
 
Cevap: Arda Turan Geri Mi Dönüyor?



Reklamın iyisi kötüsü olmaz mantığı ile hazırlanmış bir haber bence. Amk gündemde kalmak, konuşulmak istiyor. Ben böyle düşünüyorum.
 
Cevap: Arda Turan Geri Mi Dönüyor?



arda gelmez ispanyada mutlu ve kendini kanıtladı sayılır,gelirsede başımızın üstünde yeri var.
 
Cevap: Arda Turan Geri Mi Dönüyor?



UEFA şampiyonu olmuş, 10 Numaralı formayı almış bu yıl, takımda seviliyor, taraftar seviyor, ispanya'yı seviyor



Mehmet gibi paranın değil kariyerinin peşinde...



Neden gelsin ki?
 
Cevap: Arda Turan Geri Mi Dönüyor?



onun gideceği yer, her dışarıya verdiğimiz topçu gibi fenerdir... (örn. fatih, emre, mehmet)
 
Üst Alt